µh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 aynen abi bu sefer banlamışlar, senin dediğin gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Kimisine 14 gün, kimisine temelli ban atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 http://i.imgur.com/AHeyQ6j.png tarif edilemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Büyük ihtimal Leaderboard a yansır bu.temizlensin az bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Aglicak bisey yok abi. Adam gibi oynasalardi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Hayır açığı buldun, kullandın eyv da, ulan niye streamler de göğsünü gere gere anlatıyosun. asdfsfs. Hiç ağlamasın mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Aynı adam açık açık bot kullandığını da söylüyordu ne zamandır. Nasıl olsa ban gelmiyor diye gayet rahattı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bu haftasonu community buff var, bountyler çifter çifter düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 grift XP farm https://www.youtube.com/watch?v=9yJdX2usegs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 jej, ilk çıktığında zar zor geçindiğim kyk bursuyla aldım ya şu oyunu ona yanarım. bok yedim resmen ayın geri kalanı. bi de uslanmayıp reaper of soulsa basmıştım parayı ama bu sefer 9'a böldüm yine pişmanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Kac saat oynadin da pismansin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bu yeni sezon bayağı iyi oyaladı, aynı takımla değişik charlar deniyoruz gear topluyoruz vs mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ne zaman bitiyor sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 yeni başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 aralık sonu falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 owned core da okudum gören vardır belki. Major leak diye vermişler konuyu bu dark prophet 2. exp in adıymış. blizzcon da onu açıklayacak diyorlar. baal lafı falan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 necro mu gelecek acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ya Diablo'ya 2. exp hiç olmadı, emin misiniz? Hoş RoS paketi resmen bitti gibi birşey de, sezon challenge kurtarıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 2. paket ve 1 class daha geleceği uzun zamandır belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ne kadar dikkatli takip ediyormuşum Diablo camiasını. Bir de diablofansturkey üyesiyim iyimi? Şşşşt aramız taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 o değilde season boost lazım yardım etsenize daha noobum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Yeni sezonda levelleme ye yardımcı olabiliecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Merhabalar, Sezon 4 e yeni bvaşladım. Levelliyorum. 22 yim. Normal hikayesini baştan bitirmeden. Adventure mode da oynasam herhangi bir kaybım olur mu? Levelleme yapmamda yardımcı olabilecek var mı? Sezon 3 de arkadaşların yanında 1 saat olmadan 70 olmuştum ve bende bir çok arkadaşıma bu şekilde yardımcı oldum. ulubatli#2624 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ben ara verdim bi kaybin olmaz hatta kübü daha kolay alirsin. powerlevel rekoru 1-70 41 saniyeydi galiba en son :) gir key kas 30 tane sonra 29 grift boktan gelsin tam geldi güzel 300 lere tirmandim diyorum voltaj düsüo, dc yiyom elektrik gidio nasi biyerde yasiosam. böle yani oyun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Ravenin#2446 battletag ekleyin online olduğumda kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar