Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rakıyı buzla içenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Abi rakı sıcak şeyle pek gitmiyor, rakıyı yavaş yavaş mezeyle devirecen.Balığı kütürt diye yiyip, balıklı ellerle rakıya dalınca insanlıktan çıkıyorum ben

ya sen nasıl bi adamsın. ne yiyon hamsi tava mı? insan gibi çatal bıçakla yiyemiyon mu
Mesaj tarihi:
Llama said:

aquila said:

ha su koymussun ha buz, ne farkeder.

kristalleşiyor

asıl buz gibi soğuk olsun diye buzluga falan koyunca kristalleniyor.

rakıya su kattıktan sonra buz koymanın hiç bir zararı yok.

sadece cok yavaş içiyorsan gittikce konsantrasyon duşer, onu da anlayacak kadar güçlü damak tadın varsa hllteam
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

sadece cok yavaş içiyorsan gittikce konsantrasyon duşer, onu da anlayacak kadar güçlü damak tadın varsa hllteam

işte biz ona çok sulandı midemi bulandırdı diyoruz genelde
damak tadı bozulması.

kaldı ki buzu misal su konduktan sonra atın diyorlar önce atarsan da olmaz kristal yapıyor yine şokluyor rakıyı galiba
Mesaj tarihi:
evet suyu koyduktan sonra atıyorsun da.

ne bileyim abi buz koymasan da cok yavaş içersen sonuna doğru tadı değişir ki. illa buz bozuyor da değil o.

suyu az koy başta,buzla tamamla koyduğun su miktarı aynı olur ;)
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

evet suyu koyduktan sonra atıyorsun da.

ne bileyim abi buz koymasan da cok yavaş içersen sonuna doğru tadı değişir ki. illa buz bozuyor da değil o.

suyu az koy başta,buzla tamamla koyduğun su miktarı aynı olur ;)

ben tam olarak böyle yapıyorum misal
Mesaj tarihi:
Fistan said:

balığa meze muamelesi yapılmaz ki zaten
hapur hupur yiyeceksin rakıyla

öyle yapmıyor ama millet, o balık oluyor buz gibi, pinçik pinçik ZEVKSİZZZ bişey oluyor.

Ya önden mezeyle yavaş yavaş içicen balık gelince keyfine varcan ya da çok da bekletmeden yiyip bitiricen o balığı.
Mesaj tarihi:
Alt tarafı rakı amk, sanki 45 yıllık malt viskisi içiyorlar. Hele ki sek içmiyorsan ortam sıcaklığı / dubleyi bitirmeyi öngördüğün zaman gibi kriterleri değerlendirerek 1 veya 2 buz atar; suyu da ona göre ekleyip içersin.
  • Yeni Oluştur...