Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turk milletinin yabanci birini zengin sanmasi

torun

Öne çıkan mesajlar

E cunku pound olmus 4.20 4.24

Berberde muhabbet geciyo nerde yasiyosun diye, dedim yurt disindayim memlekette degilim, muhabbet ilerledi, klasik orda berber ne kadar ev ne kadara geldi.

En ucuzu 10 pound deyince uuu 40 lira oldu. Ev kirasi 1500-2000 pound deyince yuuuh 8000 lira aylik oldu.

Adamlar buranin sartlarini bilmeyince direkt Turk Lirasi'na cevirip oyle degerlendiriyolar, haliyle normal bir tepkiye donuyo oha paraya bak kismi.

Ha bi de "buna koymaz ya bu zengin" diye gezenleri var bunlarin, onlar da iste senin arkadasin denk geldigi taksiciler falan oluyolar...
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

E cunku pound olmus 4.20 4.24

Berberde muhabbet geciyo nerde yasiyosun diye, dedim yurt disindayim memlekette degilim, muhabbet ilerledi, klasik orda berber ne kadar ev ne kadara geldi.

En ucuzu 10 pound deyince uuu 40 lira oldu. Ev kirasi 1500-2000 pound deyince yuuuh 8000 lira aylik oldu.

Adamlar buranin sartlarini bilmeyince direkt Turk Lirasi'na cevirip oyle degerlendiriyolar, haliyle normal bir tepkiye donuyo oha paraya bak kismi.

Ha bi de "buna koymaz ya bu zengin" diye gezenleri var bunlarin, onlar da iste senin arkadasin denk geldigi taksiciler falan oluyolar...

cok haklisin. ben de yurtdisindan geldim de ayni muhabbeti bana benim berber yapti gecenlerde. sanki orada da turk parasi kazaniliyor ve cevirip harcaniyor saniyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan adam bodruma gelmiş tatil yapıyor
sonra başlık atmış türk milletinin yabancıları zengin sanmaları
ne sanalım kabak gibi ortada olan bişeye de heralde baska bi tahlil koymanin aptalligini mi yasayalim
bir de demissin herseyi ben bilirimlerden tiksindim falan
cahil olmandan dolayi olmasin kardes ?
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ulan adam bodruma gelmiş tatil yapıyor
sonra başlık atmış türk milletinin yabancıları zengin sanmaları
ne sanalım kabak gibi ortada olan bişeye de heralde baska bi tahlil koymanin aptalligini mi yasayalim
bir de demissin herseyi ben bilirimlerden tiksindim falan
cahil olmandan dolayi olmasin kardes ?

istanbuldayim bu arada oralarda degilim. hayatta da gitmem. oraya o parayi verecegine git yunanistana mesela. son haberleri okuduktan sonra delirmis durumdayim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...