RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Esh'ın çıkarımı o yönde Llama'cığım... (komple yanlış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yemişim çıkarımı izmiri izmir yapan bornovadır ilk yerleşim yeridir bornova : ) göztepeli kafası bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Nası medeni şehir la izmir, kendi arası bile hizipçilerle ayrılıkçılarla dolu.Mikro şovenistler kaynıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bir izmirli olarak bornovanin nesini begenebilirsiniz ki? Hani bilmesek neyse dicem. Haftasonu aktivitesi forum bornovaya ikeaya falan gitmek olan aileler icin iyi. Yoksa otoban kenari sikko bi yer bornova. Manisada falan okuyan bebe kalsin bornovada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 izmirin neresine gidicen abi.. izmir başlı başına tırt bu konuda.. kaldı ki küçükpark bir dönem izmir piyasasının anasını ağlattı.. akın akın insan gelirdi la 4 sene öncesine kadar şimdi ev partleri aldı yerini alternatifsizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 calisan evli adam icin bornova le$ lan. millet 5 bekar ortaklasa ayni evde kalcaklar diye tasarlamis heralde dsfsdf goztepe, karsiyaka, guzelyali ya fln gidin adam gibi aile yasami surecekseniz, liseden yeni cikmis unili ergenlerin arasinda depresyona girersiniz bornovada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hiç Manavkuyu, Özkanlar'a falan gitmediniz herhalde abi ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 abi küçükpark ve çevresinde yaşarsan ergenlerle iletişirsin ama kalkıp taşkentte özkanlarda yaşarsan ki kaldıki izmirin en güzel yerleridir kanımca balkon sefası yapacağın tek yerler burası diğer binalardan birbirine tuz alışverişi yaparsın yahu balkonlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 goztepe, karsiyaka, guzelyali araç park sorunu yaşarsınız kaldı ki birde gider arabanızı 4 sokak öteye bırakrısınız full yokuş takılır durursunuz Slint'in dediği gibi manavkuyu var misal oradaki binaların çoğu 5 yıllık binalar.. tertemiz geniş geniş evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Valla Bostanlı'dan çok memnunum ben. Ama araba lazım ve arkadaşın dediği paraya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Slint said: Hiç Manavkuyu, Özkanlar'a falan gitmediniz herhalde abi ne alaka +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 izbana mahküm etmeseydi belediye bende bostanlı derdim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Llama said: izmirin neresine gidicen abi.. izmir başlı başına tırt bu konuda.. kaldı ki küçükpark bir dönem izmir piyasasının anasını ağlattı.. akın akın insan gelirdi la 4 sene öncesine kadar şimdi ev partleri aldı yerini alternatifsizlikten götürsene bigün beni home partylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Llama said: yemişim çıkarımı izmiri izmir yapan bornovadır ilk yerleşim yeridir bornova : ) göztepeli kafası bunlar hep bu ne lan hayatımda daha saçma sapan bir düşünce görmedim. bornova ne harbiden? koskoca karşıyaka/göztepe varken, ozmoro ozmor yopon bornovo hiç olmamış serkan çok talihsiz bir açıklama, orada takılacak mekanlar da gayet leş,1 tane bira içmek için köşebaşında sabahlayan zilyonlarca üniversite öğrencisinin olduğu yere mükemmel demek; dsnflksdf buca en iyisiymiş panpa orada da yaşa. Esh said: Bir izmirli olarak bornovanin nesini begenebilirsiniz ki? Hani bilmesek neyse dicem. Haftasonu aktivitesi forum bornovaya ikeaya falan gitmek olan aileler icin iyi. Yoksa otoban kenari sikko bi yer bornova. Manisada falan okuyan bebe kalsin bornovada. doğru söze şapka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bornovayı küçükpark zanneden izmirli var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 göztepe'de denize yakın ya da hem denize, hem metroya eşit mesafede ev iyi olur senin için.bornova'yı filan boşver, evli insansın.denizden uzaklaşma izmir'de.evler de uygun fiyatta göztepe'de.deniz kenarı çok güzel, ister otur, ister yürü, istersen bisiklete bin.belediyenin bisiklet hizmeti var, saati 2tl'ye kiralayıp, istediğin durakta bırakabiliyorsun.alsancak'a filanda ulaşımı kolay.metroya yakın olursan 15dk da ege üni'desin, deniz kenarına yakın olursan da, otobüs ile konak 10dk, ordan da metro ile 10dk'da ege üni'ye varırsın. http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-evlenecek-ciftler-icin-ideal-ici-yeni-yapili-temiz-217595469/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-g.yali-sahile-ve-poligon-metroya-5dk-cok-temiz-ve-ici-yapili-2-plus1-217779976/detay 10 saniyede sahibinden 2 tane ev buldum bak. karşıyaka, bostanlı'dan ulaşım imkanı nasıl bilmiyorum ama oraları da şiddetle tavsiye ederim.her açıdan mükemmel yerler.göztepeye göre daha geniş deniz kenarı ve mekan bolluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Esh said: Bir izmirli olarak bornovanin nesini begenebilirsiniz ki? Hani bilmesek neyse dicem. Haftasonu aktivitesi forum bornovaya ikeaya falan gitmek olan aileler icin iyi. Yoksa otoban kenari sikko bi yer bornova. Manisada falan okuyan bebe kalsin bornovada. o vakit işe yakın olmak kaydıyla ne tarafı tercih etmeliyim var mı bir önerin? yazdıysan göremedim akşam detaylıca bakacağım topaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 benjani said: göztepe'de denize yakın ya da hem denize, hem metroya eşit mesafede ev iyi olur senin için.bornova'yı filan boşver, evli insansın.denizden uzaklaşma izmir'de.evler de uygun fiyatta göztepe'de.deniz kenarı çok güzel, ister otur, ister yürü, istersen bisiklete bin.belediyenin bisiklet hizmeti var, saati 2tl'ye kiralayıp, istediğin durakta bırakabiliyorsun.alsancak'a filanda ulaşımı kolay.metroya yakın olursan 15dk da ege üni'desin, deniz kenarına yakın olursan da, otobüs ile konak 10dk, ordan da metro ile 10dk'da ege üni'ye varırsın. http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-evlenecek-ciftler-icin-ideal-ici-yeni-yapili-temiz-217595469/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-g.yali-sahile-ve-poligon-metroya-5dk-cok-temiz-ve-ici-yapili-2-plus1-217779976/detay 10 saniyede sahibinden 2 tane ev buldum bak. karşıyaka, bostanlı'dan ulaşım imkanı nasıl bilmiyorum ama oraları da şiddetle tavsiye ederim.her açıdan mükemmel yerler.göztepeye göre daha geniş deniz kenarı ve mekan bolluğu var. bu daireler olur (tu) eli yüzü düzgün vesselam ama metroya uzak gibiler sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 denize yakın bir tanesi, diğeri de metroya 5 dk diyor.bu tarz ev çok var imzir'de, sahibinden bakarsan uygun fiyata bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sahibinden-super-deniz-manzarali-bekara%2Cogrenciye%2Cmerkezi-yerde-217460502/detay manzara mükemmel, asansörün arka sokağındaymış.5dk da sahile inersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 not aldım bunlara bakacağım :D bir de izmirdeki emlakçı düzeni nasıldır? emlakçı ile muhatap olsak kaç kira bedeli ister hizmetleri için? ev sahipleri kaç kira depozito talep ediyorlar? (o kadar kanıksamışız ki depozito olayını aslında çok pis ayar olduğum mevzulardan birisi neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Genelde emlakçı bir kira bedeli veya biraz indirim yapar, depozito da bir kira bedeli. toplamda ilk sözleşmeden itibaren 3 kira bedeli gibi bir ödeme yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 güzel o vakit ya şimdiden ısınıyorum izmire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 guzelbahce de izmir degil ki, urla deseniz neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 RamsesII said: götürsene bigün beni home partylere abi en son kabakta bir party düzenlediler servis ayarladın 6da kalkıcaktı otobüs ben 5te aradım gelmiyorum dedim sonra bütün ortam siktiri çekti bana şimdi 2 aydır falan görüşmüyorum kimse ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar