chrome Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 29 yasima geldim. Dugune dernege gidemiyordum takim elbise almadim hic. Ortagim evleniyor sagdic yapti. 3.500 tl butce ayirdim 1 adet Takim elbise yelekli de olur yeleksizde 1 adet gomlek 1 adet mendil 1 adet kravat 1 adet kemer 1 adet ayakkabi corabim var. Hadi 4500 e kadar zorlarim. Cok sik bir sey olsun istiyorum her dugune dernege bunu giyecegim baska zaman da giymem. Ben hepsini 1000 e cozerim demeyin abi. Gozden cikarttim bunu ben. 1 defa alayim iyisi olsun. Troll serbest. Boy 173 kilo 75 gobek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 öküz alınır o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 takım elbise ne ya köylü gibi çek kotu tişörtü git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 sana altın takmıycaklar oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Karaca'da takım elbiseler 350 liraydı geçen sene. Git al Karaca'dan. 4500 lira ney abi CEO musun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Cirkinim ama egom yuksek anca boyle toplum icinde var olabiliyorum. Yargilamayin olm tavsiye verin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 şu predators filmindeki uzak doğulunun takımdan istiyorum ben de, nerde bulunur ki bu tip bir tasarım. belki senin de ilgini çeker diye şeyttirdim yoksa topic hijack falan yapmıyorum sdf. http://i.ytimg.com/vi/eD9bHE973C8/maxresdefault.jpg http://i.ytimg.com/vi/3ZQEzmEJNJQ/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bi de düğüne giderken takım elbise giyinilmez, siyah kravat denilen şekilde gidilir, köylüler üniversite okuyup şehir hayatına karışınca takım elbiseyle düğünlere gelmeye başladılar, sen bakma yaz düğünlerinde takım elbiseyle halay çeken hısım akrabaya, git bir tux çek kendine bari, o kadar paraya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Ayakkabı zevki bile olmayan bir topluluğa takım elbise soruyorsun top kek.. Gidip özel diktiriyorsun takımını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Mc_Lovin said: bi de düğüne giderken takım elbise giyinilmez, siyah kravat denilen şekilde gidilir, köylüler üniversite okuyup şehir hayatına karışınca takım elbiseyle düğünlere gelmeye başladılar, sen bakma yaz düğünlerinde takım elbiseyle halay çeken hısım akrabaya, git bir tux çek kendine bari, o kadar paraya yazık Sorry ama karacadan takım falan takip ediyorsan baya zevksiz ve lezzetsizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ya cevap verirdim de uğraşamam seninle şimdi, her başlığa gelip laf sokacak adam arıyorsun kendine, gereksiz gereksiz tartışma başlatıyorsun, defol git para kasandaki altınların içinde yüz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 damat tween Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 o kadar para vereceksen https://prodbeymenstorage.blob.core.windows.net/productimages/0706600918_IMG_02_2110054095995.JPG https://www.beymen.com/p_dolce-gabbana-takim_59636_10123 ben geçen sene kiğılı'dan slimfit yelekli güzel bir takımı ayakkabı dahil 700-800 tl civarı gibi bir paraya almıştım.çok zengin değilsen abartı 4000 tl'lik takım.sedat peker gibi gezersin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 yelek ne ya koylu gibi. hem hava sicak hem kotu duruyor. yelekli alma. 4500e de hazir alma git yaptir bari o kadar veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 sarar ya da beymen den güzel elbiseler alırsın ayırdığın bütçe ile damat ve kığılı bir alt segment oluyor. aslında onlarda kendi içinde ayrılıyoda sen yine sarar ya da beymen e bak derim. renk olarak da bu sene mavi renk moda, klasik olucam dersen go go siyah ya da lacivert. ölçülerine göre slim fit dedikleri olur sana, zaten mağaza personeli biraz zevkli ise on numara giydirir. eğer ben burdayım diceksen yelekli al, yoksa öbür türlü çok sıradan olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Diktirme bu terzilere oluyor da onlar 4000 e diker abi ben hepsini o paraya halledeyim istiyorum kemeri ayakkabisi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Biraz zevkliysen zaten yelekli yaptırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 yelek ne ya hala yelek diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 köylünün yelek ne ya köylü müsün demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 köylü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 en son suiti mangı h.e. den aldım iyi güzel dikimi kuması falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 İnsan zevksiz ve kalitesiz olunca mangoyu kaliteli ve iyi sanıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 wood beykoz konaklarından bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 al ortamlarda ak :D http://www.laclosette.com/assets/theman6_april.jpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 mclovin cardaktan bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar