Seru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 boyle bi para harcamaya gerek yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 75% indirimde 55 lira eder. o da verilmez başkası makul fiyattan alırken. straight to korsan oyun yapmaya devam etsin aralcık ve temsil ettiği hincaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 bu oyuna 220 vercek maldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 220'den 150'ye düşer normal fiyatı, onun üstünden %75 indirim yediğinde anca alınır. aral ithalat gibi bir baş belasından kurtulamadık. hayır demek ki adamlar satıyor da yani... satmasa zaten böle iğrenç fiyatlar koyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 mal demeyin, bazıları iddaaya girdiği için almak zorunda kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 yukarda yazmisim aynisini sdf neyse ilkini yeniden yuklediydim gecenlerde hakketen bayagi basarili oyunmus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Recommended: •Windows 10 (64-bit versions); Intel Core i7-4770/AMD FX-8350 or better •16 GB RAM; 60 GB free HDD space; NVIDIA GTX 1060 6GB/AMD Radeon RX 480 8GB or better •Contains a single disc. Download of additional files from Steam is required to run the game. •Requires Steam activation. --------------------------------------- PC Drivers: •NVIDIA: 375.70 •AMD: 16.10.2 ---------------------------------------- PC ADVANCED SETTINGS •Adaptive Resolution •Gamma •Window Mode / Borderless / Fullscreen •V-Synch •Texture Details •Models Details •Environmental Details •Antialiasing •Rat Shadows •Bloodfly Shadows •Water Quality •Shadow Quality •View Distance •Video Card Selection •Resolution •Monitor Selection •Field of Vision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 gtx1060 istemek nedir ya zorla konsol aldırcaklar adama. 3 ayda bir ekran kartı mı değiştircez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bide or better demiş utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 pc portu sorunluymus sasirti mi? tabii ki hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Aral sağolsun ilk gün 250 TL'ye almadığımız için oyunları, böyle dertlerimiz olmuyor. 5 ay sonra 50 TL olduğunda alıyoruz, sıkıntılar da patchlenmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 her sey ultra 1080p/60fps tertemiz valla, bu kadar millet aci cekerken duses attim sanirim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Ben hiç problem yaşamadım donanımsal ama oyun ilk oyunun yanında çok meh. Belki ileride açılır ama şimdilik ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 senko said: yukarda yazmisim aynisini sdf neyse ilkini yeniden yuklediydim gecenlerde hakketen bayagi basarili oyunmus ya. ben de bi ara indirimde falan almisim. gecen yukledim 2.sinden haberim olmadan. grafikler biraz kotu geldi. onun disinda cok guzel. hele bu tarz assasin spy oyunlarini sevmeyen bana bile oynatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 yeni seri reklamı diye yazıyorlardır 1060 diye. yoksa 970 ile 1060 arasında çok az fark var. 970 diye bakabilirsin olaya. ki önerilen için 970 normal. min değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Bitirdim az önce, bayağı sönük kalmış ilk oyunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 denuvo kullanmışlar bunda ya :( bu sefer doom gibi çok beklemeyiz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 zipzip said: Bitirdim az önce, bayağı sönük kalmış ilk oyunun yanında. ne kadar surdu bitirmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Kısa ya. 3 günde yayında bitirdim toplamda 10 saat falan. Stealth oynadım bi de Bu arada Corvo'yle oynayınca neden oyunda Emily'nin elleri var -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 şu 220 lira etiketi kimin eseri? oyun yapımcı kaynaklı mı tr ile ilgili bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Türkiye ile ilgili tabii ki. "Biz mağazada 300'e ittirirken siz nasıl online 100-150'ye oyun satıyorsunuz BİZ NE YİCEZ" diye tekelcilik kastı distribütör(ler) zamanında Steam'e. İlk sayfada duruyordur muhtemelen rekabet kurulu topağı, okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 ps4'te oynayan var mı? genel bir yorum alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Steam 146 TL Kısa sürede bitecek kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 psn de %50 indirim yemis cikali 3 hafta olmasina ragmen, o kadar patlakmi bu oyun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 İlkinin yanında evet. Ama o yabana atılacak bi oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar