torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bu algi nasil olustu arkadas! cok utaniyorum, sinirleniyorum. uzerine bir de bunu yapanlarin kendilerini cok zeki sanmalarini, guluslerini aklima getirince daha da sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 anlat panpa dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 çünkü Türk Milleti fakir, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 çünkü yabancılar zengin. heriflerin 1 aylık emekli maaşı ile bizim ülkemizde 1.5 ay tatil yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 di said: anlat panpa dinliyoruz. yok yahu bana olan bir sey yok ama su son zamanda bodrumda olanlari okuyunca cildiriyor insan. keza burada da yabanci arkadaslarim basina gelenler. taksici kandirmalari vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 dolar 2.73 euro 3.07 yunanistan da atiyorum ogretmen 2.500 euro aliyorsa buraya tatile geldiginde otomatikman seni katliyor..en les turist bile zengin abim bize gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 torun said: di said: anlat panpa dinliyoruz. yok yahu bana olan bir sey yok ama su son zamanda bodrumda olanlari okuyunca cildiriyor insan. keza burada da yabanci arkadaslarim basina gelenler. taksici kandirmalari vb. o her ülkede var bilader türklere özel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 turist adam paralıdır algısı hemen her ülkede var veya yabancıdan para tırtıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 E cunku pound olmus 4.20 4.24 Berberde muhabbet geciyo nerde yasiyosun diye, dedim yurt disindayim memlekette degilim, muhabbet ilerledi, klasik orda berber ne kadar ev ne kadara geldi. En ucuzu 10 pound deyince uuu 40 lira oldu. Ev kirasi 1500-2000 pound deyince yuuuh 8000 lira aylik oldu. Adamlar buranin sartlarini bilmeyince direkt Turk Lirasi'na cevirip oyle degerlendiriyolar, haliyle normal bir tepkiye donuyo oha paraya bak kismi. Ha bi de "buna koymaz ya bu zengin" diye gezenleri var bunlarin, onlar da iste senin arkadasin denk geldigi taksiciler falan oluyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 italyan taksicileri çok şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 tiksinmeye basladim gercekten. kendini zeki sanmalar, en iyi ben bilirimler, patron havalari sanirim butun olarak buradan tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 genel olarak hizmet sektörünün kafa yapısı ya. tırtıkla as much as possible. yabancı ise multiplier yükselt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 di said: E cunku pound olmus 4.20 4.24 Berberde muhabbet geciyo nerde yasiyosun diye, dedim yurt disindayim memlekette degilim, muhabbet ilerledi, klasik orda berber ne kadar ev ne kadara geldi. En ucuzu 10 pound deyince uuu 40 lira oldu. Ev kirasi 1500-2000 pound deyince yuuuh 8000 lira aylik oldu. Adamlar buranin sartlarini bilmeyince direkt Turk Lirasi'na cevirip oyle degerlendiriyolar, haliyle normal bir tepkiye donuyo oha paraya bak kismi. Ha bi de "buna koymaz ya bu zengin" diye gezenleri var bunlarin, onlar da iste senin arkadasin denk geldigi taksiciler falan oluyolar... cok haklisin. ben de yurtdisindan geldim de ayni muhabbeti bana benim berber yapti gecenlerde. sanki orada da turk parasi kazaniliyor ve cevirip harcaniyor saniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 keşke berberlere mode-z kullanabilsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bingildak said: keşke berberlere mode-z kullanabilsek ya bir de taksilere lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ben taksilerde kulaklık kullanıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yeni üye olmuş mode-z falan biliyoruz ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 birileri alt basmış yine hue hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kermit said: yeni üye olmuş mode-z falan biliyoruz ne iş ? akli basinda biri ne oldugunu pek ala anlayabilir degil mi kermit kardes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 antalya 1 adult 5* otel 7 gece 660 sterlin..-2650 daha az bilinenleri 350 450 sterlin 7 gece 1 adult ..ucak dahil..-1400 1800 thomas cook tan bunlar..bize bu fiyatlari vermiyorlar.. ortalama 450 desen 1800 sterlin ki kazanilabilir bir para sanirim bu..1 ay aslanlar gibi tatil yapar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 torun said: kermit said: yeni üye olmuş mode-z falan biliyoruz ne iş ? akli basinda biri ne oldugunu pek ala anlayabilir degil mi kermit kardes? kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ulan adam bodruma gelmiş tatil yapıyor sonra başlık atmış türk milletinin yabancıları zengin sanmaları ne sanalım kabak gibi ortada olan bişeye de heralde baska bi tahlil koymanin aptalligini mi yasayalim bir de demissin herseyi ben bilirimlerden tiksindim falan cahil olmandan dolayi olmasin kardes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Fistan said: ulan adam bodruma gelmiş tatil yapıyor sonra başlık atmış türk milletinin yabancıları zengin sanmaları ne sanalım kabak gibi ortada olan bişeye de heralde baska bi tahlil koymanin aptalligini mi yasayalim bir de demissin herseyi ben bilirimlerden tiksindim falan cahil olmandan dolayi olmasin kardes ? istanbuldayim bu arada oralarda degilim. hayatta da gitmem. oraya o parayi verecegine git yunanistana mesela. son haberleri okuduktan sonra delirmis durumdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ben sana demiyorum oraya giden yabancılara diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ortalama gavur vatandaşı bizden zengin yani zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar