monoscope Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Artik yormaya basladi ciddi ciddi apartman hayatinda is hayatinda insanlarla ugrasmak gereksiz geliyor ama kacamiyosun sorunlardan yani daha yasim 26 butun hayatim boyle gececekse ben erkenden ölür giderim stres nedeniyle kalp krizi gecirip. Nasil bas ediyorsunuz gunluk hayatla ?
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 http://galeri12.uludagsozluk.com/500/beyle_577203.jpg
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Bak işte, bütün gençlerde var aynı sorun. Stres kapladı dört bir yanımızı.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 olayları en kötü haliyle değerlendirip, herkesi öldürüyorum nasıl olsa gerçek hayatta daha iyi seneryo gerçekleşiyor
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 el bebek gül bebek büyütüyolar sonra sonuç hep hüsran
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Yalnız şuan aynı duygular içerisinde günlüğe yazmak için Pati'ye girmiştim. Umutsuz olmak mutsuzluğu doğuruyor.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 35 yil falan icinde mutlu olabilirsin np,
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sorunun ana sebebi sensin. önce kendinle başa çıkman lazım.
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 anhora actı sandım baslıgı
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=TrhRzxoFH-4
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hiç mi günlük hayatın sıkıcılığından kaçabileceğiniz bir hobiniz yok? Stresinizi neyle atıyorsunuz? Nerelerde yaşıyor ne garip işlerde çalışıyorsunuz arkadaş anlamadım ki?
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 daha çok oyun oyna, daha az düşün bi de hayali bi sevgili edin sdf
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 JrStorMesT said: http://www.youtube.com/watch?v=TrhRzxoFH-4 Anhora said: What is the Matrix? sdfsd siz ne kadar benzeşiyorsunuz ya.
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 monoscope said: Artik yormaya basladi ciddi ciddi apartman hayatinda is hayatinda insanlarla ugrasmak gereksiz geliyor ama kacamiyosun sorunlardan yani daha yasim 26 butun hayatim boyle gececekse ben erkenden ölür giderim stres nedeniyle kalp krizi gecirip. Nasil bas ediyorsunuz gunluk hayatla ? umursamaman lazım, insanların çoğunun aptal olduğunu kabullenmelisin. bir de strese girmek yerine kafanı başka şeylere yor, günlük olayların falan daha önemsiz olduğunu düşündürecek şeylere. Mesela astronomiyle ilgili, kuantum fiziğiyle ilgili şeyler oku ilgini çekerse (çeker!). Biraz sıyrılırsın günlük telaştan.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Havuza atlayan dedenin evinden almak lazım. Tüküreyim alt ve üst komşuya
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 geçmişin korkuları, geleceğin kaygılarından uzak ol dediler anı yaşa mutlu olursun dediler dediler de, anımız da aynen full stress kaynağı dolu takma, umursama, aptala yat falan bunlar da geçici çözüm. her daim takmayan umursamayan = pasif olan olmak da belli bir süre sonra batıyor insana, ulan ben bu mallığa neden pasif kalıyorum deyip ayrı stress oluyorsunuz. kimisi için alkol, uyuşturucu, kimisi için dizi, anime, kitap vs vs falan gibi gerçeklikten insanı alıp yine geçici rahatlatan şeyler de efektif değil. insanı eğlendirmesi gereken şeylerin anti-stress aracı haline gelmesi hoş değil. en güzeli deşarzz olmak hacıı. gidiyosun spor salonuna, giriyosun bench press'e RÖAARRGHH diye bağırarak çalışıyosun ne stress kalıyor ne bişey. taytlı kızlar da var uff.
Öne çıkan mesajlar