dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 evet ya..yazdigini okurken arka planda da maci dinliyordum ..alla alla gol mol yok diyordum kendi kendime sonradan geldi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 oley be artık bizim de bir katalonyamız var. madrid-barca benzeri maçlar oynanabilecek eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Hani batının iyi örneklerini alacaktık..asdsffss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 abi az gol yiyen fenerbahce algısı dağıldı resmen, zaten gol yollarında kısır takım. vitor devre arası ayarlarla falan mi oynamıs nolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 applev0dka said: abi az gol yiyen fenerbahce algısı dağıldı resmen, zaten gol yollarında kısır takım. vitor devre arası ayarlarla falan mi oynamıs nolmus eto dersini iyi çalışmış şimdi herkes o taktiği kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 1-0 2-1 lerden fenerliler bile bıkmıştır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 pazar maçı 2 fanatik fenerli ile izledim. adamlar keşke bizde beşiktaş gibi oynasak yahu diyorlardı tüm 90 dk boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 abi sirf fb vs icin soz konusu degil ki..araya derin top..cizgi defansa defans arkasi sarkacak kontra oyuncu..is biter.. fb de kanatlar guclu olup da ortasaha sallaninca ..ortadan yardiran geliyor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Llama said: applev0dka said: abi az gol yiyen fenerbahce algısı dağıldı resmen, zaten gol yollarında kısır takım. vitor devre arası ayarlarla falan mi oynamıs nolmus eto dersini iyi çalışmış şimdi herkes o taktiği kasıyor kjaer cezalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 e adam bu maç oynadı 3 yadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Llama said: pazar maçı 2 fanatik fenerli ile izledim. adamlar keşke bizde beşiktaş gibi oynasak yahu diyorlardı tüm 90 dk boyunca ahah direk mithat sonmez tviti olmus su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 gözüne güneş girdi bu maçta. her maç bahane hazır. geçen mac eksik falan dedikleri diego da sonran oyuna girmişti sdsa ben de sakat cezalı falan sandıydım eksik denince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 kayserili said: kayserili said: Ayrıca Bjkli gençler unutmuş hatırlatalım; http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379 Son 10 yılda bi tanecik şampiyonluğunuz var, ondan önceki 10 yıldan farksız bi şekilde. 10 yıllık cd doldu diye sevinciniz, atarınız ama fener bu sene olamasa da en geç seneye şampiyon. Bi yıl sonra Gs alır. Sizinde böylece gelenekselmiş 10 yıllık şerefli 3.lük seriniz başlamış olur. Ayık olun. Zaten Gs ile fb 18 yıl şike yapmışlar. 18 tane kupa verelim bjk ye hemen. 3 yıldız daha taksınlar. 4. ağlama yıldızlarını göğüslerinde büyük gururla taşısınlar. aASDFASDFKA kimse sallamayınca adam kendi kendine konuşmuş asdfasjdhfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 kayserili demeyi ırkçı (wtf ?) bir söylem olarak algılayan bir adama bulaşma bence. kayseri ırkının tersi terstir sdsafsasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ben bunu okuduğumda ale ale dedim iki acc alındı herhal hatta L harfini büyük ı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Llama said: e adam bu maç oynadı 3 yadınız şimdi de takımın geri kalanı yedek dolu applev0dka said: gözüne güneş girdi bu maçta. her maç bahane hazır. geçen mac eksik falan dedikleri diego da sonran oyuna girmişti sdsa ben de sakat cezalı falan sandıydım eksik denince 2 aydır sakat olup oynamadığı için sonradan girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 13 ocakta oynamış ama 2 ay olsun seni mi kırcam canıms ya lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yani? sakat sayılmıyor mu? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 diago diago dediniz adam ilk 11de girdi yine bi şey yapamadı bi volkan şen ayakta durdu bu maç. kasım paşa maçı hepten bence zor gececek fener için 2 maçta 7 yemek hele ki 2ci lig takımından 3 yemek falan.. olası bir puan kaybı direk beşiktaş 2 maç eksikle hele lider olursa of fener psikolojik olarak ne yıpranır ( az fener medyası gibi olayım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 2 aydır sakat değilmiş adam, hatta 1 ay bile olmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yok ya ..macin icinde fb nin tum elemanlarinin eller kollar sahanin guzelligi hakkinda isaretler veriyordu..adam plase vuruyor top yandan farkli disarida.. duzgun sahada 2 farkli alir bence fb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 applev0dka said: 2 aydır sakat değilmiş adam, hatta 1 ay bile olmamıs. eee? sakat sayılmıyor mu diyorum o zaman Llama said: diago diago dediniz adam ilk 11de girdi yine bi şey yapamadı bi volkan şen ayakta durdu bu maç. kasım paşa maçı hepten bence zor gececek fener için 2 maçta 7 yemek hele ki 2ci lig takımından 3 yemek falan.. olası bir puan kaybı direk beşiktaş 2 maç eksikle hele lider olursa of fener psikolojik olarak ne yıpranır ( az fener medyası gibi olayım ) olm 10 senedir lige iyi başlayıp başlayıp 2. döneme gelmeden dağılıp en iyi ihtimalle 3.lüğe oynayan siz değil misiniz? bu sene de benzer bir şey olacağının öngörülmesine niye bu kadar atarlanıp, fener medyası olmakla falan suçluyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 10 sene mi yok yahu 2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ha bide 10 senede kaç tr kupası aldık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ha iyi bile başlamadık diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar