Kullandigin editor autocomplete yapmasin.Herseyi sigir gibi tek tek yazman lazim.Gerekiyosa ciktisini al notlarin.Baka baka yaz.COPY/PASTE yapma hic birseyi.
Yok ben bunu beceremeyecem bu ne lan boyle diyosan ugrasma bu islerle.Bunlar senin icin zaman kaybi olur.
LUA ogrenirsen oturup oyun falan kodlayabilirsin Corona SDK ile. Bi de bi suru yerde kullaniliyo ama tek basina LUA bilerek is bulunmaz sanirim.
android öğreneyim dedim, android studio indirdim bikaç gün uğraştım boğuldum bıraktım. java bilmiyorum pek. lua öğrenip corona ile mi yardırayım? android studio dan yardırmak lazımsa nerden çalışayım? p.s google dev sayfasından pek bişey anlamadım sdf
LUA ogrenirsen oturup oyun falan kodlayabilirsin Corona SDK ile. Bi de bi suru yerde kullaniliyo ama tek basina LUA bilerek is bulunmaz sanirim.
android öğreneyim dedim, android studio indirdim bikaç gün uğraştım boğuldum bıraktım. java bilmiyorum pek. lua öğrenip corona ile mi yardırayım? android studio dan yardırmak lazımsa nerden çalışayım? p.s google dev sayfasından pek bişey anlamadım sdf
lynda da girişi bitir java android için, sonra proje yaparak öğren temeli alınca
İlk freelance işimi aldım , daha 3 saat evvele kadar
şöyle mi kapanıyormuş diyordum. Sektör belli ki baya iş olan bir sektör , veya acaip süper bir tesadüf.
İngilizce öğretmeni arkadaş için özel derslerinde internetten aratıldığında çıkacağı bir site yapmamı istedi , hem kartvizite koyacakmış hemde birisi başka birine tavsiye ettiğinde googleda bu siteyi bulsun o yüzden sitede güzel olsun dedi.
Tahminim , güzel bir landing page yeterli diyor. Bakalım , çok komik olacak.
Ne yapmak istedigine gore degisiyo o esasen. Esas amac oyun yapmak ise hic ugrasma direkt Unity ile dal derim zira Android market'in getirisi App Store'a gore baya dusuk.
Yok Android icin app yazmayi ogreneyim dersen, once Java, sonra Google'in SDK'ine dalman lazim. Java ya da turevi bir dile asina olmadan yapabilecegin bi sey degil.
Nerden ogreneyim dersen de sana kalmis. Video izlemeyi seviyosan youtube'dan baslayabilirsin aramaya. Lynda.com gibi sitelerden seriler koyuyolar bazen.
Para vermeyi de goze alirim np dersen o zaman pluralsight.com
Her ay 29 dolar + VAT oduyorum bu adamlara ama gayet hakediyolar o parayi.
Kitap olsun ne seceyim dersen direkt goodreads.com a bak ya da google dan best hedehodo book for beginners diye arativer.
Para cüzi bişiler alıcam fakat yapabileceğimden tam emin değilim. Hani hazır web sitesi yapma siteleri var oralardan daha iyi bir iş çıkartabilecek kadar bilmiyorum sonuçta , adam weebly ile site yapsa benim yapabileceğim siteden iyi olur bence.
İşte güzel bir ingilizce öğretmeni landing page yapmam gerekiyor o kişi için. Tepede isim , sonra altta bir iki fotoğraf , sonra about me falan , bildiğin landing page işte , konusuda ingilizce öğretmeniyim beni çocuğunuz için özel hoca olarak tutun . Bu yani sitenin amacı.
Öne çıkan mesajlar
WaNTeD
Sosyal ağlarda paylaş
Mithat
şunu mu diyorsun
şunu mu diyosun anlamadım?
ya da kısaca ne diyosun onu yazarsan öğreniim harbiden anlamadım ciddiyim :D
Sosyal ağlarda paylaş
pulkas
actigin her classi etki alani disina cikinca kapatacaksin.
yaparsan adami vururlar.Ha bir burada neyin hatali oldugunu goremiyosan eger, turkce kaynaktan calis.
http://www.htmldersleri.org/index.php?getir=html_intro&ID=1
Suraya falan bak.
Kullandigin editor autocomplete yapmasin.Herseyi sigir gibi tek tek yazman lazim.Gerekiyosa ciktisini al notlarin.Baka baka yaz.COPY/PASTE yapma hic birseyi.
Yok ben bunu beceremeyecem bu ne lan boyle diyosan ugrasma bu islerle.Bunlar senin icin zaman kaybi olur.
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
pontipati
android öğreneyim dedim, android studio indirdim bikaç gün uğraştım boğuldum bıraktım. java bilmiyorum pek. lua öğrenip corona ile mi yardırayım? android studio dan yardırmak lazımsa nerden çalışayım?
p.s google dev sayfasından pek bişey anlamadım sdf
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
WaNTeD
lynda da girişi bitir java android için, sonra proje yaparak öğren temeli alınca
Sosyal ağlarda paylaş
Mithat
İngilizce öğretmeni arkadaş için özel derslerinde internetten aratıldığında çıkacağı bir site yapmamı istedi , hem kartvizite koyacakmış hemde birisi başka birine tavsiye ettiğinde googleda bu siteyi bulsun o yüzden sitede güzel olsun dedi.
Tahminim , güzel bir landing page yeterli diyor. Bakalım , çok komik olacak.
Sosyal ağlarda paylaş
Soris
Sosyal ağlarda paylaş
Suark
Sosyal ağlarda paylaş
barbu
tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş
bingildak
Sosyal ağlarda paylaş
di
Ne yapmak istedigine gore degisiyo o esasen. Esas amac oyun yapmak ise hic ugrasma direkt Unity ile dal derim zira Android market'in getirisi App Store'a gore baya dusuk.
Yok Android icin app yazmayi ogreneyim dersen, once Java, sonra Google'in SDK'ine dalman lazim. Java ya da turevi bir dile asina olmadan yapabilecegin bi sey degil.
Nerden ogreneyim dersen de sana kalmis. Video izlemeyi seviyosan youtube'dan baslayabilirsin aramaya. Lynda.com gibi sitelerden seriler koyuyolar bazen.
Para vermeyi de goze alirim np dersen o zaman pluralsight.com
Her ay 29 dolar + VAT oduyorum bu adamlara ama gayet hakediyolar o parayi.
Kitap olsun ne seceyim dersen direkt goodreads.com a bak ya da google dan best hedehodo book for beginners diye arativer.
Sosyal ağlarda paylaş
Mithat
Sosyal ağlarda paylaş
di
Sosyal ağlarda paylaş
Mithat
Sosyal ağlarda paylaş