Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Seele said: ramadan dayiz edepli olun. http://youtu.be/5Dai3qThCf8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Abi rakı sıcak şeyle pek gitmiyor, rakıyı yavaş yavaş mezeyle devirecen.Balığı kütürt diye yiyip, balıklı ellerle rakıya dalınca insanlıktan çıkıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 isteyen istediği gibi içer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Insanliga ne zaman girdin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 dönem dönem rakıyı sodayla içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 viskiyi soda ile içmekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 RamsesII said: Abi rakı sıcak şeyle pek gitmiyor, rakıyı yavaş yavaş mezeyle devirecen.Balığı kütürt diye yiyip, balıklı ellerle rakıya dalınca insanlıktan çıkıyorum ben ya sen nasıl bi adamsın. ne yiyon hamsi tava mı? insan gibi çatal bıçakla yiyemiyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi balık tavuk kelle, yenir elle felsefesine sahibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 adam gibi adammış, kıl kuyruk dielmiş senın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Llama said: aquila said: ha su koymussun ha buz, ne farkeder. kristalleşiyor asıl buz gibi soğuk olsun diye buzluga falan koyunca kristalleniyor. rakıya su kattıktan sonra buz koymanın hiç bir zararı yok. sadece cok yavaş içiyorsan gittikce konsantrasyon duşer, onu da anlayacak kadar güçlü damak tadın varsa hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 baligin gelisine bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 applev0dka said: sadece cok yavaş içiyorsan gittikce konsantrasyon duşer, onu da anlayacak kadar güçlü damak tadın varsa hllteam işte biz ona çok sulandı midemi bulandırdı diyoruz genelde damak tadı bozulması. kaldı ki buzu misal su konduktan sonra atın diyorlar önce atarsan da olmaz kristal yapıyor yine şokluyor rakıyı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 evet suyu koyduktan sonra atıyorsun da. ne bileyim abi buz koymasan da cok yavaş içersen sonuna doğru tadı değişir ki. illa buz bozuyor da değil o. suyu az koy başta,buzla tamamla koyduğun su miktarı aynı olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 rakiya vodka koyup salgami viskiye koyuyorum. raki boyle iciir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 applev0dka said: evet suyu koyduktan sonra atıyorsun da. ne bileyim abi buz koymasan da cok yavaş içersen sonuna doğru tadı değişir ki. illa buz bozuyor da değil o. suyu az koy başta,buzla tamamla koyduğun su miktarı aynı olur ;) ben tam olarak böyle yapıyorum misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 rakı çok pahalı lan içemiyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 topik taharet konusunu hatirlatti. o kadar sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Fistan said: balığa meze muamelesi yapılmaz ki zaten hapur hupur yiyeceksin rakıyla öyle yapmıyor ama millet, o balık oluyor buz gibi, pinçik pinçik ZEVKSİZZZ bişey oluyor. Ya önden mezeyle yavaş yavaş içicen balık gelince keyfine varcan ya da çok da bekletmeden yiyip bitiricen o balığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 rakı sek içilir dağılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 rakı ehl-i keyif ile içilir cahil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sus çünkü haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Dana külbastıyla içilir rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Alt tarafı rakı amk, sanki 45 yıllık malt viskisi içiyorlar. Hele ki sek içmiyorsan ortam sıcaklığı / dubleyi bitirmeyi öngördüğün zaman gibi kriterleri değerlendirerek 1 veya 2 buz atar; suyu da ona göre ekleyip içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 rakıya bonibon koymadan içemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar