Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107349975&p=1 Detaylar link'te bugun son gunmus,isteyen yararlansin. 140 tl ye geliyor -10 tl de benzin veriyor shell . 130 tl ye denk geliyor diyelim. Bi zamanzingo ile 120 tl ye de dusuyomus ama ugrasmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bu aletin uzun bir konusu vardi, epey iyi kahve yapiyor. Buna gerek yok ama, filtre kahve yapiyor kucuge ek bir. Onu zaten filtre ile kendiniz yaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bn girince 199tl gözüküyor nasi 140a iniyor anlamadim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bende aynı hesapta kala kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Cafissimo LATTE'yi versinler 200'e. Compact ürünlerle göz boyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Mosquito said: bn girince 199tl gözüküyor nasi 140a iniyor anlamadim ha Ilk link e bas sayfada ki satin alirken fiyati dusuyoe checkout ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yapıştırdım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bunu kapsül kahveyle kullanmak zorundayız dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Evet. Kapsul kahve mukemmel bir icat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Komodo said: bunu kapsül kahveyle kullanmak zorundayız dimi? hem evet,hem hayır. Refill yapabilirsin eski kapsülleri. http://www.youtube.com/watch?v=fySzrsxGy1A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Şunu da şuraya bırakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Süper oldu bunu duyduğum hemen verdim siparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kapsul kahve kötü ya f/p dip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kapsul kahvenin avantajı işte tazeliğini koruyor olması. arada bir veya günde bir içen adam için maliyet derdi olmaz pek. asıl o adam için çekilmiş kahvenin bitene kadar pakedinde beklediği sürede kokusunu aromasını kaybetmesi zarar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bende bastım terazilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Masticore said: Komodo said: bunu kapsül kahveyle kullanmak zorundayız dimi? hem evet,hem hayır. Refill yapabilirsin eski kapsülleri. http://www.youtube.com/watch?v=fySzrsxGy1A[ Güzel oldu bunu öğrenmem.Gün içinde kahveden başka bişey tüketmediğimden tuzlu gelirdi bana kapsül kahve :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 beni de gaza getirdiniz mutfakta resmen koyacak yer olmamasına rağmen. yerim olsa kesin alırdım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?13,7525292,page=1 En kucugunu alin, buyuklerinin bir farki yok kahve tadi olarak. Sut filan kaynatiyorlar ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kırmızı alın. ben gri aldım ama çok elim gitti kırmızısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Benimki kirmizi. Surada yazmistim kapsul kahve hakkinda dusundugumu: Kapsul olayiyla idealimi buldum ama ben. Tat olarak ideal kahve degil tabii ama icmek istedikten 30-40 saniye sonra elinde uygun sicaklikta (kaynayan kahve icemem ben, 65 derece filan ideal bence ki bu makine oyle cikartiyor) bir fincanda 10 uzerinde 7 filan alacak guzellikte bir kahve tutmak benzersizmis. Daha once yine taze cekirden alip, taze cekme derdi oldugundan (evin karsisinda kahveci olsa kendisi ogutup kahve yapan makinelerden alip haftada bir cekirdek degistiririm ama Kosk'un karsisinda, sehrin en luks semtlerinden birinde oturuyorum, yine etrafta iki vasita yapmadan gidip gelebilecegim iyi kahveci yok, internetten aliyorum hep aldigimda) genelde kehve icmek istedikten 5-6 dakika sonra elime alabiliyordum, o da taze cekirdek varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ben mor aldım bok var gibi. kız arkadaşım zevksiz galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ayrıl hemen abi, kahve makinasını da adisyonuna yaz, kendine kırmızısını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?13,7525292,page=1 En kucugunu alin, buyuklerinin bir farki yok kahve tadi olarak. Sut filan kaynatiyorlar ek olarak. 130 tl ye yani daha ucuza macchiato ve latte yapma imkanımız varken niye alsınlar abi kücügünü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Anhora said: Şunu da şuraya bırakayım. ripple'dan ziyade hipster maker'mış bu direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 doğrusu evimde olsa baya eğlenirdim ya gelen herkese zenci penisli kahve yapardım ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar