Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Rvp yi sağa sola koyanları editör ddoslasın. Ortada rvp kalanları kenarlara serpiştirin lütfen.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Bıyığına kurban olduğumuz Terra amcamız Ingiltereye uçtu. Bakalım neler getirecek bize ..
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Zegna said: http://i.imgur.com/KrysRbx.jpg SDJFGJSDFHSDKFKSFK ps: bizim ayı kilo vermiş. Ahahaha son 5 senedir götü göbeği iyice salmıştı, bu sene gönderilme dedikodusu çıkıp bir de kaleci alınınca nasıl paniklediyse tığ gibi olmuş adam :D
kisaadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Terra dayı bıyığı bırakmak istediğimi bugün hanıma deklare edecem. Göktengri güç ver sen bana.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paticikte götlü göbekli diye dedikodu yapanları biliyorum Demiş Volkan. Aniden kapıları çalınırsa şaşırmasınlar diye eklemiş. ..
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Smoke said: Rvp yi sağa sola koyanları editör ddoslasın. Ortada rvp kalanları kenarlara serpiştirin lütfen. HADI BEYLER KADRO KURUYORUZ v3 kjaer şener caner volkan alves topal meireles diego mübarek nani rvp
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kisaadam said: Terra dayı bıyığı bırakmak istediğimi bugün hanıma deklare edecem. Göktengri güç ver sen bana. ahahah stoch reizzzzzzzzzzzz
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CJTuA32WsAA4Haq.jpg
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Son Dakika: Fenerbahce yönetimi Arda nın menajeri ile ilk görüşmeyi Istanbulda yaptı. ..
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 stoch'un durumu nasıl ya çok merak ediyorum, sanırım uae'inde biraz toparlamıştı, emenike krasic varken bu adamı yollamazlar umarım en azından son 1 şansı hak ediyor.
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Cenabet yazsa anlardım, attığının 3 katını kaçırdı bu sene...
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 o zaman mübarek forvette olmayacaksa sondaki üçlüde olmasın beceremiyo adam. stoch olmalı orada nani stoch forvet artık kim olursa.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 said: Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'yi 3.5 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain'e kiraladı. (L'Equipe)
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Gs o paraya Amrabatı sattı ya helal olsun Aziz e baktı 13-15 veren yok kiraladı ve seneye iteler 10-15 e
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kız istemeye de bu terraneo ile gitmek lazım
Öne çıkan mesajlar