Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayat hep boyle stresli mi olacak ?

monoscope

Öne çıkan mesajlar

monoscope said:

Artik yormaya basladi ciddi ciddi apartman hayatinda is hayatinda insanlarla ugrasmak gereksiz geliyor ama kacamiyosun sorunlardan yani daha yasim 26 butun hayatim boyle gececekse ben erkenden ölür giderim stres nedeniyle kalp krizi gecirip. Nasil bas ediyorsunuz gunluk hayatla ?

umursamaman lazım, insanların çoğunun aptal olduğunu kabullenmelisin. bir de strese girmek yerine kafanı başka şeylere yor, günlük olayların falan daha önemsiz olduğunu düşündürecek şeylere. Mesela astronomiyle ilgili, kuantum fiziğiyle ilgili şeyler oku ilgini çekerse (çeker!). Biraz sıyrılırsın günlük telaştan.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmişin korkuları, geleceğin kaygılarından uzak ol dediler anı yaşa mutlu olursun dediler

dediler de, anımız da aynen full stress kaynağı dolu

takma, umursama, aptala yat falan bunlar da geçici çözüm. her daim takmayan umursamayan = pasif olan olmak da belli bir süre sonra batıyor insana, ulan ben bu mallığa neden pasif kalıyorum deyip ayrı stress oluyorsunuz.

kimisi için alkol, uyuşturucu, kimisi için dizi, anime, kitap vs vs falan gibi gerçeklikten insanı alıp yine geçici rahatlatan şeyler de efektif değil. insanı eğlendirmesi gereken şeylerin anti-stress aracı haline gelmesi hoş değil.

en güzeli deşarzz olmak hacıı. gidiyosun spor salonuna, giriyosun bench press'e RÖAARRGHH diye bağırarak çalışıyosun ne stress kalıyor ne bişey. taytlı kızlar da var uff.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...