Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban Bayramı Sonrası.

Raskor

Öne çıkan mesajlar

Tekrar iyi geceler arkadaşlar sizleri zor unutucağa benziyorum :)

Kurban bayramı ayında dikkat ettiyseniz cok sayıda insan'da kurban oluyor.Trafik kazaları kurban ayında cok oluyor ve ölü sayısı artıyor.Kurban bayramı başında ve sonunda yağmur veya kar yağıyor dikkat ettiyseniz asırlardır aynı durum sürmektedir bayramlarda pek tatil'e ve yola cıkmamaya özen gösteriyorum sebebleri yukarda yazdım sizde aynı şekilde dusunuyormusunuz ? gereksiz mi oldu bılmıyorum ama bır topic okudum bayramla ilgili oradan aklıma geldi kusura bakmayınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Her kurban bayramında yağmur yağdığını hangi veriye dayanarak söylediğinizi merak ettim?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Sakın bu deneyimleriniz son yıllarda kurban bayramının kış aylarına denk geliyor olmasından kaynaklanıyor olmasın. Peki yaza denk geldiği zamanlarda da yağmış mı? Ayrıca bu yağmur Kurban bayramı süresinde hangi ülkelerde yağmış, örneğin Suudi Arabistan'da da yağmış mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben istanbul'da aynı gün içinde hem kar yağıp hemde güneş açtığını çok gördüm. Hatta bir seferinde biz asya yakasında kar fırtınasından fabrikayı erken tatil etmek zorunda kaldığımızda avrupa yakasında millet ataköy sahilde güneş gözlükleri ile sahilde güzel güzel yürüyorlardı. Bunlardan daha acayip bir durum değil bu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Şeytan işi bunlar

[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bide bişiy mrk ettim,acaba olen kazada olen insanların sayısı degisiyormu?Yanı habıre haberlede goruyoruz bu bayram x kişi oldu die acep bayram dışında kimse olmuyormu?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...