Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Kirmizi kart kirmizi kart degil ki, ikinci saridan kirmizi kart. Taban dalmis eleman, salak salak gorsel koymayin pozisyon icin. Gorsel koyacaksaniz boyle seyler koyun http://i.hizliresim.com/YrQDYA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Hakem el pozisyonunda veremediği penaltının etkisinde kalmış dahi olsa, saçma sapan ceza alanı içinde yapmayacaksın abi böyle hareketler. Kimse vermez, bir kişi verir o da verdi. Kendi düşen ağlamaz. Kaldı ki bugüne kadar neye itiraz edilip değiştirildi bu liglerde maç esnasında? Bu kadar itiraz edip hakemi itersen sarı kartı yersin. İlk yarı bitiminde dedim de bunlar şimdi saçma sapan bir girerler, yerler kırmızıyı, sonra başlarlar hakem satılık diye. Kırmızı kartta kırmızı kart hani, bugün Snijder'e girsele böyle taban, UA sahaya iner, ama konu Topal olunca, adımını attığı yerde de herifin ayağı olunca ki o da kontrolsüz hareketten sarı kart yedi, ağlamaya başlarlar. Hiçbir zaman objektif olamayacak insanların döktüğü gözyaşları da maalesef kayda değer olmuyor. Ha ne olabilir, 3. golden önceki pozisyonda faul verilebilir, evet orada bir hata yapmıştır hakem diyebiliriz, geri kalan her şey nizamidir. GG WP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Fotoğrafla pozisyon yorumlayan aptallar lütfen bir noktada doğal seleksiyona uğrasın, yoksa evrime inancım bitecek. Puan kaybedecek diye maçı ertelenen adamlar rakibin 0.5 pozisyonu varken 0-3 biten maçın bir sarı kartına ağlıyor, o da maçı izlemeden, fotoğraftan Vine'dan falan. "EFSO" yani. http://i.hizliresim.com/YrQDYA.jpg Bonus CabukResim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Aziz manası bitene kadar tüm skilleri atacak belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Sezonun ilk penaltisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 KuddusiMavra said: penaltı penaltı. kırmızı kart kırmızı kart. fenerin bal gibi bir penaltısı da verilmemiş. baştan sona fenerbahçe tek bir pozisyon vermiş. leblebi gibi de gol kaçırmış. skor:0-3 fb leyhine. neyi tartışıyonuz? gidin yatın. edit: lan vatsap grubunda biri beşiktaşlı diğeri aynı an da eskişehirli-trabzonlu-galatasaraylı(trabzonlu,eskişehirde üniversite okumuş,galatasaraylı arkadaş) olan arkadaşlarla 1 saattir manasız şekilde tartışıyoruz. hırslandırmayın olm bizi böyle. akıllı olun. sonra fener bütün bu takımları 3leyip 4lemeye başladığı zaman "hakem golümüzü vermedi evin ana" diye sabahlara kadar ağlarsınız ama ne fayda? B)- senin hırslanmanla mı fener gol atıyo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Hahaha penaltı penaltı, kırmızı kart kırmızı kart demiş. İyice eritmiş beyni. Aziz Yıldırım'ın sene başından beri sağa sola kızarak istediği örnek hakemlik bu işte. Böyle devam ederse çok mutlu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 @aktiftablet la ne alakası var? fenerbahçemiz ipe dizer gibi dizdiği zaman hepinizin takımlarını,burada dilimizden kurtulamazsınız. B)- @kithnos o pozisyona penaltı dememek için a)galatasaraylı b)beşiktaşlı c)trabzonlu d)dünkü maçın özelinde eskişehirli e)öküz olmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 penaltı falan değil ya, gece maratonda 30 tane farklı açıdan verdiler. aynı dediğim gibi eyyam penaltısı işte hakem aradı durdu penaltı vermezsem bunlar beni yerler diye. kırmızı kart pozisyonunda da ben topa dokunan mehmet topal sanıyordum ama saliseler fark ile alpaslan dokunmuş topa, girişi yine bana nizami gelmiyor pek ama böyle pozisyonları ingilterede hakemler umursamadan geçtiği için orası premier lig burası da boktan süper lig oluyor. durdura durdura izleyince pozisyon da ne topal ne alpaslan faul yapmış gibi duruyor ama hızlı çekimde taban giriyor algılamış hakem ki ben de öyle sandım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 premyer ligde hakemlerin böyle pozisyonlara bir şey vermediğini biliyon da,penaltı pozisyonunun nesini tartışıyon? adamın ayağına ayağını takıyor ve düşürüyor,yer ceza sahası. so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Olum hasta misiniz adam ikinci saridan kirmizi gordu. Taban gostererek ayi gibi daldigi icin aldi 2. sariyi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ya penaltıyı tartışan adamlar oradan 2inci sarıdan kırmızıyı anlayabilirler mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Direkt kırmızı vermedi mi? Bana direkt kırmızı verdi, Topal'a da sarı verdi gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 kırmızı kart pozisyonu dediğim işte o kayma pozisyonu zaten biliyorum 2. sarı olduğunu ama bence dediğim gibi penaltı ve o faulü vermese de olurdu. yekeyeke said: Direkt kırmızı vermedi mi? Bana direkt kırmızı verdi, Topal'a da sarı verdi gibi geldi... spikerler öyle dedi maçın içinde sarıyı topala kırmızı öztürke verdi diye ama şansal mhk yi arayıp öğrenmiş sarı kart alpaslana çıkmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 en son penaltıyı 11 ay önce kullanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Abi Topal'ın adamın ayağına basmak gibi bir amaç ve kastı kesinlikle yok. Adam topu önüne açmış hızlı atağa çıkma peşinde. Topa değemeyeceği kabak gibi belli olan adam 5 metreden taban kaldırıp uçarak Topal'a giriyor. Hem kontrolsüz, hem taban, hem hızlı atağı kesiyor. Buna sarı kart verildi diye QQ'lar sel olup akıyor. Topal'ın maksimum hızda koşmaya çalışırken ve zaten adımını atmışken yereinen ayağı adamın bileğine denk geliyor. Utanmadan buna kırmızı isteniyor. Sarı bile verilse sorgulanır açıkçası. Sonra aklı kıt FORZABJK falan sayfalarda, tek kare fotoğrafla ya da pozisyonun başı sonu kesilmiş ve 200 kat yavaşlatılmış Vine videolarıyla pozisyonu yorumlayıp "Topal basmış adam kart görüyor" diye akıl yoksunu sığ yorumlar yapılıyor. Maç içinde tartışılır tek pozisyon verilen penaltı. Onun da daha öncesinde verilmeyen bariz olanı var. Daha önce oluşu önemli, hani "maçın dengesini bozdu Eskişehir toparlayamadı" falan değil, aksine maçın erken kopmasına engel oldu herif. Eyyam hoş değil, onu vermedi diye bunu versin demiyorum, ama o penaltıya ses çıkarmayanların kuyruğuna basılmış gibi gelip ÖMÖ HÖKSÖZ PÖNÖLTÖ diye ağlaması gerçekten inanılmaz riyakarlık. Ya adam gibi oturup tüm maçı izleyin, ya da yorum yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Biraz da onlar ağlasın diyip geçiyoruz mecbur, troll ile troll olmak. İzlemediğinizi nereden yorumluyorum; izleseydiniz maçın içinde asıl takılmanız gereken hareketler şunlar olurdu: 1- Nani'nin sol dizine krampon gelmişken sağ dizini tutup bir gözü hakemde rol kesmesi, 2- Maçın 85. dakikasında 3-0 yapan golün asistini yapan adamın gidip apaçi gibi korner direğini kırıp sarı kart görmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 KuddusiMavra said: @aktiftablet la ne alakası var? fenerbahçemiz ipe dizer gibi dizdiği zaman hepinizin takımlarını,burada dilimizden kurtulamazsınız. B)- öyle bi yazmışsın ki sanki sen hırslanınca fener daha çok gol atıyor. ayrıca pozisyon penaltı değil bence, ama öncesinde bariz eline çarpan top da penaltıyı vermediği için, bunu çok kolay vermiş hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 1.naninin her iki dizini de krampon sıyırıyor. 2.sarı görmüş işte,kırmızı mı görsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Sol dizine 3 geliyorsa sağ dizine 1 geliyor, tekrarında da acı çekmediği her halinden belli, rol sadece. Kırmızı görsün demedim, neden misafirken ve golün herhangi bir rahatlatıcı etkisi bile yokken apaçilik yapıyor takımımın oyuncusu, onu sorguluyorum. Her şeye eyvallah demek değil takım tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ben onu yedek kalmasına bağlıyorum. "bakın ben yine son 15 dakika oyuna girdim ama yine asistimi yaptım." şeklinde anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 o nasıl kırmızı lan! ( şimdi gördüm de ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Baggio'ya katiliyorum bu konuda. Ne olursa olsun yaptigi buyuk apacilik ve kendi tuttugum takimin oyuncusuna yakistiramiyorum ben. Sari kart yada kirmizi kart meselesi degil. Hareket cirkin bi kere. Yedek kaldigi icin yapiyo mantigi da son derece yanlis. O zaman rvp de gitsin direkleri falan parcalasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 yalnız o pozisyonda elemanın topla hiç bir alakası yok bacak arasından geçiriyor nani topu tam etrafından dolaşacakken kol-dirsek yere indiriyor naniyi. pozisyon icabı da sol dizine basıyor kasıtsız olarak, nani sağ bacağını tutuyor sonra solu tutuyor naptığını kendi de bilmiyor faul alamadı diye asafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Kuddusi'nin penaltı doğru demesinden penaltının yanlış olduğu ortadaydı, bugün işyerinde de o kadar çok konuşuldu ki şu pozisyon gelince merak ettim açtım şimdi pozisyonları izledim, hakikaten yanlışmış. Zaten hakemi seyirciyi geçtim Nani kendisi bile şaşırıyor karara ehaha Üstelik de penaltı almak için hakemi kandırmak üzere ayağı da sanki takılmış gibi atlayıp havalandırmış, ona rağmen "bunu da yemezler heralde" demiş Nani. Kırmızı kart pozisyonuna gelince, bence o da hatalı karar. Topal kesinlikle ayağa falan basma çabasında değil top sürüyor, Topal'a kırmızı çıkmalı diyenler saçmalamış. Ama öteki oyuncu da gayet normal kayarak müdahale yapmış. O hızla olduğu için ayak ilk geliş anında yere tam bitişik değil ama müdahale anında yere iniyor. Ek olarak "oyuncunun topa yetişme şansı yok" denmiş, adam topa dokunuyor. Boş yere kırmızı gelmiş. Baggio Topal konusunda haklı, Eskişehirli konusunda hatalı bana göre. Eskiden olsa "beleş penaltı, beleş kırmızı kart, yine fener" deyip laf atardım da bizim takımın hali malum olunca buna bile enerjim kalmadı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 abi öyle bi laf atarsan zaten 27 hafta sonra penaltı kullanan takıma attığın için komik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar