monoscope Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Artik yormaya basladi ciddi ciddi apartman hayatinda is hayatinda insanlarla ugrasmak gereksiz geliyor ama kacamiyosun sorunlardan yani daha yasim 26 butun hayatim boyle gececekse ben erkenden ölür giderim stres nedeniyle kalp krizi gecirip. Nasil bas ediyorsunuz gunluk hayatla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 http://galeri12.uludagsozluk.com/500/beyle_577203.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Bak işte, bütün gençlerde var aynı sorun. Stres kapladı dört bir yanımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kasmayacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 anlat açılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 olayları en kötü haliyle değerlendirip, herkesi öldürüyorum nasıl olsa gerçek hayatta daha iyi seneryo gerçekleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 el bebek gül bebek büyütüyolar sonra sonuç hep hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Yalnız şuan aynı duygular içerisinde günlüğe yazmak için Pati'ye girmiştim. Umutsuz olmak mutsuzluğu doğuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 35 yil falan icinde mutlu olabilirsin np, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 çözüm alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ARKADAŞLAR SAKİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 afrikaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sorunun ana sebebi sensin. önce kendinle başa çıkman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 anhora actı sandım baslıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 pıpıtyı cıyı iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=TrhRzxoFH-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 What is the Matrix? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hiç mi günlük hayatın sıkıcılığından kaçabileceğiniz bir hobiniz yok? Stresinizi neyle atıyorsunuz? Nerelerde yaşıyor ne garip işlerde çalışıyorsunuz arkadaş anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hayatin amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hyatt bini nidin yiriyisinnn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 daha çok oyun oyna, daha az düşün bi de hayali bi sevgili edin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 JrStorMesT said: http://www.youtube.com/watch?v=TrhRzxoFH-4 Anhora said: What is the Matrix? sdfsd siz ne kadar benzeşiyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 monoscope said: Artik yormaya basladi ciddi ciddi apartman hayatinda is hayatinda insanlarla ugrasmak gereksiz geliyor ama kacamiyosun sorunlardan yani daha yasim 26 butun hayatim boyle gececekse ben erkenden ölür giderim stres nedeniyle kalp krizi gecirip. Nasil bas ediyorsunuz gunluk hayatla ? umursamaman lazım, insanların çoğunun aptal olduğunu kabullenmelisin. bir de strese girmek yerine kafanı başka şeylere yor, günlük olayların falan daha önemsiz olduğunu düşündürecek şeylere. Mesela astronomiyle ilgili, kuantum fiziğiyle ilgili şeyler oku ilgini çekerse (çeker!). Biraz sıyrılırsın günlük telaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Havuza atlayan dedenin evinden almak lazım. Tüküreyim alt ve üst komşuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 geçmişin korkuları, geleceğin kaygılarından uzak ol dediler anı yaşa mutlu olursun dediler dediler de, anımız da aynen full stress kaynağı dolu takma, umursama, aptala yat falan bunlar da geçici çözüm. her daim takmayan umursamayan = pasif olan olmak da belli bir süre sonra batıyor insana, ulan ben bu mallığa neden pasif kalıyorum deyip ayrı stress oluyorsunuz. kimisi için alkol, uyuşturucu, kimisi için dizi, anime, kitap vs vs falan gibi gerçeklikten insanı alıp yine geçici rahatlatan şeyler de efektif değil. insanı eğlendirmesi gereken şeylerin anti-stress aracı haline gelmesi hoş değil. en güzeli deşarzz olmak hacıı. gidiyosun spor salonuna, giriyosun bench press'e RÖAARRGHH diye bağırarak çalışıyosun ne stress kalıyor ne bişey. taytlı kızlar da var uff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar