S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 10 sene daha burada galiba oooooooof hani ali koç gelcekti be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi hadi her şey bir kenara bir spor kulübü başkanı 'paralel yapı'dan neden bahsetme gereği duyar? ama havuzun ve ak-it'lerin devlet bahçeli'yi paralel üzerinden savunmasıyla aziz başgan'ın dursun'u paralel üzerinden savunması çok iyiydi sdfsdfds. dursun kalsın diye taktik yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 geçen sene paralı köpeklerini salmıştı üstümüze, şimdi televizyonda hedef gösteriyor.bu adamla birlikte kulüpteki tüm yandaşlarının döverek kovulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi size kolay gelsin, bu adam nefes aldırmaz o tribünde size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kombine alan kafama sıçayım. bu adam buraya çıkıp konuşsun diye 2200 tl para verdim ben ya. yemin ediyorum yazık günah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 fenerbahceliyim, 30 yasimdayim. hayatimin 17 yilinda aziz, 13 yilinda tayyip vardi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 @fizban Yalnız değilsin bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 fizban said: fenerbahceliyim, 30 yasimdayim. hayatimin 17 yilinda aziz, 13 yilinda tayyip vardi. :( yaş 25 aynı denklem. yüzde olarak hayatımın daha fazlasını bu dediklerinle yaşadım. valla yazık abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bu fenerli futbolcualrı biz alırız keisn ben bunu anladım bu azizin konuşmasından da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bıyıklıyı almış. Sonra da atmış. Noolmuş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 fizban said: fenerbahceliyim, 30 yasimdayim. hayatimin 17 yilinda aziz, 13 yilinda tayyip vardi. :( allahtan ayni zaman diliminde sahne aldilar aliyorlar..azizin biraktigi yerden uzun devralsaydi gorurduk gunumuzu.. o biyikli sadece transfer doneminde kazandirdiklari ile kendi ucretinin 1-2 katini rahat kazandirdi klube.. o guzel hareketti.. azizin adini duymayan elemanlari biyikli dize getirdi..ha iyi olmadi ama olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Canlı yayında Aziz sapıttı resmen. Akıl Sağlığını tam kaybetmiş yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Sonda ki 3-4 yalakanın acınası alkışları iğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 basın azizi alkışladı dimi ? ben hayal görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Çok az kişi alkışladı ben öyle algıladım. Zaten bu megaloman konuşma sonrası alkışlayanlara da söylenecek laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 İşi olmayan radyosporu açsın. Barış Ertül güzel konuşuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 on numara konustu aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi o kalkış devlet için ülke için iyi şeyler yapın diye değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 simdi ne dedi ozet olarak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bunadı Aziz, Viktor elinde bu kadar forvet varken gol attıramıyorsa 2 ön libero ile takımı çıkartıyorsa normaldir milletin Ersun Yanal diye bağırması. Forvetin her maç net 2-3 gol ozisyonu kaçırıyorsa ısıklanması normal. Salak zannediyorlar seyirciyi. her maç net 2-3 gol kaçırıyorlar, kanser olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dana22 said: simdi ne dedi ozet olarak ?? istediğimiz futbolcu istediği yere gider dedi rasim viski içiyor ahmet çakar gerizekalı dedi ersaun yanal ben olduğum sürece gelemez dedi beni kızdırmayın 10 yıl daha burada olurum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Remus said: Bunadı Aziz, Viktor elinde bu kadar forvet varken gol attıramıyorsa 2 ön libero ile takımı çıkartıyorsa normaldir milletin Ersun Yanal diye bağırması. Forvetin her maç net 2-3 gol ozisyonu kaçırıyorsa ısıklanması normal. Salak zannediyorlar seyirciyi. her maç net 2-3 gol kaçırıyorlar, kanser olduk. Fistan said: kanser oldugumuz falan yok ya nerenden uyduruyorsun takımda 10-12 adam değişti yepyeni bi takım ve antrenör, ilk yılda şampiyonluk kovalıyoruz kanser olmadıysanız siz olmadınız bizde bi sıkıntı yok Bak adamın ne diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 su takima genclerden vurusan 10 kisilik takviye gelmedikce zor..forvetsiz oyna ortasahadan gol atilsin bari.. onun disinda rize de otobus kursunlandigi an koptu takim..o konuda hakli..hala da ustune gidilememesinin altinda ne oldugunu aziz cok iyi biliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Her sene şampiyonluğu kovalıyoruz, ara sıra değişiklik olsun şampiyon olalım. Bu kadar konuşacağına Aziz Şenol Güneşin ayağına sıktırsaydı şimdiye şampiyon olmuştuk mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dana22 said: su takima genclerden vurusan 10 kisilik takviye gelmedikce zor..forvetsiz oyna ortasahadan gol atilsin bari.. onun disinda rize de otobus kursunlandigi an koptu takim..o konuda hakli..hala da ustune gidilememesinin altinda ne oldugunu aziz cok iyi biliyor.. Teknik direktör mal, her maça 2 ön libero ile maça çıkyor utanmasa 3. oyuna sürecek. Sanki şampiyonlar liginde maça çıkıyoruz. Küme düşmüş takıma karşı 2 ön libero ile oynuna mı başlanır... Akıl var mantık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar