fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ara ara guncelleyecem, set olarak setiyorum tek tek degil. Elden teslim Etiler'de veya alici odemeli kargo ile. A Song of Ice and Fire serisi (game of thrones iste), toplamda 6 kitap. Hepsi Ingilizce. Ilk 4'u biraz asinmis vaziyette, kopan sayfa falan filan yok. 6 kitap 80 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 6. kitabi cikmadan mi aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bir insan kitabını nasıl satar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 5. kitap 2 cilt tasiniyoruz yapcak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 dreagloth said: bir insan kitabını nasıl satar ya Lan olm doverim seni. Ne zaman satsak su kitaplari mecburiyetten gelip boyle seyler yaziyosun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 satmayin birader, elinizden cikarmaksa zorunlulugunuz verin gitsinler, kutuphane mutuphane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kutuphaneden bu fiyata odunc alamazsiniz arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 80 lira çok 60 liraya alıcı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Herkes senin gibi belese yasamiyo lan Sukru. Satsin da azcik faydasi dokunsun adama. Ha bi de isteyene ucuza gidecek olmasi da cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 en ucuzu bedava gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 acıyorum abi yazıcam tabi, ben 300+ kitabım hala ankarada annemin evinde yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 tasinmaciliktan dolayi fiziksel kitaba tuvbe ettim ben, cok fantastikli bisey degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 tek kitabı 2 kitap yaptıklarına göre kesin türkçedir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 turkce kitap ne ya? koylu musun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 adam hakli simdi, 2 kitap filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 fizban said: turkce kitap ne ya? koylu musun.. 2 kitap üste 100 lira gönder sana orjinal dilinde tek kitap göndereyim hem daha kolay satarsın sb hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Seru said: 80 lira çok 60 liraya alıcı bulur. adam burda da çapulcu ve cimri ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 5. kitap a dance with dragons 1: dreams and dust ve 2: after the feast olarak iki cilt la, neyine inanmadiniz? bu da mi gol degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bir baska seri, kahinin gulu uclemesi. margaret weis'tan, guzel bi seri. boyle mezopotamya orta dunyasinda geciyo fsds. uc kitap 15 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 harry potter serisi, turkce 6 kitap, son kitap (deathly hallows) ingilizce, 7 kitap 40 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 karagül şovalyesi varsa bana sat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 fizban said: harry potter serisi, turkce 6 kitap, son kitap (deathly hallows) ingilizce, 7 kitap 40 TL. fizban said: turkce kitap ne ya? koylu musun.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yapmisiz bi koyluluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 dreagloth said: acıyorum abi yazıcam tabi, ben 300+ kitabım hala ankarada annemin evinde yatıyor Okurumki ben onları Ver bana evi değiştireyim :^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 vakıf serisi var mı vakıf serisi? varsa alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar