Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

takim elbise tavsiyesi istegi

chrome

Öne çıkan mesajlar

29 yasima geldim. Dugune dernege gidemiyordum takim elbise almadim hic. Ortagim evleniyor sagdic yapti.
3.500 tl butce ayirdim
1 adet Takim elbise yelekli de olur yeleksizde
1 adet gomlek
1 adet mendil
1 adet kravat
1 adet kemer
1 adet ayakkabi
corabim var.
Hadi 4500 e kadar zorlarim. Cok sik bir sey olsun istiyorum her dugune dernege bunu giyecegim baska zaman da giymem.
Ben hepsini 1000 e cozerim demeyin abi. Gozden cikarttim bunu ben. 1 defa alayim iyisi olsun. Troll serbest. Boy 173 kilo 75 gobek var
Sosyal ağlarda paylaş

bi de düğüne giderken takım elbise giyinilmez, siyah kravat denilen şekilde gidilir, köylüler üniversite okuyup şehir hayatına karışınca takım elbiseyle düğünlere gelmeye başladılar, sen bakma yaz düğünlerinde takım elbiseyle halay çeken hısım akrabaya, git bir tux çek kendine bari, o kadar paraya yazık
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

bi de düğüne giderken takım elbise giyinilmez, siyah kravat denilen şekilde gidilir, köylüler üniversite okuyup şehir hayatına karışınca takım elbiseyle düğünlere gelmeye başladılar, sen bakma yaz düğünlerinde takım elbiseyle halay çeken hısım akrabaya, git bir tux çek kendine bari, o kadar paraya yazık

Sorry ama karacadan takım falan takip ediyorsan baya zevksiz ve lezzetsizsin.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar para vereceksen
https://prodbeymenstorage.blob.core.windows.net/productimages/0706600918_IMG_02_2110054095995.JPG
https://www.beymen.com/p_dolce-gabbana-takim_59636_10123

ben geçen sene kiğılı'dan slimfit yelekli güzel bir takımı ayakkabı dahil 700-800 tl civarı gibi bir paraya almıştım.çok zengin değilsen abartı 4000 tl'lik takım.sedat peker gibi gezersin sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

sarar ya da beymen den güzel elbiseler alırsın ayırdığın bütçe ile

damat ve kığılı bir alt segment oluyor. aslında onlarda kendi içinde ayrılıyoda sen yine sarar ya da beymen e bak derim.

renk olarak da bu sene mavi renk moda, klasik olucam dersen go go siyah ya da lacivert.

ölçülerine göre slim fit dedikleri olur sana, zaten mağaza personeli biraz zevkli ise on numara giydirir.

eğer ben burdayım diceksen yelekli al, yoksa öbür türlü çok sıradan olur gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...