sinera Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Çok noob ve yavaş kaldım ya. Gamepad a geçmemi önerir misiniz parry ve dodgelerde hızlanmam için? Bastığım halde guardbreak counterlayamadım hiç. Botla train yaparken bile 4/1 oranda tutuyor gb counter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 padle alakalı değil o, gitgud durumu söz konusu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Ha iyi üşeniyordum zaten mediamarkta gitmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 genel olarak gamepad oyun için daha ideal attack ve block yönleri açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Benim nette gördüğüm mouseun daha reaktif olduğunun söylendiği. Ölü alanlar yok mouseda pad e kıyasla ondan daha kolay olduğu söyleniyor. Ama bu konuda definitive bir şey çıkmaz sonuçta ikisinde de iyiysen akabiliyorsun. Kısıtlama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 main zerker olan var mi? rep 5ten sonra baya kasmaya basladi herkes defansif oynuyor parry ya da gb spamliyor. her turlu feint, cancel degisik kombinasyonlar kasiyorum ama ozellikle warlord, conq filan shield olan herolara karsi nerdeyse imkansiz kazanmak 1v1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 normal cok, patche birşeyler düzelene kadarda böle gider kensei berserker gibi herolarda warlord conq vs açamıyosun hiçbi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Zerk'in turtle yapan adamı açacak pek bir şeyi yok. Feint yapacan işte bütün oyun. Eğer adamın bir şekilde kafasını karıştırırsan eyv. Karıştıramazsan kaybediyorsun. Şey gibi düşün. Ubisoft futbol federasyonu. Warlord/Warden/PK/Conq Beşiktaş, Zerk'te Galatasaray. Maçı kazanman için federasyonu da yenmen gerekiyor. Bu gece adamın tekine random 3 tane top heavy feinti attım. 4. yü yapıştırdım kafasına. Nası olsa feintliyom diye umursamadı herhal. İnsan blokunu çeker dimi? Çekmedi bile :D Yapıştırdım. Bir de sakın ola bir conq'a heavy vurmaya çalışma. Free GB veriyosun. Bilmiyosan da öğrenmiş oldun. https://www.youtube.com/watch?v=zUJhcQMhZ_M&feature=youtu.be Asıl bunu koymak için gelmiştim. KB/M'de bunu yapmayı başarabilen var mı? Varsa ben neyi yanlış yapıyorum da yapamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 "Warlord/Warden/PK/Conq Beşiktaş, Zerk'te Galatasaray. Maçı kazanman için federasyonu da yenmen gerekiyor." said: asfahah. eyv anlayacagim dilden yazmis lol. light attack yapinca parrleyince free gb veriyorum onu cozemedim niye oldugunu, stamina bitince mi oluyor acaba. son patchle kalmadi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Light atak parryletirsen karşıdaki karakterin ya da senin hangi karakter olduğunun bir önemi yok. GB veriyorsun. Baazen long range herolarda (noobushi, kensei gibi) mesafe çok uzun olduğu için yetişememe durumun var. Yetiştiğin müddetçe GB'yi counterlayamıyorlar. Sen light atağın blocklanmasıyla karıştırdın. Blocklar artık free gb vermiyor. Bir de taze çıkmış bak. https://www.youtube.com/watch?v=huNL3J_G1Yo İzleyiver belki bilmediğin bişeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 adam ilk videoda benim problemden bahsetmis zaten sdfsd, iyi bari problem bende degil demek. oyle bekliyim counter attack yapayim tarzi herolari sevmiyorum diye berserker oldum, patladi elimde yuksek levelda. bir de counter gb icin bi trick var midir? zamanlamayi iyi ayarlamak gerekiyor, millet baya net counter cakiyor her seferinde, ben zorlaniyorum, middle mouse button yerine E'ye bind ettim simdi daha iyi reactionlar ama yine zayif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Daha öncede yazmıştım topiğe. Sol elini klavyeye koyduğun zaman parmakların soldan sağa "Shift-A-W-D-Space" olarak sıralanıyor. Guardbreak oyunda garanti damage vurmanı sağlayan (maalesef) tek özellik. Yani gidipte parmağını bir tuştan öteki tuşa götürmek gibi bir lüksün yok. Çok afedersin, mike mike bu 5 tuştan birine atamak zorundasın. Space dodge için iyi bir tuş. Geriye sadece shift kalıyor. Ben shift'e Guardbreak koydum. Sprinti F'ye aldım. Mutlu ve mesudum. Açıkçası GB'yi shifte aldığımdan beri random gbye hiç yakalanmadım. Counterlanamayan gblere yapacak bir şey yok elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 shift mantikli. daha yeni alismaya baslamistim gb-e cancel-r yapmistim. ugras dur simdi tekrardan alismaya asdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 klavye ile nasıl oynuyosunuz bu oyunu? pad'le bile zorlamıştı baya beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 oyunu oynamadım da wowda aşağı yukarı 30+ tuş ve kombinasyonu kullanıyordum mage'imle pvp'de. yani klavyeyle kontrol etmesi bir yerde kolaylık bile sağlar önemli olan elinizin alışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Çok farklı ya wow'dan aynı anda bir çok kombinasyon yapman gerekiyor. Belki belirli haraketleri daha iyi yaparsın klavyede ama onun dışına pek çıkamassın esneklik serilik olmaz yani. Gerci klavyeyle denemedim ama pek olur gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 debuff resistance'in poi ve bleed disinda bir seye etkisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 galiba k/m'da macrolar hazırlanıyor? yoksa wowla uzaktan yakından alakası yok combatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 valequenta said: debuff resistance'in poi ve bleed disinda bir seye etkisi var mi? Ohooo.. Yav hiç mi bakmıyon başlığa be adam :D Şu anda Debuff Resist buglı. Max debuff resist normalde counterlayamaman gereken GBleri counterlamanı sağlıyor. Fixleyeceklerini söylediler ama zamanını söylemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Abi işte tokatliyordum baya bi süre şimdi dövüyorlar yüksek rep. Okumaya başladım mecburen statleri anlamaya filan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 https://clips.twitch.tv/SpotlessCaringStapleFloof https://clips.twitch.tv/CleanTenuousMomCoolCat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 valequenta said: Abi işte tokatliyordum baya bi süre şimdi dövüyorlar yüksek rep. Okumaya başladım mecburen statleri anlamaya filan:) karakterinin ismi gs1905 olan eleman sen misin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 yok wraerkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Recovering Gameplay state. Synchronizing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Geçen Kore turnuvasını koyduydum. Şimdi de Capon turnuvası finali. https://www.twitch.tv/videos/129256232 Bu neee. Bu nasıl proluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar