Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mal hakem ya, sıçtı maçın içine. 10dk önce verilmeyen bariz penaltıyı unutup sene sonunda klip yaparlar böyle şampiyon oldular diye.

edit: adasfasda fenerasyon diye toplanmaya başlamışlar bile asdasfa
Mesaj tarihi:
ya harbiden yaş ortalaması kaç lan buradaki fenerlilerin?
olm,rahat olun.
biz 103 golle şampiyon olduğumuzda da konuşan konuştu, 3 büyükleri içeride-dışarıda yenip şampiyon olduğumuzda da bunlar konuştu.
neden bu kadar takıyorsunuz kafaya?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

hayırlı olsun kara kıştan paralar geç yatmış anca devreye yetişti hakemin parası anlaşılan

Eskişehir'de stad etrafında Atm yokmuş anca yatırabilmiş aziz ilk verilmeyen penaltıya yetişmedi.

AHAHAhahahahahahah rıdvana sansür geldi ahahahahahah
Mesaj tarihi:
Liebe said:

applev0dka said:

hayırlı olsun kara kıştan paralar geç yatmış anca devreye yetişti hakemin parası anlaşılan

Eskişehir'de stad etrafında Atm yokmuş anca yatırabilmiş aziz ilk verilmeyen penaltıya yetişmedi.

AHAHAhahahahahahah rıdvana sansür geldi ahahahahahah

ben de onu izliyordum çat diye gitti sdafa

basket macı var diye mi erken kestiler dedim de, reklam da verdiler yani

ntv'de devam etmiş
Mesaj tarihi:
Olgaç şu beşiktaş gözlüğünü çıkar da izle lan maçları abartıyorsun hakikaten. Alpaslanın nasıl tabanı açarak kaydığını topalın kaçmak için 20 metre havaya sıçradığı falan bunları görmemek için art niyetli olmak lazım
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Olgaç şu beşiktaş gözlüğünü çıkar da izle lan maçları abartıyorsun hakikaten. Alpaslanın nasıl tabanı açarak kaydığını topalın kaçmak için 20 metre havaya sıçradığı falan bunları görmemek için art niyetli olmak lazım

baya sıçramış havaya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...