senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ps4 ile pc serverleri farklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Farklı. PS4 ve Xbox communitysi çok büyük. 1.2 milyon aylık kullanıcı var. Bunun %10'u pc demişlerdi. An itibariyle oyunun (bence) 3 büyük eksisi var. Birincisi community ranked moda girmiyor. Girmiyorlar allahın casualları. Hani anlıyorum. Kimse dayak yemekten zevk almaz ama Hartstone gibi casual'ın allahı oyunda bile insanlar ranked oynayıp yenilirken, FH'de kimse ranked oynamıyor. İkincisi spectator mode hala yok. Sırf bu yüzden turnuva düzenlemekten imtina ediliyor. Mesela 18'inde 4v4 dominion turnuvası var ama maçları izlemek için oyunculardan birisinin stream yapması lazım. Onu da sadece 1 oyuncu PoV'u olarak izliyosun... Üçüncüsü oyuna yeni başlayanlar acccaaayip dayak yiyor. Hani öyle böyle değil. Bu adamların daha az dayak yemesi için oyunu anlatabilecek pek kaynak yok. Mesela geçen ay dedicated serverlar için open test yapmışlardı. Belli bir miktarda oynayanlara ingame 15k steel verdiler. Abartısız söylüyorum open beta boyunca değil maç, round kaybetmedim. E aralarından oyun hoşuna gidip alan olmuşsa da dayak yemekten bayıp, muhtemelen bırakmıştır. Defansif meta update'i sayesinde oyun çok daha fluid hale geldi. Bariz güçsüz olan classlar var. (warden ve orochi gibi) ancak gameplay gayet yerine oturdu. Class balance'ı da yavaş hatta bayaaaa yavaş yapıyorlar. Zerk, kensei ve conq son derece kullanışsızdı. Ancak update sayesinde hem oynaması zevkli hem de dengeli classlar oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 video seyrettim biraz da bu oyun tam benlik ya tactical fighting, oyunlarda bi uzmanlık alanım varsa bu da bu tarz oyunlar yarın akmaya başlarım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Yarın best of 99 yapalım seninle :D Yoksa paticik ahalisi For Honor'a geri mi dönüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Olm pati discorda cagirmissinizda bende link yok. Yollayin katilayim for honora. Gerci daha cok yeniyim kesin flamelersiniz siz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 yok flame falan degil ace a baksana yatırıp 99 round vurucak size, tezgah dümen hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 link discord.gg/0cWRx5RJNkCqclij yada bumu https://discordapp.com/invite/0cWRx5RJNkCqclij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Daesu said: yok flame falan degil ace a baksana yatırıp 99 round vurucak size, tezgah dümen hazır No ranked no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 senko said: video seyrettim biraz da bu oyun tam benlik ya tactical fighting, oyunlarda bi uzmanlık alanım varsa bu da bu tarz oyunlar yarın akmaya başlarım direk. Gel abi gel sinav donemi olmayinca girer milletten dayak yeriz az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 cicibeybe said: senko said: video seyrettim biraz da bu oyun tam benlik ya tactical fighting, oyunlarda bi uzmanlık alanım varsa bu da bu tarz oyunlar yarın akmaya başlarım direk. Gel abi gel sinav donemi olmayinca girer milletten dayak yeriz az https://discord.gg/39YCdKz Al bakiim. Flame yok. Yeneriz yeniliriz gram umrumda değil. Ses et gelirim hem biraz basics anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Ben de düzenli oynuyorum bunu ama casual olarak... Akşam yorgunluğu üstüne light spam yiyip sinirimi bozamam.. Test Your Metal sağlam takım ile zevkli oluyor bu aralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Ben level 2 botlarla kapisabilmeye basladim. Ilk biraz pratikten sonra direk level 3 bottan baslamistim nolcak diye, ne bicim dovdu belli degil. Baktim level 1 ile kafa kafayayim, baya bi pratik yaptim. Simdi level 2 ile pratige basladim onunla kafa kafayayim :D Level 3 botu elimin tersiyle tokatladigim gunler gelecek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Ahaha dayanamadim 1v1 duel attim, benim gibi bir nub geldi karsima. Kensei vs Warden attik, agzina yuzune vurdum cok eglenceliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 bakalım kaç sayfa sonra rage'leyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Neden rageliyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 bilmem, ragequit'e çok yatkın bi oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Yav oynuyonuz madem gelsenize diskorda. Sizin iyiliğiniz için diyom. Wardenla top heavy>top heavy combo yapmayasınız diye diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Abi oynadigimda gelip bakiyorum, seni gormezsem girip atiyorum duelimi. Gorunce seni ses edicem. Dun de attim birkac duel, shugoku mu o tombis samurai ile duel atinca hic sansim olmuyor ya. Mesafeyi cok cabuk kapatip guardbreak ile tokatliyor. Birde benim levelimda adam bulamiyor oyun, level 8-10 fln cikartiyor karsima ama dun bunlardan birini tokatladim rematchde, sevindim baya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Roadmap'i updatelediler. Şu 4 tane kilitli olandan biri arenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 En ucuz nerden alabiliriz şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 En ucuz nerden alabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Bayaa sert indirime girdiydi ya. Steam'de $17.81'a kadar düşmüş. Ama eğer Uplay üzerinden alırsan daha da ucuza geliyodu. Yanılmıyosam 15 dolar falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Bayaa sert indirime girdiydi ya. Steam'de $17.81'a kadar düşmüş. Ama eğer Uplay üzerinden alırsan daha da ucuza geliyodu. Yanılmıyosam 15 dolar falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 HarveyQuinn said: En ucuz nerden alabiliriz ? https://www.reddit.com/r/forhonor/comments/84f3gn/for_honor_pc_starter_edition/ Starter edition geldi. Gerçi pek de starter sayılmaz. Bayaa açık. -$15 USD / 15 Euro -All game content, maps, modes, and events are available in the package -No split between Standard Edition and Starter Edition player bases -3 Vanguard Heroes come fully Unlocked -3 additional Heroes (of your chosen Faction) are playable but not Recruited -Unlocking Launch Heroes is 8,000 Steel -Unlocking DLC (Post-Launch) Heroes is still 15,000 Steel -Story mode 8k'yı kasmak 1 haftadan kısa sürüyor bu arada. (Daily questleri yapmak şartıyla. Hartstone gibi düşünün) Ha ben olsam 8 lira daha verir DLC olmayan classları açarım o ayrı mesele. Siz gelin hangi class olursa olsun ben öğretcem diyorum. Hatta bilimum adiliği, techi bilmem neyi de öğretecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Evr gideyimde cekeyim bunu ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar