Raskor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Tekrar iyi geceler arkadaşlar sizleri zor unutucağa benziyorum :) Kurban bayramı ayında dikkat ettiyseniz cok sayıda insan'da kurban oluyor.Trafik kazaları kurban ayında cok oluyor ve ölü sayısı artıyor.Kurban bayramı başında ve sonunda yağmur veya kar yağıyor dikkat ettiyseniz asırlardır aynı durum sürmektedir bayramlarda pek tatil'e ve yola cıkmamaya özen gösteriyorum sebebleri yukarda yazdım sizde aynı şekilde dusunuyormusunuz ? gereksiz mi oldu bılmıyorum ama bır topic okudum bayramla ilgili oradan aklıma geldi kusura bakmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 senin yaptıgın ii bi tespit[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 evet[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Şeker bayramında sadece biz Kurban bayramında hem koyunlar hem biz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 her kurbandan sonra yağmur yağar bu artık alışılmış bişeydir yani ben kendimi bildim bileli kurbandan sonra yağmur yağar[signature][hline]Paticik Knight Online Bölümü Adam Edilene Kadar Oraya Uğramayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 biz bi kere bayramda yolda kara yakalnmıstık o cok kotuydu[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raskor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kurban bayramından sonra yağmur yağmasını ben su sekilde yorumluyorum nekadar doğru bilmiyorum kurban edilen canlıların akan kanları yağmur ile yerden temizleniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 @raskor bende öyle düşünüyorum[signature][hline]Paticik Knight Online Bölümü Adam Edilene Kadar Oraya Uğramayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raskor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Tabi allah'tan daha iyi bilinmez ama düşünce olarak mantık olarak gördüğümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ama ben bi bayramı yaz da yasamıstım(kurban bayramı) sizin dedginiz mantıktan yola cıkılarak o bayramda da az mı kurban kesılmıs oluo :-?[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 evet mesela ben kalan cikolataları bitiriyorum her an krize girip ölebilebilirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Her kurban bayramında yağmur yağdığını hangi veriye dayanarak söylediğinizi merak ettim?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Deneyimlerle bende öyle hatırlıyorum hep yağar.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sakın bu deneyimleriniz son yıllarda kurban bayramının kış aylarına denk geliyor olmasından kaynaklanıyor olmasın. Peki yaza denk geldiği zamanlarda da yağmış mı? Ayrıca bu yağmur Kurban bayramı süresinde hangi ülkelerde yağmış, örneğin Suudi Arabistan'da da yağmış mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 fedaykin ama bayramdan sonraki gün yagmur yagdı ve su an pendikte hava günlük güneşlik boxerle atlıcam dışarı şimdi :) nasıl iştir bu?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben istanbul'da aynı gün içinde hem kar yağıp hemde güneş açtığını çok gördüm. Hatta bir seferinde biz asya yakasında kar fırtınasından fabrikayı erken tatil etmek zorunda kaldığımızda avrupa yakasında millet ataköy sahilde güneş gözlükleri ile sahilde güzel güzel yürüyorlardı. Bunlardan daha acayip bir durum değil bu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ama acayip birşey bu benim bildigim butun bayramlardan sonra genelde böyle oluyor.seneye kalırsak dikkatle inceleyelim bakalım yine havalar böyle olcak mı diye..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 mistik bir dünyada yaşıyoruz, doğaldır ben mesela dışarıya çıkıp kar duasına başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Şeytan işi bunlar[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of MetalonSWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian SunriseXaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 penth. süper resim :D nerede çekilmiş acaba?[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ya bide bişiy mrk ettim,acaba olen kazada olen insanların sayısı degisiyormu?Yanı habıre haberlede goruyoruz bu bayram x kişi oldu die acep bayram dışında kimse olmuyormu?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 haberlerde bu bayramda x kişi öldü diye değil bu bayramda x kişi trafik kazalarından öldü biye belirtiyorlar yani :=)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 evet haklı olabilirsin her bayramda yagmur yağar ve kazalar olur[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Ocak 2005 12:22 tarihinde demiş ki: Şeytan işi bunlar vay bu resmı yakaldıysa iyi yakalmıs[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and aloneSozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Ayrıca bu yağmur Kurban bayramı süresinde hangi ülkelerde yağmış, örneğin Suudi Arabistan'da da yağmış mı? haberlerde sel almış diyodu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar