dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 isidli fenerlilerden ts e uyari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Fenerbahçe'nin mobil uygulaması süper ya, hemen bildirim atıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 vitor paşanın 2.golden sonraki sevinci güzel .gif olur yanlız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 takimdaki en kotu oyuncu (alves haric tabi) nani bence, 1 gol 1 asistle oynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 valla nanideki vücut bende olsa oyun devamlılıgım olurdu ama adam bir var bir yok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 neyse süper karlı bir hafta oldu 8 puan kardayız ve de Lİ DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 fizban said: takimdaki en kotu oyuncu (alves haric tabi) nani bence, 1 gol 1 asistle oynadi. Adam dayak yedi resmen maçta:) Nesi kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=T7QbUgy00oM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Kadıköy'de kazanamayanlar listesinde olan Trabzon 19. yılı görmüş oldu. Biz kazanamayanları saymaktan yorulduk. Basından öğreniyoruz. Hoş oluyor. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bu son iyi gidişatın bir kaç nedeni var, ama Vitor bunların ekseninde eğer ki TR ligini özümsemişse bile hafif kalır; 1-) Gökhan Gönül: Adam ne zaman 11 e girdi, FB nin yükselişi başladı. Tartışılmaz çok net, Şener falan aynı kalıp değil bence. 2-) Raul Meireles, lütfen bu takımla sadece idman yapsın. Adamı oynatacaz diye, kadroda elli takla atmak zorunda kalıyoruz. 3-) Alper Potuk. Sezon başından beri söylüyoruz, adam nöbetçi yedek olmasın diye. Nedense sesimiz duyuldu son 4-5 maçtır ilk 11 de. Gayet iyi gidiyor. 4-) Van Persi'yi hala iyi kullanamadığımız kanaatindeyim. Çift forvete dönebilsek, Fernandao ayısıyla birlikte çok zevkli maçlar çıkar. 5-) Diego; adamı beğen beğenme, o olmadan orta sahayı taşıyabilen yok. Ozan belli, Volkan Şen ofansif adam zaten. Ayağında topu sakız gibi çiğnese de Vitor'un kafasında ki yapıyo net oturuyo, laf söyleyemiyoruz o yüzden. 6-) Caner mi? Hasan Ali mi? ekseninde direk bence Caner oynamalı. Daha agresif ve bence daha iyi orta kesen adam olarak. Ancak sinirlerine hakim ol kıvamında Hasan Ali derim, Caner bildiğin cazgır kro. 7-) Şömine odunu Alvesi, yerli Servet Çetin den daha iyi olmadığı için fasülye den sayıyorum. Kjaer e hala güvenim tam değil. Adam son 2-3 maçtır çok iyi oynasa da bi Lugano değil işte. Takım rakip sahada topu kazanmaya çalıştığından defans sırıtmıyor. Ama gel gör ki, iyi kontra yapan takımlardan yan toplardan muzdaribiz halaa. 8 -) En çok izlemek istediğim adam Markovic, Vitor acilen bu adam üzerine kurgu yapsın. 9-) Nani'yi sonradan ekliyorum. Adam senenin en iyi transferi. İyi almışız, baklavalarına gurban. Net şampiyon oluruz şu dediklerim devam etse. Ha ben kimim ki, o ayrı asfsasdsdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Dediklerinin birçoğuna katılıyorum ama Nani baya kötü.Bakma gol attığına fln çok top eziyor ve takımı yavaşlatıyor.Fenerbahçe için konuşuyorsak bu senenin en iyi transferi Fernandao.Çok maçı kurtardı adam ve çok güçlü forvet.Amele gibi goller kaçırıyor ama kaçırmasa zaten Fener de ne işi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Nani ile gökhan gonul yeni anlaşmaya basladılar,yakında david li sezonun efektifliğine varırız.Canerin dönüşü ile sol kanatta bu stanadarda ulasırsa cok zor mac verır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 amma gaza geldmişsiniz iki maçla lan. haftaya sıkıştıracaklar iki tane, yine perera gitsincilik oynicanız sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Takım tamamen Diego'ya endeksli. Peirara oyundan çıkarmasın Diego'yu yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 o kadar kötüydük ki vasat oyunlar güzel gibi gelmeye başladı. ben hala beğenmiyorum, bu kadroya çok daha iyisi olmalı. diego olayına ben de katılıyorum , çok eleştirip olmaz diyodum ama şu an kilit oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 eliyle indirmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Orta açamıyolar inatla adamlara nişanlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Kart yok mu bu harekete ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hahahasanali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 çift kırmızı 1 tane son adamdan 1 tane harketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Hayda 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Fernandao'ya yapılan hareket için demiştim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 eee gökhan sari gormedi ? derbide ersan atılıyordu hani bu pozisyonda ? Mahmut uslu mikrofon başına pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hasan ali karete'ci çıktı iyi uçan tekme atıyormuş görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar