Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euroleague 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ve top 16 belli oldu

E grubu

Fenerbahçe
Panathinaikos
L.Kuban
Darüşşafaka
Cedevita
Kızılyıldız
U.Malaga
Anadolu Efes

F grubu

Real
CSKA
Khimki
Barcelona
Olympiakos
Bamberg
Laboral
Zalgris

3 takımımız birarada. İlk iki Fener-Efes olabilir gayette.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
fenerbahçe son senelerde avrupa'da gördüğüm en sıkı takım. belki en iyisi değil, çok şaşalı bir kadrosu ve hücüm gücü yok ama takım savunması, oyun düzeni, roller ve mental seviye o kadar üstte ki, yıllardır o özendiğimiz "abi adamlar 9'da 9 yapmış, istanbul'a gelip yedeklerle bizi yeniyor, profesyonellik işte" takım fenerbahçe işte. helal olsun obra'ya.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Daçka da 5'de 0 yaptı. Top 16 oynandığını bilmesem oyunu kazanmayı bilmiyorlar diyeceğim, ya da unutmuşlar. O kadar rezil oynayan takımı da yenemediler akşam. Neyse ilk seferde top 16 da iyidir.
Mesaj tarihi:
F4; 5 veya 7 maçlık seri olsa Fenerbahçe favori çıkar tüm takımlara karşı ama işte ne perfect çekip gelenler madara oldu F4'te. Belli olmuyor, ama reel olarak bakarsak diğer Top-16 grubu daha zor; buradaki CSKA ve Laboral'ın performansları da en az FB kadar değerli. CSKA ağır plase, hatta FB ile eşit bence şanslar.

Fenerbahçe'nin 7-0'ını asla küçümsemiyorum ve yine dediğim gibi bence en iyi kadro bu ligde FB, fakat grupları son yıllarda gördüğüm en zayıf Top-16 ligi, asıl Efes'in bu grupta %50'nin altında kalması fiyasko
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu haftadan sonra Fenerbahçe liderliği garantiledi. Kalan 3 maçı birden kaybedeceğini sanmıyorum (ki öyle olsa bile lideriz sonradan farkettim). Efes de kalan maçlardan 3 maçı kazanıp, Kızılyıldız 3 maç kaybetmeyecektir. Daçka'nın zaten ihtimali kalmadı ne yazıkki. Sadece Fenerbahçe ile devam edeceğiz. Bir Efes - Kızılyıldız mucizesi isterim ama.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...