CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 myi yarim , d yi ters dusumum Arkadaşlar klavyemdeki dazı tuslar dasmamaya dasladı Du olay durup dururkem oldu hicdisey amlamadım delircem mokta da dasmiyo ama klavye dozuk deil cumku mokta daki delete ise yariyo Virüs aradim ama dulamadim Dişey dilem warsa yazsım her gecem dakka 1-2 tus daha kaydoluyo Kafayi yicem delki dirazdam mesaj atamicak durumda olucam Dumu domamım kısmımamı acsam karar veremedim duraya aciyim dedim yamlissa diri taşır domamıma Dume spastik gidi delircem yaa[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 at klavyeyi çöpe =))[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 a4tech anti rsi klavyeler var gayet güzel ve rahat , üzerinde de kısyol tuşları cart curt var işte 18 milyona almıştım dahada ucuzlamıştır sanırım..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: CrayTotem, 24 Ocak 2005 06:11 tarihinde demiş ki: mokta da dasmiyo Dumu domamım kısmımamı acsam karar veremedim duraya aciyim dedim yamlissa diri taşır domamıma birs guns birs guns bırs cocuks topiğinden sonra efsane bir topic olmaya aday bu. abi okurken yerlere yattım ya, o klavyeden hayır gelmez bence değiştir onu :D edit: mokta nedir abi ya... domamım.. ahahaha[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 24 Ocak 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Dalga geçme bakim :yapma: Ahahaha dulamadım....:D:D *!kendini toparlar...* Dalga geçtik kusurumuza bakma o bizden. Affet kırdıysak seni. Hemen araştırıyorum sorunu....[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 24 Ocak 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 myi yarim , d yi ters dusumum ArkaBaşlar klavyeNBeki Bazı tuslar BasNaNaya BaslaBı Bu olay Burup BururkeN olBu hicBisey aNlaNaBım BelirceN Nokta Ba BasNiyo ama klavye Bozuk Deil cuNku Nokta Baki Belete ise yariyo Virüs araBiN aNa BulaNaBim Bişey BileN warsa yazsıN her gecem Bakka 1-2 tus Baha kaydoluyo Kafayi yiceN Belki BirazBaN Nesaj ataNicak BuruNDa olucaN BuNu BoNaNıN kısNıNaNı acsaN karar veremeBiN Buraya aciyiN dedim yamlissa diri taşır domamıma BuNe spastik gidi BelirceN yaa[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 klavye modeli ne? Quake mesela dandik oluyor, eski quake ğ basmıyordu değiştirdim bu da ctrl basmıyor..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eheuheuehu[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 klavyeyi sil yeniden yukle olmassa ya yenı klavye al ya da format at[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 puhahahah kusura bakma ama cok komik haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yazı tarzım yapıcam bunu nasıl oluyor anlatın yapalım ahah :D[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: SoulCube, 24 Ocak 2005 10:54 tarihinde demiş ki: klavyeyi sil yeniden yukle olmassa ya yenı klavye al ya da format at ciddi değilsin dimi :D p.s: di demeyin sakın[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 dume ya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 istediğimiz kadar gülüm cekimmeyim catlicam gulmektem Rezalet di durum meyse yemektem somra yemi klavye demicem olmassa format meyse tesekkürler =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ahauehaue süper ya :D Bizimde bi arkadaşa bişey olmuştu,leet gibi yazıyodu böyle: LaN NoluYo KLAvyEye HaYdAAaa[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bi klavye 10-40 YTL arası al ucuzdan rahatına bak... :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 neyse yeni klavye alana kadar on-screen klavye ile idare etcem.... buda yeni bastı unutmuşuz...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o ne biçi anlatım insan copy paste ederdi harfleri forumdan bari.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Abi krizlere girdim uzun zamandır bu kadar fazla gülmemiştim onur çok saol ahahhaeaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ZXuzhuzhz Benim klavyeyi götürcem şincik :)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Microsoftun klavyeleri süper oluyor. hızlı yazı yazma açısından süper rahat ve kullanışlı. şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 edüt düüt düt hrrnn pardon... [Bu mesaj Cd- tarafından 24 Ocak 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Msme gelip mie omu umu yaz diosumuz sapikmisimiz? imzada veremmi[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bir okut istersen :lol:[signature][hline] |||||| Yapım a$amasında |||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 off topic e uygun bşiler yazmak lazm hazır burada açmışın bi fatiha oku soora kurbağa bacaı örümcek gözü we eşşek ayağını blender dan geçir iç abi hemen geçiomuş[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar