kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bilgisayar oynamak bile zevk vermiyor, okul kapandığından beri neredeyse tüm gün yatıp yuvarlanıyorum. var mı bi çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 geceleri işe çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sen bunalımı öyle mi aştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 evet gümbür gümbür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 iş bul. spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Çaresi tüm gün yatıp yuvarlanmamak olabilir. Just sayin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ben de onu dedim ama dinleyen kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Yani bir insan tüm gün aynı 4 duvara bakıp sonra bunalıma girdim diye nasıl şikayet edebiliyor ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 4 tane pipiye baksın sıkılmaz diye düşündüm ama dikkate alınmadım tabii ki adımız çıkmış bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hadi ölelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 biraz csgo attım kendime geldim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 keşke tüm gün evde yatabilsem <3 dertsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ise gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sabah cik, ise gidenleri izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Xaenin said: Yani bir insan tüm gün aynı 4 duvara bakıp sonra bunalıma girdim diye nasıl şikayet edebiliyor ulan? e benim hayatim ole geciyor hacit..sikayet filan da etmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Aynen he bunalıma gircek vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 öyle bol vaktim olsa tüm beklettiğim dizileri, filmleri izler, sinemaya gider, arkadaşlarla içmeye fln giderim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ben de meşgulken boş vaktim olsa şunu yaparım bunu yaparım uuuu falan diyordum da boş vakit olunca öyle olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 derdini skeveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 boşvakit kadar kötü bişey yok hacı belli yaştan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Evde kaldığın sürece anten yemekler yap, tüm gününü yer zaten. Mesela ben taksimden kalkıp fındıkzadeye gidicem birazdan pazara. Maksat gün boş geçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 dana22 said: Xaenin said: Yani bir insan tüm gün aynı 4 duvara bakıp sonra bunalıma girdim diye nasıl şikayet edebiliyor ulan? e benim hayatim ole geciyor hacit..sikayet filan da etmiyorum.. Sen ölmüşün zaten cenazeni kaldıran yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kolektifinsan said: ben de meşgulken boş vaktim olsa şunu yaparım bunu yaparım uuuu falan diyordum da boş vakit olunca öyle olmuyor işte o senin ayıbın. gayet güzel oluyor valla. zira zaman zaman böyle boş vakit yakalayabiliyorum, hop diye bitiyor vakit. kafamda planlayıp izleyemediğim 10 15 film, 2 3 dizi, oynamak istediğim 3 5 oyun var. sosyalleşme saatlerini hesaba katmasan bile tüm şunlar haftalarımı alır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar