suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 bursa maçı ne tatlı oldu şimdi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Liebe said: abi ben mi yanlış gördüm adam kolla indirdikten sonra cüneyt hemen düdüğü ağzına götürmemiş mi? şimdi ligtv'den izledim, düdüğü ağzına götürmüyor, eliyle omuz işareti yapıyor. pozisyon da 3cm ofsayt çıkmış piero'ya göre, aletin zaten +-5cm yanılma payı vardır sdsafa ama forumda herkes şahin gözlü seçmiş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 benjani said: yuh ya, şu ofsaytta verilmez mi 3cm imiş şu ofsayt dediğin abi 3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 maçı izlemedim genel yönetim kötü olabilir fln bilemiyorum yani ama fotolara bakınca bu ofsayt sezonun en masum hatası olur. 3 metreyle verilmeyen pozisyonlar var 3cm yi öpüp başımıza koyalım ülkece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bu apple kendi başlığından çok Fenerbahçe başlığında. Toplasak mesajlarını ayırsak, Fenerbahçe'nin rakiplerini koruduğu kadar kendi takımını desteklememiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 http://4.bp.blogspot.com/-4ndPP8t8tJA/Twd6rWTcN_I/AAAAAAAALAM/Rous_tysgjA/s1600/aglayan-46.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bence gg artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Stad konusunda feneri tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 tek geçme ya iki ters bi düz geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 http://galeri7.uludagsozluk.com/282/konya-etli-ekme%C4%9Fi_382646.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 '' Ben FED başkanıyım. Hakem Kurulu başkanı değiLim. Tabi ki, Fenerbahçe taraftarına tek söyLeyebileceğim şey şu; çok üzgünüm. Bebek Reat Madrid-Shakhtar maçında da kötü bir not atmıştı. Bu en kötü ikinci notu oldu. Bebekin geleceğine UEFA Hakem Komitesi karar verecek. Onlar notları biliyor. Bir şans daha istemiştim. Maç için çok ama çok üzgünüm. Bir hakem için hiç de iyi bir gece değildi '' http://www.ntvspor.net/haber/futbol/153066/ivan-bebekin-notunu-acikladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bitlir-i izar olmuş uzuvi makat dava müteşekkil etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 pascalnouman said: http://galeri7.uludagsozluk.com/282/konya-etli-ekme%C4%9Fi_382646.jpg Sen daha iyi bilirsin o etli ekmeğin tadını. Nede olsa içeride de , dışarıda da yedin 😃 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 mis gibi Aykut hocamızı yollattınız takımdan şimdi nelerle uğraşıyoruz. gitti konyaspora yar oldu adam. kalbi de kırılmıştır, bi 5 sene falan dönmez hocam keşke siz bu yetolara uymasaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Aykut değil de asıl Ersun'a yanarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 aykut ersun gibi oynatsa ver anahtarı kulubun eline şimdi konyada başarılı ama izlemesi berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 2010 2011 sezonunda, nianglı dialı sezonda gayet ofansif oynatıyodu. adam kadro dağıldıktan sonra mecburen elindekine göre oynattı takımı, ki selçuklu, mehmet topuzlu kadroyla yarı final oynattı herif. Tarihinin en kötü dönemindeki fenerbahçenin başında olduğu için CV'si hasar gördü adamın. Bu Pereira'ya sağlanan fırsat Aykut'a sağlansa defansif oynatmazdı ki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 defansif oynatıyor demedim çok durgun yavas oynatıyor aşırı kontrollü hazırlık paslarına dayalı falan güldür güldür hiç maçı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Perira gibi de değildi be. utanmasa 3 ön libero ile çıkacak maçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Fistan said: defansif oynatıyor demedim çok durgun yavas oynatıyor aşırı kontrollü hazırlık paslarına dayalı falan güldür güldür hiç maçı yok gelen gideni aratıyor işte. hem aykut hem ersun bu kadroyu şampiyon yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 aragones ve ismail kartal haric son 15 yildaki teknik direktorlerimizin hepsi yapardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Ah Zico ah... Chelsea maçında bir baskı vardı hala unutulmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=K6ZtKJ0b2P0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Neyseki basketbol ve voleybol takımlarımız var. Geçen hafta voleybol bayanlar şampiyonlar liginde 3. olduk. Erkek basketbolda da salı süper maç vardı, yarın da var. Futbolun taa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar