Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 varmış. efendi esnaf mıdır? güvenilir midir? gidip gelen, alışveriş yapan varsa bilgi verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Sözünün eridir, dobradır bi de onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 akmar'dan it kopuk esnaf sayesinde temizlendi. dürüst mert adamlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ünlü alman yazar Ayahuasca Salvia nın kitaplarını da satıyor di mi ben pek bulamıyorum da piyasada teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Sen ne diyon adamlar benim kitabımı bile satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 "derdini sikeyim" temalı mesaj atan zat, ben her ay senin evinin kirası kadar veya daha fazla parayı sahaflara basıyorum, güvenilir ve işini bilen insanlardan alışveriş yapmam şart, şuraya bir başlık açtım belki müşterisi vardır tanıyan eden vardır diye, zevzek zevzek mesajlarını kendine sakla, memur maaşıyla geçinirken bim'den alışveriş yapmaya benzemiyor tek seferde yüzlerce liralık kitap almaya kalkmak, attığın her mesajda seviyeni belli etmek zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 dürüst satıcı, güvenli alışveriş, teşekkürler derya sahaf 10/10 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 niye atar yapıyon lan Ayahuasca Salvia var mı diye şifreli mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bizde bulunmaz, sequo'ya noyan'a soracan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Game of thrones kitaplarının ingilizcesi, keyfe keder satılıktır, şimdiden alıcısına hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 boş zamanlarımda kitap okumaya bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mc_Lovin said: ben her ay senin evinin kirası kadar veya daha fazla parayı sahaflara basıyorum Din-içki-mersin üçgeni seni buna zorluyorsa zincirin halkalarından birini kırabilirsin. Mesela gel seni dinden çıkaralım hem şarabını rahat iç, hem babana atar yap, hem de ruhunu ezen bu boşluktan kurtulursun. Olma mı? Bi mersine çözüm bulamadım ama orasını da sen düşün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 artık filmlerini çekiyorlar kitap okumak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 kitap satın alıyorumu ruhumda boşluk olmasına nasıl bağladın, desteksiz bir sav olmuş, sori mersin güzel bir şehir, birazcık köylülük var ama olsun o kadar da yani antepten iyidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 axedice said: Mc_Lovin said: ben her ay senin evinin kirası kadar veya daha fazla parayı sahaflara basıyorum Din-içki-mersin üçgeni seni buna zorluyorsa zincirin halkalarından birini kırabilirsin. Mesela gel seni dinden çıkaralım hem şarabını rahat iç, hem babana atar yap, hem de ruhunu ezen bu boşluktan kurtulursun. Olma mı? Bi mersine çözüm bulamadım ama orasını da sen düşün artık olmaz o kadar yatırım yaptı adam çardak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 neyin kafasını yaşıyosunuz lan ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 senko said: artık filmlerini çekiyorlar kitap okumak gereksiz. keşke şu dediğin doğru olsa fakat aynı deneyimi sunmuyor her ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 olm ciddi ciddi cevap vermişsin bir de lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Aluriel said: axedice said: Mc_Lovin said: ben her ay senin evinin kirası kadar veya daha fazla parayı sahaflara basıyorum Din-içki-mersin üçgeni seni buna zorluyorsa zincirin halkalarından birini kırabilirsin. Mesela gel seni dinden çıkaralım hem şarabını rahat iç, hem babana atar yap, hem de ruhunu ezen bu boşluktan kurtulursun. Olma mı? Bi mersine çözüm bulamadım ama orasını da sen düşün artık olmaz o kadar yatırım yaptı adam çardak için çardak diil, bahçe mobilyası, sandalye masa falan zaten sıcaklar bastırdı, içemiyorum bu aralar, memnun oldunuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 senko said: olm ciddi ciddi cevap vermişsin bir de lan sdf anhora gibi saf dimağlar okur inanır, belli olmaz bu işler, ben yazayım, gerisine karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar