Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatil önerisi pls

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

DavidMills said:

Aman abi Sarımsaklı.. Sakın.

Ayvalık, Altınoluk daha iyi. Evet plaj muhteşem ama, haşemasının içine çeşme hortumunu sokup deniz suyunu üzerinden atan aplayı görünce ayak basmayacağım yerdir Sarımsaklı. Gece plajda otururken iki keko nun gelip denize önümüzde işemesi ise priceless tı valla.

Ablanin yaptigi eylemi kafamda canlandiramadim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ben bu arada kaş'a gittim. Gidecek varsa gidebilir. Alaçatı'yı seven Kaş'ı da sever bence sokakları benziyor az çok.

Kaputaş'a gidecekseniz erken saatte gidin öğlen duramadık biz çok terletti. İlk defa bir koyda terledim lan.

Sonra finike civarı koylarda çingene gibi teseddürlü aileler falan var, böyle sarp kayalardan falan inmişler 30 kişi kabile gibi çok acayibime gitti.

Patara'yı beğenmedim bence gitmeyin yani. Gidin güzel bir koyda girin.

Olympos'a laflar hazırladım. Oraya da dayanamadık girdik, abi geçen sene orda kalıp beğenmeme rağmen bu sefer beğenmedim. Daha doğrusu el değmemişlik adına o toprak bok yolu nedir ya, ağaç evlerin olduğu yerin dere havzası şişe mişe dolu. pazar dönüşte uğradık denizi için girer çıkarız diyorduk otoparkı doluymuş. Garip garip insanlar tipler vardı. Kürekle dövesimiz geldi çıktık.

Sonra günübirlik ölüdeniz yapacaksanız 6'ya kalmayın paralı olan kısmı kapanabiliyor. Düğün olabiliyor, temizlik ile birlikte.

Highlight olarak böyle, bir de büyükçakıl ile küçükçakıl soğuk abi. Ha kötü mü, değil ama arabayla kaş'a gidip koylara kaçmak daha makul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...