Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 İyi günler. Kediye, kargalar misali sonunda ödül maması olan zeka oyunları hazırlanabilir mi? Karasineklere tuzak kurmaktan ve oturup karınca seyretmekten daha öte bi zekası olduğu şüphesiz, bunu bulmaca çözmek yönünde geliştirmek mümkün mü? Ya da peluşla savaşmak, tabaktaki kirazları yere taşıyıp tokatlamaktan öte ne tarz oyunlar oynayabilir kendi kendine, ona göre oyuncaklar bulalım Tabi yine ne gerek var'cılar falan türer muhtemelen ama işte baba yüreği, insan yavrusu daha az sıkılsın, güldürürken düşündürsün, ezilsin büzülsün iki duvara dizilsin istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Abi sen cocuk dogur en kisa surede, vaktin gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 okula filan gönder, ilim öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi kedilerin kafa basmaz ki, ne kadar bulmaca hazırlarsan hazırla, gelir ayağına tırmık atar "yemek ver yemek" diye, unut sen o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 tuvaletteyken sudoku ver, cozsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 kedileri çok yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Karga gibi 7-8 basamak çözsün demiyorum canım ben de, bir iki basamak çözse yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 kuran kursuna gönder hem sevap hem yazları değerlendirmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 olm kedi lan bu kedi nasıl kafalarda yaşıyosunuz bu yaşınıza kadar nasıl geldiniz siz anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JfbyDv_98nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=JfbyDv_98nc Tam olarak bundan söz ediyorum işte! Bunu deneyeceğim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi bu kedinin zekasına hakaret bence sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Theridone said: kuran kursuna gönder hem sevap hem yazları değerlendirmiş olur sabahina kuran oglen tekvando kursuna gitsin hem spor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Ekmek yapmayi biliyorsun, mutfakta super oldugunu dusunuyorum. Baba olma zamani gelmis senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Esh said: Abi sen cocuk dogur en kisa surede, vaktin gelmis +1 adam kedi bulduğundan beri kafayı sıyırdı hayır ben de kedi bakıyorum kendimi kötü hissediyorum drall'ın mesajlarını okudukça direkt cahil veli gibiyim ama kedim mutlu yani :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Senin kedi yaşını başını almış yav, benimki daha dünkü bebe. Oyun istiyo hayvan, oynamadığımızda gelip tokatlıyo sdf Bi de Sevgili Red, hem kedileri yanlış anlamışsın diyorsun, hem de bu oyun kedinin zekasına hakaret diyorsun. Sen hayırdır? Demek ki sen de kedilerin zeki olduğunu düşünüyorsun, hayvanlar aleminde yapılan deney ve gözlemlerle hayvan zekasının geliştirilebilir olduğunu da biliyoruz. E öyleyse kediye ufak zeka oyunları bulma çabamı niye küçümsüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Kediler için sonunda ödül veren güzel oyuncaklarda var. Pet shop'ların bazılarında denk gelebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Pet shoplara pek girmiyorum ya, ortamı hoşuma gitmiyo. Bildiğin ne şekil şeyler var? Ben hep kedi otlu toplar falan görmüştüm son gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar