WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ölüm tehlikesi olmadan çadırla kamp yapılacak yer tavsiyesi var mı, güzel tarafları denmişken ülkenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Aiko said: Rewendor said: Laraken said: yahu o alıştığın için öyle neden güzel tarafı olsun ki dfsdfs. taylandlı "az sarma koy la" demiyor sonuçta. buraya gelse o da acı çekecek. tamamen doğduğumuz yer alışkanlığı o. saylanmaz. taylandlı olsam rakı isterdim yine o ayrı dfdsf. Bu tam öyle değil, genel yargılar var bunda. Türk yemekleri dışarıdan gelen çoğu insana gayet iştah açıcı geliyor mesela. Ama bir uzakdoğu mutfağı aynı konfora sahip değil. hayır abi benim en az 10 15 tane yabancı arkadaşım var kebabı fln yarıda bırakan. bize güzel gelen şeyler onlara itici geliyor o sos baharatlar fln. seven arkadaşım yok mu ? o da var. 1 oturuşta 3 porsiyon adana yiyen. Valla çok farklı tecrübeler görmüşüz o zaman. Benim genelde yedirdiğim yabancılar vejeteryanlar hariç (ki onları zaten 2. sınıf kabul ediyoruz) bayıla bayıla yediler. "Ağır geldi" diyen bir iki istisna gördüm bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Abi Türkiye'nin güzellikleri konusunda "perfect yoğurt nasıl olur"u tartıştığınızın farkındamısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 WaNTeD said: ölüm tehlikesi olmadan çadırla kamp yapılacak yer tavsiyesi var mı, güzel tarafları denmişken ülkenin. Nette bi arastir. Ozel guvenlikli, tuvalet, banyo, elektrik, cadir vs vs yerlr var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Pi ar yogurt aliyorum. Hazir sut zor bulnuyor , bulnsa bile ugrasacak adam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 suBzer0 said: Abi Türkiye'nin güzellikleri konusunda "perfect yoğurt nasıl olur"u tartıştığınızın farkındamısınız? Yanlisi duzeltmenin yeri olmaz. Firsati bulunca cakican dogrusunu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ruslardan duyduğum kadarıyla misafirperver olmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Manda yoğurdu gibisi yok ama yaa, hakiki kaymakta zaten manda sütünden yapılır. Olsa da bal katıp yesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 sdf :) şimdi ben tabi bu konuda çok objektif olamıyorum galiba ama bence ülkemiz o kadar da kötü değil abi. evet son zamanlarda bozulma yaşanmış olabilir ama o zaten tüm insanlıkta yaşanan bir bozulmanın bize yansıması. Yardımseveriz aslında (istanbul özelinde düşünmeyin) mesela türkiyedeki kadar hayır işi yapılan başka bir ülke olduğunu düşünmüyorum. Cami , okul , hastane filan bağışlarını yapan kişi sayısı acaip fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Sabi subyana kayan da bi o kadar fazla. Haliyle sasirtici degil cami bagislarinin o kadar fazla olmasi. heh edit : gerci haksizlik etmeyeyim, bi tek yobazlara yuklememek lazim onu. memleketin tamaminda var bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 fenn said: WaNTeD said: ölüm tehlikesi olmadan çadırla kamp yapılacak yer tavsiyesi var mı, güzel tarafları denmişken ülkenin. Nette bi arastir. Ozel guvenlikli, tuvalet, banyo, elektrik, cadir vs vs yerlr var. kamp alanı aramıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 subzero yine başlayacak şimdi canım ülkem şöyle böyle diye. sorsan en milliyetçi, en çok vatanını seven. gel gelelim askerden kaçacam diye attığı taklalardan biyografi yazar, best seller olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 antalya'da baya kamp alanı var. özellikle olimpos, çıralı tarafları falan gençlerin, lgbt ekibinin falan böyle kültürel kesimin gittiği yerler. hangisi güvenli fln bilmiyorum ama oradan başlayabilirsin deniz kenara fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 her hemşirenin kalbinde bir doktor, her doktorun altında bir hemşire yatması her hostesin kalbinde bir pilot, her pilotun altında bir hostes yatması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Sırf mclovinin dediği sebepten doktor olmadığıma pişman olmuştum vakt-i zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Doktor olamamistim zamaninda bu yuzden kafa rahat. Doktor olamadim diye kiskanip bok atiyormuyum evet. Subatta 8750 civari mass alan doktoru gorunce iyice catladim orta yerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 RamsesII said: Marty said: uzakdogu yemekleri kelle pacanin onunde diz coker tovbe eder Sen balıkesir ve manisa yöresinde pideli paça ye bir de kardeşim... Normalde biraz daha sıvı oluyor... Uzakdoğulular toplu göç yapar off müthiş bi şey ama dün gece içelim dedik 1 saatte hazır olur dediler :( masadaki moral bozukluğu görmeye değerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 adamlara öğrenciyken gelip yapışıyorlar (tıp öğrencilerine) ve hem güzel hem bakımlı hem kültürlü bilgili kızlar, kokoş kezban değil gelenler, sevgilisiyle buluşmadan önce manikür pedikür yaptırıp saç baş makyaj yaptırıp geliyorlar, bize de conversele kot pantolonla gezenler kalıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi sabah, alkollü bir gece ertesinde yicen bunu.Nefis gider ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mc_Lovin said: adamlara öğrenciyken gelip yapışıyorlar (tıp öğrencilerine) ve hem güzel hem bakımlı hem kültürlü bilgili kızlar, kokoş kezban değil gelenler, sevgilisiyle buluşmadan önce manikür pedikür yaptırıp saç baş makyaj yaptırıp geliyorlar, bize de conversele kot pantolonla gezenler kalıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=dpu-Sq_yd28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 @di Ben suzme yogurt yiyen adamim olm bana mi anlatiyon. Duz yogurdu 3 gunde yapan kendini sorgulasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bingildak said: subzero yine başlayacak şimdi canım ülkem şöyle böyle diye. sorsan en milliyetçi, en çok vatanını seven. gel gelelim askerden kaçacam diye attığı taklalardan biyografi yazar, best seller olur. abi bu ne şimdi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://www.vgmemes.com/wp-content/uploads/2013/09/son-this-is-bait.png başlığa renk gelsin, di-wanted yoğurt çarpışması hızlı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 RamsesII said: abi sabah, alkollü bir gece ertesinde yicen bunu.Nefis gider ya... Balikesirden gececek olursan soyle abi gideriz bi pide pacaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar