Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 onur kültürünün etkisi bu işte. o yüzden böyle road rageler hatta rage'in her türü bizde çok fazla. egosu zirvede olan bir milletiz üstüne osuruktan nem kapma. gururum incindi, namusum gitti vs diyip milletin boğazına yapışma, öldürme gırla. dayak yediysen karşındakini öldürmek mi çözüm? çoluğuna çocuğuna tehdit gelse neyse ama bu olayda öyle birşey yok ki birde abi gözünüzü seveyim o pompalıyı görünce adamsan (hah onur kültürü işte :P) vur denilir mi? zaten pompalı kılıfta olmasa en başında gerisin geri arabaya kaçarlardı büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 tufegi gorunce diger adam zaten duruyo, gene de vuruyo, e digeri kaciyo, cizgi film kovalamacasi gibi diger taraftan cikinca adam kacani da indiriyo, hadi hepsini gectik yerdeki adamlara direk kill shot cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ben gtada böyle öldürmüyorum lan abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 eğitim ve adalet yok büyük ihtimalle 30 kelimeyle falan konusup dialogda kuramayan insanlar bunlar malesef havaya sıkabilirdi kapıları kitleyip polisi arayabilirdi, durmayabilirdi ne kadar öküz olsalar da 2 can almak ve kendi hayatını karartmanın hiç bir açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 savunduğum bir şey yok durumu özetledim sadece, her iki taraf da %100 mal, ölen kaşınmış diğeri rage lemiş, sonuç birileri öldü, diğeri hapiste ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kolektifinsan said: bu adamın ceza almaması lazım bunun için abi ikinciyi direk öldürmeye sıkıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Zikko said: sonuç birileri öldü, diğeri hapiste ölecek. 20 sene yatmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Can güvenliğim yok demiş yalnız polise. Demek ki durum öyle dayak yedim intikam filan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Fistan said: eğitim ve adalet yok büyük ihtimalle 30 kelimeyle falan konusup dialogda kuramayan insanlar bunlar malesef havaya sıkabilirdi kapıları kitleyip polisi arayabilirdi, durmayabilirdi ne kadar öküz olsalar da 2 can almak ve kendi hayatını karartmanın hiç bir açıklaması yok Can güvenliğim yok diye polisi aramış öncesinde belki 2 kardeş öldürmekle tehdit etti. Seni ölümle tehdit edicekler camını kapatıp kapıyı kitleyip arabada mı durursun? Belki karşı taraf silah çekip kafana sıkıcak ? 2 kardeş bunu ölümle tehdit ettiyse yaptığı gayet yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yalnız ikincinin direk beynini açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 şimdi bazı arkadaşlar muhtemelen silah kullanmanın nasıl birşey olduğunu bilmiyor ondan böyle langır lungur yazıyor. çevremde şehrin kalabalığında kendini güvenli hissetmediği için silahlanan arkadaşlarım var hepsi eğitimli düzgün insanlar. kendilerinin görüşü asla ve asla son raddeye gelmeden eli silaha uzatmamaktır. bu dediklerine de inanırım. çünkü onların da anlattıklarına göre silah kullanmanın bir üslubu mu derler adabı mı derler bir şekli var. o silahı kaldırdın mı vurmak için kaldıracaksın o da g*t denen organı istiyor. eğer anlatılan doğru ise adam 2 kez dayak yiyip polise başvurmasına rağmen sonuç alamamış sonunda can güvenliğini korumak için silaha başvurmuş. 2 can gitmiş olayın derinliklerinde neler var bu adam niye dayak yemiş bilinmez ancak adamın silaha başvurmasını olaylar doğruysa ben pek uç bir eylem olarak görmüyorum. ancak; ikinci kez öldürmek için sıkması da komple yanlış. hoş bu sefer de adamlar iyişelince şu skimin kan davası muhabbetiyle gider öldürürlerdi herifi. artık nası gözü dönmüşse kafalarına sıkmış doğrudan. biz kendimizde yargılıyoruz ancak olayın gelişimini takip edip bilgi almakta fayda var malum basınımız kolpa olduğu için kolay komple farklı bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 zaten öldürmese yaralasa öldürüleceğini biliyor, büyük ihtimalle de elemanlar bunun pazardaki yerine çöktü, dayının çıkışı kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 sen ne saçmalıyorsun ya yok silah kullanmanın adabı varmışta, çıktı mı kullanılırmışta addsgafals kurtlar vadisi nesli kıroları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 simdi oldurulmeyecek yani sizce, cunku diger tarafin soyunun kuruttu bu ikisini oldurup, peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 fistan yine regl oluyor. şey yapmayın ya geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Trajedi, ozellikle saklanmak icin kacani terstenmyakaliyip vurmasi filan Http://www.youtube.com/watch?v=zy_SNgmZdL0 Oyun oldumu adalet yerini buldu ohhhh diyoruzda iste sonucta "can" bu ya, iki tarafta haksiz. Cok uzucu olduren icindr, olen icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Fistan said: sen ne saçmalıyorsun ya yok silah kullanmanın adabı varmışta, çıktı mı kullanılırmışta addsgafals kurtlar vadisi nesli kıroları sizi silah kullanmaya karşı olabilirsin ben de karşıyım ancak bu usülünü reddetmen gerektiği anlamına gelmiyor ki gayet mantıklı birşey söylüyorum. senin keko bakış açına uyacak olursak asıl her silahlanan çatır çatır adam vurur. silah dediğin şey meşru müdafaa aracıdır başka birşey değil. can güvenliğinin tehlikeye girdiğine inanıyorsan davranırsın. asılırken tek el heyecanlamı yazdın anlamadım nesi garip geldi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 fistan kurtlar vadisine yetişememiş, laf söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Fistan PMS kıyamam ya,çikolata vereyim mi sincap? Ciddi sorunları var abi bu tipin ya, para toplayıp tedavi ettirelim. Oturduğu semtten dışarı adımını atmamış yeto gelmiş burda atıp tutuyor işte. Ailesine falan acıyorum abi annesi SSRI kullanmaya başlamıştır fistanın halini görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 silah kullanmanın hiçbir adabı, usulü falan yoktur polat alemdar varoşları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 gerekmedikce cekilmez vs falan eyvallahta hun kılıcımı vu kanlanmadan kınına girmiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 keko basmış buraları yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 silahı dogrulttuysan kullanacaksın aga böyle mal mal şeylere inanan tipler yüzünden ülke ilerleyemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 İki kişinin bildiği sır değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 silahi cekiyosan, o silah patlayacak, yoksa cekmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar