bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 algı yönetimi ne fark eder kürt, türk ya. türkiyeden gitmeler kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yoğurdu evde de yapıyorsun da süt bozuk yaw önceden 2 gün tüketim süresi vardı şidmi şişe sütler olmuş 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 hala öyle http://www.lerafresca.com.tr/sut/ http://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/11018044_large.jpg parasını verirsen her şeyin "iyisi" var asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh said: Bizim yogurttan bi kac kat daha iyi abi sivi yogurt. Burada ne koyuyolar icine bilmiyorum. Inek sutunden o kati yogurdum cikmasi imkansiz. Ote yandan koyun yogurdu da tas gibi oluyo acayip lezzetli pislik bisi. Ezinede yemistim o tadi unutamiyorum. bingildak said: türkler amerikada greek yoghurt altında piyasaya sürdüler bizim alışıla geldik yoğurtu. çok hızlı genişletiyorlar, baya tuttu amerikada. avrupaya gelir 1-2 yıla. tr'deki yoğurtun aynısı adı greek yoghurt işte. http://www.chobani.com/ çobani Hic mi sutcuden sut alip yogurt yapmadin lan kara cahil. Yogurdun kivami ne kadar suzdurdugun ile alakali tamamen. Yogurdu yapinca, seklini bozmadan, karistirmadan 2 gun boyunca aliyosun suyunu ustunden azar azar, oluyo sana das gibi yogurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bingildak said: türkler amerikada greek yoghurt altında piyasaya sürdüler bizim alışıla geldik yoğurtu. çok hızlı genişletiyorlar, baya tuttu amerikada. avrupaya gelir 1-2 yıla. tr'deki yoğurtun aynısı adı greek yoghurt işte. http://www.chobani.com/ çobani Bunun da sebebi gavurun zaten onu greek yogurt diye bilmesinden diye tahmin ediyorum zira burda da greek yogurt diye iteklenenlenenlerin bi kismi Turk markali sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 madem konusu acıldı söylemek istiyorum marketten alabileceğiniz EN İYİ marka yogurt,tartışmasız ateşoğlu doğal maya kullanan başka marka bilmiyorum "ya ama bak x markanınkinin tadı fln cogüzel" demeyin,çünkü gerçek yogurt kültür değil doğal mayayla yapılandır,tadı nası olursa olsun,ayrıca ateşoglunun yogurdunun tadı böyle ekşi ekşi,tam olması gerektiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Etrafinizda koy mu yok ya. Haftada bir kez usenmeyin gidin yakin bir koyden taze sut alin. Evde kaynatip kendi yogurdunuzu yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 üstünde organik yazan şeylerin tek + sı daha fazla para vermeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 di said: Esh said: Bizim yogurttan bi kac kat daha iyi abi sivi yogurt. Burada ne koyuyolar icine bilmiyorum. Inek sutunden o kati yogurdum cikmasi imkansiz. Ote yandan koyun yogurdu da tas gibi oluyo acayip lezzetli pislik bisi. Ezinede yemistim o tadi unutamiyorum. bingildak said: türkler amerikada greek yoghurt altında piyasaya sürdüler bizim alışıla geldik yoğurtu. çok hızlı genişletiyorlar, baya tuttu amerikada. avrupaya gelir 1-2 yıla. tr'deki yoğurtun aynısı adı greek yoghurt işte. http://www.chobani.com/ çobani Hic mi sutcuden sut alip yogurt yapmadin lan kara cahil. Yogurdun kivami ne kadar suzdurdugun ile alakali tamamen. Yogurdu yapinca, seklini bozmadan, karistirmadan 2 gun boyunca aliyosun suyunu ustunden azar azar, oluyo sana das gibi yogurt. süzme yoğurt oluyor o, default hali sıvı işte genel olarak yapılan yenen evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Abi gecen ay 3 kere fln et cikarip kedu kopege verdim aksam yemegi unuttum diye. Köyden süt getirt yoğurt yap diyen var =). Organik konusu duruma ürüne gore degisiyor. On yargili olmamak gerek, arastirmak gerek. Pahalı olmasının karsiligini veren var vermeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 foça yoğurdu şampiyonların besini http://ipektenizler.com/wp-content/uploads/2013/03/DORTGEN-DIZAYN-55AB6DAFD4517F2997BAC51ECDF6B0171679ABDC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bingildak said: Abi gecen ay 3 kere fln et cikarip kedu kopege verdim aksam yemegi unuttum diye. Köyden süt getirt yoğurt yap diyen var =). Organik konusu duruma ürüne gore degisiyor. On yargili olmamak gerek, arastirmak gerek. Pahalı olmasının karsiligini veren var vermeyen var. vardır elbet de geneli o halde işte, zamanın varsa her şeyi kendin yapman en güzeli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh sallama olum inek yogurdu sıvı falan olmuyor evde yapiyoruz biz kendi mayamizla, süzme suyunu alma falan da yok gayet katı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi ülkede denetim olmadıktan sonra kafasına göre herkes ürünün üstüne organik yazabiliyor. öyle olunca hangisi organik hangisi değil anlaman mümkün olmuyor. tavuk eti, yumurta konusunda falan green ranch e bakın mesela. pınarın "organik" yoğurduna kendileri bile inanmıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Abi o kadar usenilecek bir sey yok. Ben is donusu aliyorum. Kurtkoy orhanli taraflarindan. Taptaze gunluk sut. Eve gidince koy tencereye kaynat. Kaynayinca al kaymagini kahvaltida balla ye. Sute bas mayayi hazirla sar battaniyeye gunes vurmayan bir yere koy. Ne kadar eksi istiyorsan o kadar beklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 beni inanılmaz bayıyor böyle şeylerle uğraşmak. babam mesela inanılmazdır bu konularda, ben de bir o kadar ilgisiz alakasızım. thanks odin, bridetobe olacak kişi benim eksiğimi kapatıyor asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ya yoğurda nasıl geldiniz manyak herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bunu yazarken fark ettim. türk erkeği annesiyle evlenmek ister gibi bir deyiş vardı. kız arkadaşımla babam alışkanlıklar olarak birbirine çok benziyor lan. ben de babamla mı evlenmek istiyorum acaba. let the nightmares begin. https://fortsmut.files.wordpress.com/2014/04/20140419-091941.jpg?w=604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 "Gidip bi yoğurt alayım" şeklindeki en büyük kararlarım markete gidip Tikveşli'nin tava yoğurdunu almakla sonuçlanıyo. Fuck my sıradan life :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 WaNTeD said: said: ,,, süzme yoğurt oluyor o, default hali sıvı işte genel olarak yapılan yenen evde Hah bi cahil daha. Hayir, suzme yogurdu keseye koyup yine bi kac gun suzduruyosun. Suzme yogurt yapmak ile yeni yapilmis yogurdun suyunu almak bambaska seyler. Istedigin kivama gelene kadar yogurdu mayaladigin kabin ustunden yavas yavas aliyosun suyu. Tercihine gore corba gibi ya da gayet kati yogurt yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Hic mi sutcuden sut alip yogurt yapmadin lan kara cahil. Yogurdun kivami ne kadar suzdurdugun ile alakali tamamen. Yogurdu yapinca, seklini bozmadan, karistirmadan 2 gun boyunca aliyosun suyunu ustunden azar azar, oluyo sana das gibi yogurt. ---- ne kadar süzdüğünle alakalı yazmış gelmiş süzme mi dedik diye atarlanıyor ya .... hayır yavaş yavaş suyunu alınca da süzüyorsun zaten sdfg diyorum default elleşilmemiş ev yoğurdu sıvı olur işte niye inatlaşıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bence nefretinizi bana yöneltin, ikinizin bilgisini dengeleyecek cahilleye sahibim bu konuda. güce denge getireyim. kalp kırmayın asadsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Hirbo babandir diye baslayayim. Yogurdu kabin icinde mayalarsin, kalibini bozmadan alirsin suyu kivamini ayarlamak icin. Suzme yogurt yaparken kabi alip boca edersin kesenin icine, asarsin bi yere. iki gun damlar sip sip. Senelerce mandradan 2 gunde bir sut almisligim, kaynatip yogurt yapmisligim var. Haliyle atip tutmayin, uzerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yok ben sevdiğim için hırbo dedim zaten aynı şeyi diyoruz da turşucu kavgasına dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ekşi ekşi kokuttunuz heryeri ya. Demek ki hakiki yoğurt. Mmm malın iyisini biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar