delihan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Piyasadaki çok miktarda sahte 200 tl lik banknotlar var. Bunları bankamatikler ayırt edemediği için bir çok bankanın atm si 200 tl kabul etmiyor. Eski para sayma makineleri de ayırt edemiyor. Bankalar acizliklerinden atmlerini devre dışı bıraktı . neredeyse her gün çektiğim stres cabası. bu kadar iyi parayı nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum. gerçi savcılığa gönderdiğimiz sahte paralar savcılıktan geri gelirse çok geliyor uğraşamıyoruz diye olca bu .. Bir sürü komplo teorisi geliyor aklıma. Neyse dikkat edin mümkünse kabul etmeyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben hep 50 tl kullandığım için umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 100 den fazlasını görmedim zaten hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 200 TL ? http://m.memegen.com/03wp7m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 500 euronun verdiği keyfi vermiyor 200tl taşımak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 delihan said: Piyasadaki çok miktarda sahte 200 tl lik banknotlar var. Bunları bankamatikler ayırt edemediği için bir çok bankanın atm si 200 tl kabul etmiyor. Bankalar acizliklerinden atmlerini devre dışı bıraktı. bu hoaxı da kim yaydı arkadaş, herkeste aynı muhabbet. yok öyle bişey edit: bankamatiğin ayırt edememesi ile ilgili değil yani durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 hsbc etmedi lan geçen şubeye gittim de bozdurdum parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Atm anlamiyor da para sayma mak. Mi anliyor sahteleri ? same shit degil mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Masticore said: Atm anlamiyor da para sayma mak. Mi anliyor sahteleri ? same shit degil mi bunlar Para sayma makinelerinin çoğuda anlamıyor gişematik denen cihazlar var yaklşıkk 800 kg luk bir cihaz . 18 tane farklı optik okuyucusu var kesin çözüm olarak ondan geçirin diye yazı geldi genel müdürlük den çok aciz durumdalar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ginaly said: delihan said: Piyasadaki çok miktarda sahte 200 tl lik banknotlar var. Bunları bankamatikler ayırt edemediği için bir çok bankanın atm si 200 tl kabul etmiyor. Bankalar acizliklerinden atmlerini devre dışı bıraktı. bu hoaxı da kim yaydı arkadaş, herkeste aynı muhabbet. yok öyle bişey edit: bankamatiğin ayırt edememesi ile ilgili değil yani durum. Durumun aslı nedir peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Delihan isin icinde belli ki ginaly salladi nasil toparlayacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Kalpazanlik yapsam biraz mute azi olur 50-20 tl basarim. Dondurma cubugu basan var ama ortasini duymuyoruz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 masrafı kurtarmıyor 50-20 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 delihan said: ginaly said: delihan said: Piyasadaki çok miktarda sahte 200 tl lik banknotlar var. Bunları bankamatikler ayırt edemediği için bir çok bankanın atm si 200 tl kabul etmiyor. Bankalar acizliklerinden atmlerini devre dışı bıraktı. bu hoaxı da kim yaydı arkadaş, herkeste aynı muhabbet. yok öyle bişey edit: bankamatiğin ayırt edememesi ile ilgili değil yani durum. Durumun aslı nedir peki ? 200 TL'lik banknotla diğer banknotların sahtesini yakalama olayı atm için aynı. yani atm 20'yi 50'yi iyi tanıyor ama bu 200'ü nasıl yapmışlarsa alet yakalayamıyor değil olay. ha ama işin öteki tarafında şu var, makul bir kalpazan elbette bir seferde 20 TL basacağına 200 TL basıyor. dolayısıyla 200 TL'de sahte çıkma ihtimali daha fazla oluyor. Bazı bankalarda ise kabul etmeme durumu kara para ile mücadele amaçlı. Zira suç gelirinin aklanması için elde edilen büyük paraların saklama kolaylığı olması açısından genelde 200 TL'ler ile döndüğü gerçeği var. Gişematik falan da demişin. 10 enter, 20 enter falan da bilirsin sen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bana geçen kış sahte 50tl denk gelmişti, epey başarılıydı arkadaşa 40'a satmıştım aehueah bi arkadaşıma da 20tl gelmiş sahte ama monopoly parası bildiğin taksici dayamış galba ona da. suriyeliler basıyo diyolarmış da bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bu isin ticareti var parayla belli komisyonla satilan aklinizda bulunsun taksiye sarhoşken binmeyin cok fena gecirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 daha bu gün yapıkredi 25 tanesini kabul etti. bozuk bankalarla çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ginaly said: delihan said: ginaly said: delihan said: Piyasadaki çok miktarda sahte 200 tl lik banknotlar var. Bunları bankamatikler ayırt edemediği için bir çok bankanın atm si 200 tl kabul etmiyor. Bankalar acizliklerinden atmlerini devre dışı bıraktı. bu hoaxı da kim yaydı arkadaş, herkeste aynı muhabbet. yok öyle bişey edit: bankamatiğin ayırt edememesi ile ilgili değil yani durum. Durumun aslı nedir peki ? 200 TL'lik banknotla diğer banknotların sahtesini yakalama olayı atm için aynı. yani atm 20'yi 50'yi iyi tanıyor ama bu 200'ü nasıl yapmışlarsa alet yakalayamıyor değil olay. ha ama işin öteki tarafında şu var, makul bir kalpazan elbette bir seferde 20 TL basacağına 200 TL basıyor. dolayısıyla 200 TL'de sahte çıkma ihtimali daha fazla oluyor. Bazı bankalarda ise kabul etmeme durumu kara para ile mücadele amaçlı. Zira suç gelirinin aklanması için elde edilen büyük paraların saklama kolaylığı olması açısından genelde 200 TL'ler ile döndüğü gerçeği var. Gişematik falan da demişin. 10 enter, 20 enter falan da bilirsin sen (: Yok bankaların kabul etmeme gibi bir olayı yok zaten atm cihazları almıyor dedim. 200 tl ler için güncel yazılım yapamadıkları için ayırt edemiyor. Acizlik ondan dedim zaten paralar seri numaraları haricinde bire bir neredeyse aynı zaten eskiden dolaşan sahte 200 tl likler den bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Ben bu 200 lükleri hep biriktiriyodum fena tırsıttınız beni. Gelince almayak mı şimdi nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ulan bi biz şöyle bi iş yapamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 gişeden alıyorlar 200 TL, matik kabul etmiyor, 200 almıyoruz yazıyor kırmızı kırmızı para yatırırken atmye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar