BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Naaaber? şöyle ki iki gitarist, biri daha yeni yeni elektro gitara başlıyor geçmişinde temel müzik teorisi var, bası vermişler buna hep (ki bu ben) diğeri de gitar çalmayı tabdan öğrenmiş, eli klavyeye alışık önüne tabı koysan cayır cayır çalan müzik teorisi/solfeje yeni girmiş (buna da senko diyelim) beraber çalmak ve alışmak için çalışabilecekleri iki gitarlı hangı gruplar/şarkılar tavsiye edersiniz biz gözümüze "queens of stone age - no one knows"u kestirdik, bunun haricinde neler var yada daha basit ve eğlenceli tavsiye pilis seviyorum sizi <3
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 metallica fade to black. çok kolay parça, solosunu ben bile çalıyordum baya iyi, senko da öttürür benim boss mt2 ile :D sen de riffleri çalarsın hem çok keyifli hem çok kolay bir parça
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Davul, bass falan eklenecekse denkleme Metallica'nın tüm şarkıları çalınabilir zaten.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 BabacumMostors said: Naaaber? şöyle ki iki gitarist, biri daha yeni yeni elektro gitara başlıyor geçmişinde temel müzik teorisi var, bası vermişler buna hep (ki bu ben) diğeri de gitar çalmayı tabdan öğrenmiş, eli klavyeye alışık önüne tabı koysan cayır cayır çalan müzik teorisi/solfeje yeni girmiş (buna da senko diyelim) beraber çalmak ve alışmak için çalışabilecekleri iki gitarlı hangı gruplar/şarkılar tavsiye edersiniz biz gözümüze "queens of stone age - no one knows"u kestirdik, bunun haricinde neler var yada daha basit ve eğlenceli tavsiye pilis seviyorum sizi <3 vay adamsınız. qotsa çalacaksanız ben de katılırım size.
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 metallica'nın coğu şarkısı olur aslında aynen megadeth'in basit parçalarda olur keza iron maiden'ın da.
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 gel mübarek gel ev stüdyodan farksız oldu zaten.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 aç through the fire and flames'in how to play video'sunu. en zoru çalarsak diğerlerini de hallederiz bence.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ucuza bass gitar ve anfi alınır, bi de roland elektro davul mu çaksak? mahallede halı hırsızlığına başlayacam
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 elektro var çok güzel lazım mı gençler, cort x6 çok ufak bakım ihtiyacı var sadece
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 elektro davul olur aslında onu alana kadar şu yamaha'ya bi sehpa gibi bişi alıp perküsyonları onun üstünden halledebilirik ama bass için bakınalım etrafa
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi bizde de arz fazlası var :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ikinci el trampet sehpası işimiz görür ama nerden buluruz ki?
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 seçkin kitapevlerinden bakmak lazım gittigidiyor'a fln da zaten 0'ı ne kadardır ki onların ikinci el bakioz?
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 of orta okul zamanlarım aklıma geldi. ruhunuz gençmiş baya sizin
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Iron Maiden bas gitar olmadan bir moka benzemez yalnız onu diyim. Bas gitar çalacak adam bulursanız (ben İstanbul'da olsam gelmek isterdim mesela :P) Killers ÇOOOK keyifli. Stüdyoda arada giriyorum ben canavar oluyor.
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 aranızdan biri tremolo yapabiliyosa çok güzel black metal yaparsınız sdfs
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi yok black metal falan bozar en azından şimdilik
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 amon amarth falan çalın ffds
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi o zaman PF-wish you were here ile başlayın biri ritim tutar öteki tıngırtıngır takılır :P
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bas amfisi satiim mi size(ibanez sw35) basta satarım hatta isterseniz
Öne çıkan mesajlar