Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 İyi günler herkese. Satıcıya mesaj atıyorum gittigidiyorda ama cevap vermiyo, satışta ücretsiz kargo yazıyordu ama adam ödemeli yollamış ve herifin iletişim sıfır. Kedi maması bi de kargoyu da almak zorundayım bitmek üzere evdeki çünkü. İade yollayamıcam o yüzden. Sıfır puan verip yorum yapmaktan başka neler yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 gg ile iletişime geçtin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 geri yollayabilirdin, kargocuyu tutup adami telefonlar arayabilirdin? artik pek bisi yapamazsin, kargo dekontunu gg'ye mail at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 topuklarına sıkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Daha almadım kargoyu telefonla aradı kargocu evde misin diye de değilim eve geçerken uğrayıp alcam şubeden. Kargoda telefonu yazıyordur dimi ordan arayayım adamı. Bi de kedi maması evde çok çok az kaldı o yüzden geri yollamak istemiyorum 7 lira için. Sadece herifin tavrı sinirimi bozdu. Hem mal benim olsun hem bana 7₺ yollasın istiyorum sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mamayı geri yolla, doğru düzgün satış yapmayı öğrensin. Yollamazsan "ohh biri daha uğraşmadı" diye düşünüp kurnazlığı ödüllendirilmiş olacak. Veterinerden, petshoptan falan al idareten mama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 aynen alma kargoyu ustune 10kg tuğla ekleyip geri gönder ödemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 boh da çıhabilir güvenemiyom ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Eve geçince pcden bi ggyle iletişime geçeyim o zaman şimdi telefonda kanser olcam küçücük ekranda. Acana mama petshopşarda bulamadım ya, olan da çok kazık. Neyse istanbuldan yollayan birisinden sipariş ederim 2den önce, yarına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 juenpetshop.com dan al, orası iyi hızlı yolluyorlar fiyatları da uygun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Buna 7 tl kargo parasını versem juenden ucuza geliyo mama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 kaça kaç kg ne aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 65e 2küsür kiloluk acana balıklı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 70e de daha önce sorunsuz alışveriş yaptığım başka bi satıcıdan ücretsiz kargolu vardı. Buna kargoyu verince de onla nerdeyse aynı paraya geliyo yani. Çok sorun değil işte ama herifin mesajlara cevap vermemesi sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 görmemiştir, o fiyata bulamam başka yerde, yanlış yazmış adam diyorsan zaten çok şeyapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 acananın sitesinde satış noktaları neyin var da.. standart değil mi bunun fiyatı? öteki gg deki satıcı nasıl daha ucuza yolluyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 değil tabi ki, alım miktarı vs çok fark ettiriyor, mama da değil her şey böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 haksızlıklara ses çıkartmayıp üşengeçlik yaptığımız için bu halde bir toplumuz zaten. herkes nasıl bir yolunu bulsam da birini kerizlesem derdinde. bugun sen kargo parasını istemezsen yarın 500+ telefon gibi işlere kalkışır o adam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 şuradan daha ucuz değildir herhalde mesela http://www.sadanlar.com.tr/acana.html ama bunlar galiba birer birer değil 6 şarlı paket sayıtro onu anlamadım, fiyat da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Muhtemelen görmedi işte, attım bi mesaj daha. İade eder bence 7 lira ya düşük puan almaktansa. O değil de trafiğin abv. Sabihaya sabah 9.40ta indik. Daha köprüye varamadık. Havataş ortalama hızı 20kmh Haksızlığa saldıeganlıkla değil uzlaşmacı bir tavırla ses çıkarmaya çalışıyorum işte. Ggyle onay süresini uzatması için iletişime geçicem, satıcıya da kargodan numarasını öğrenip iletişime geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bu arada silica kum 12 li falan indirimli gören bilen varsa link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 iki küsur kiloluk mamanın 65 tl olması.. içim acıdı, hayvan cins herhalde secereli ödüllü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ben cinsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben 15kg 220tl ye alırken düşünüyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar