WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Bora bora abi. Ayvalık falan hep emekli yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 http://www.perdue.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 kaş iyidir dalış falan da yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 datça niye yazılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 datça emeklilik mekanı da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 DavidMills said: Aman abi Sarımsaklı.. Sakın. Ayvalık, Altınoluk daha iyi. Evet plaj muhteşem ama, haşemasının içine çeşme hortumunu sokup deniz suyunu üzerinden atan aplayı görünce ayak basmayacağım yerdir Sarımsaklı. Gece plajda otururken iki keko nun gelip denize önümüzde işemesi ise priceless tı valla. Ablanin yaptigi eylemi kafamda canlandiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 2 hafta sonra makedonyaya gitcem ohrid falan var mi giden bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fistan said: 2 hafta sonra makedonyaya gitcem ohrid falan var mi giden bilen Biz Makedonya'ya kayağa gitmiştik. Bir Ohri'ye de uğradık. En fazla 1 günlük bir yer bence. Kış şartlarında yazılmış bir blog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yazın ohrid akıyormus heralde biraz okudum olmadı göl möl girer gelirim ya bi kaç gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Arabayla 3 günlük tatil için Side, Alanya tarafı mı yoksa kaş tarafı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ben kaşı daha çok seviyorum ama yolu uzun sürüyor çok virajlı çünkü.Sideye de gidebilirsin bol bol seks olur alanya falan.Sidenin denizini sevmiyorum ama.Kaş daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ben bu arada kaş'a gittim. Gidecek varsa gidebilir. Alaçatı'yı seven Kaş'ı da sever bence sokakları benziyor az çok. Kaputaş'a gidecekseniz erken saatte gidin öğlen duramadık biz çok terletti. İlk defa bir koyda terledim lan. Sonra finike civarı koylarda çingene gibi teseddürlü aileler falan var, böyle sarp kayalardan falan inmişler 30 kişi kabile gibi çok acayibime gitti. Patara'yı beğenmedim bence gitmeyin yani. Gidin güzel bir koyda girin. Olympos'a laflar hazırladım. Oraya da dayanamadık girdik, abi geçen sene orda kalıp beğenmeme rağmen bu sefer beğenmedim. Daha doğrusu el değmemişlik adına o toprak bok yolu nedir ya, ağaç evlerin olduğu yerin dere havzası şişe mişe dolu. pazar dönüşte uğradık denizi için girer çıkarız diyorduk otoparkı doluymuş. Garip garip insanlar tipler vardı. Kürekle dövesimiz geldi çıktık. Sonra günübirlik ölüdeniz yapacaksanız 6'ya kalmayın paralı olan kısmı kapanabiliyor. Düğün olabiliyor, temizlik ile birlikte. Highlight olarak böyle, bir de büyükçakıl ile küçükçakıl soğuk abi. Ha kötü mü, değil ama arabayla kaş'a gidip koylara kaçmak daha makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar