Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 sabri ye diyen var selçuk iyi gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 sormasi ayip da aranizda lisansli futbolcu olan var mi ki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 hayır maçları da doğru düzgün izlemediği belli, 219 maçta 45 golü yazarken hiç mi düşünmedin bi hata yapıyorum diye, bu istatistik hiç garip gelmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 halısaha da oynamışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 dana22 said: sormasi ayip da aranizda lisansli futbolcu olan var mi ki ?? kimse lisansı olmayan konuda yorum yapmasın mı yani ? yönetmen olmayan sinema, müzisyen olmayan müzik konusmasın. siyasal okumayanlar siyaset konusmasın. forumu ülkeyi kapatıp gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 başlıcam 1 gollü galibetlere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 gs maçları yine izleniyor. atıyor yiyor heyecan oluyor da. bu fener maçları adamı uyutuyor cidden ya. bu sene 6. ya da 7. böyle maç sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 S-H said: 11 golü var ne 46'sı ? kupada oynadığı maç sayısını gol diye okumuşsun. doğru. yanlış bakmışım. ama diğer dediklerim aynen baki. kaç tane hoca değişmiş, takımdan 35-40 tane futbolcu gönderilmiş ama her yeni gelen antrenör selçuk şahin'den vazgeçememiş. görev adamı denilen cinsten bir adamdı selçuk şahin. kimsenin de zoruna gitmesin beğeniyorum diye. edit: 12 sezon beyler, boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Ben de diyorum Selçuk Şahin o kadar golü nası atmış. S. Şahin kötüydü yaaa. iki üç derbide bir kasıktan abanıp attığı 1-2 gol var işte. Bir Sabri tier değil tabii ama abartılacak bir yanı yok. Bu arada 1-0 oldu bizim oldu maç. Uzun yıllardır ilk kez bu kadar kötü bir Gençler izledim. Genelde bizim Gençler deplasmanı sıkıntılıdır. Hakem de b.k gibiydi. İki takım açısından da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 fener taraftarını real madrid taraftarına benzetiyorum ya :P yendiniz lan işte daha ne istiyorsunuz.gençler pozisyon bile bulamadı.bu kadronun hakkı bu oyun değil ama sonuçta rakibe top yüzü bile göstermeden tek atakta kazanıyor fb.aynı lucescu stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 bu kadroyla bir takım nasıl gol sıkıntısı çeker anlamak güç, nani mi dersin van persie'mi dersin markoviç mi dersin.. ama gel gör ki 1 1 gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 adamin kariyeri hakkinda atip tutarken az bucuk top tepmis olmanizda fayda var...hani total asagilamaya gectiniz de o bakimdan..sabri icin soylenenler konusunda da ayni..hic kimse yokken orada onlar vardi..iyi yada kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 cok rahat oynadık deplasmanda 2-3 tane net kaçtı ikinci yarıda defans da çok iyi tehlike bile olmadı kalemizde hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 dana22 said: adamin kariyeri hakkinda atip tutarken az bucuk top tepmis olmanizda fayda var...hani total asagilamaya gectiniz de o bakimdan..sabri icin soylenenler konusunda da ayni..hic kimse yokken orada onlar vardi..iyi yada kotu.. aşağılama falan yok ki, kötü bir oyuncu fenerbahçe tier değil. 10+ yıl fenerde oynadı, üstüne üstlük çok üst düzey futbolcularla çalışma imkanı buldu fakat kendisine bir gram topla oynama becerisi ekleyemedi, gelişime açık değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 M. Uslu tam Fenerbahçe'ye yakışan bir yönetici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 M.Uslu, Dursun Hostel den sonra T6 Priest Seti gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 alves ve souza denen yetolar oynamamalı şu takımda yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 yalnız fenerin bi penaltısını yemiş hakem şimdi izledim özeti net penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Diego'nun kendini bırakması pozisyonu ise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 evet o pozisyondan bahsediyorum. Usta orda rakibin topla işi yok ki direk itiyor diego'yu, verilse kimse neden demez. yada bilmiyorum benim düşüncem böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 takım çok iyi , pozisyon vermiyoruz top sürekli bizde iyi pas yapıyoruz her maç bir golde buluyoruz ama şu 2 yi 3 ü ne zaman bulup rht bir maç izleyecez anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Pereyra'ya sabredin düzelecek dedik. Sonuç ortada. İkinci yarı daha da iyi olur takım. Bir de RvP yeni gelin gibi naz yapmasa rekor puan gelebilirdi son yıllar bazında. Neyse, Beşiktaş yine cama ekmek banacak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 RvP fena trip attı bu maçta ya. Fernandao oyundayken topsuz alana bi sürü koşu yaptı falan bi şeyler yapmaya çalıştı, RvP ısınırken çok daha fazla efor sarfetti resmen. Hoş son 10dk mı ne girdi de yine girince bi koş bi şeyler yapmaya çalış mk o kadar bağırdık ay lav yu diye dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 su anda bu takimda duzelen filan birsey yok..hala bireysel cabalar karambol top onune duser de vurursa doldur bosalt lara oynuyor gibiler..yani calisilmis organize atak..duran top organizasyonu makine gibi isleyen kanatlar..neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 RvP'ye pas atmiyorlar lan macta, kimin tavuguna kist dediyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar