yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 chem sen ne zaman gidion mars'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Esh said: Fotograftaki gibi tanruni yok abi zaten. Bildiin wrap o. Tantuniyi utanmasalar kucuk parmak kalinligina indirecekler. Bostancida bi tane vardi adam dedim sen iKi eti tek lavasa cek parasi neyse veririz. Cuk kadar kaldi tantuni. geçende e5de yol üstünde avcıları geçince sanırım edirne youna giderken sağ tarafta kalan büyük bi tantuniciye uğradım 12 liraydı parayı yesem daha cok doyardım o kadar küçüktü ki jelibonunun yılan şeyleri giibiydi bi paket yicektim neredeyse 8 tane fln yedim hala tkluk oluşmadı eskiden pazarlarda fln olurdu gözlemecinin yanında 2 tane şişirirdi yağlı yağlı bi değişmiş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 astronotlardan tantuniye dönüş çok hızlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 yav said: chem sen ne zaman gidion mars'a? ben gidemiyom galiba ama 50 sene sora benim projesinde bulunduğum araştırmada develop edilen telerobotik teknolojisinin ufak bi kısmını içeren bi robot gider öle anca sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bizi gönder bari ben giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bi iss'e falan çık bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 DarKRideR said: deadwoll said: Bu Suat Usta İstiklal'deki ara sokaklardan birisinde köşe bir binada daracık iki katlı olan mekansa evet bayağı iyi tantunisi. Bir ara haftada 1-2 yiyorduk. Gerçi lavaşı göt kadar onun da, 2-3 tane anca kesiyor sonra Midpoint'e hesap öder gibi hesap ödüyoruz sdfk. iyi tantunicilerin tamamı bok varmış gibi çük kadar şeye 7-8tl alıyorlar. 3-4 tane yemeden kesmiyor da soktumun şeyi, göte gire gire mekanlardan çıkıyoruz. buna bir standart gelsin istanbulda ake yeter :( sandviçte alın. Çok daha iyi. Ekmek cok taze olmayacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 yarım ekmek içi alınmamış açsan gemi ( 4/3 ekmek ) şekerim düştü ölücem yemem lazım diyorsan tam ekmek yok mu bunlar istanbul da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bursa da atom var. yarım ekmeğe karşılık geliyor aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Red_Skull said: Esh said: Fotograftaki gibi tanruni yok abi zaten. Bildiin wrap o. Tantuniyi utanmasalar kucuk parmak kalinligina indirecekler. Bostancida bi tane vardi adam dedim sen iKi eti tek lavasa cek parasi neyse veririz. Cuk kadar kaldi tantuni. geçende e5de yol üstünde avcıları geçince sanırım edirne youna giderken sağ tarafta kalan büyük bi tantuniciye uğradım 12 liraydı parayı yesem daha cok doyardım o kadar küçüktü ki jelibonunun yılan şeyleri giibiydi bi paket yicektim neredeyse 8 tane fln yedim hala tkluk oluşmadı eskiden pazarlarda fln olurdu gözlemecinin yanında 2 tane şişirirdi yağlı yağlı bi değişmiş bunlar Sare Tantuni'yi diyorsun. Ben oraya bir kez gittim, aşırı rezalet. Aldıkları paranın karşılığı kesinlikle o değil, yaptıkları maks 3TL falan eder adedi ki İstanbul şartlarında diyorum onu da... Eğer bizim buralarda iyi tantunici istersen beykent shell benzin istasyonunun içinde bir tane var. erzurum bilmem ne adı unuttum, orası hem 2TL daha ucuz hem de çok daha iyisini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ShadowFax said: DarKRideR said: deadwoll said: Bu Suat Usta İstiklal'deki ara sokaklardan birisinde köşe bir binada daracık iki katlı olan mekansa evet bayağı iyi tantunisi. Bir ara haftada 1-2 yiyorduk. Gerçi lavaşı göt kadar onun da, 2-3 tane anca kesiyor sonra Midpoint'e hesap öder gibi hesap ödüyoruz sdfk. iyi tantunicilerin tamamı bok varmış gibi çük kadar şeye 7-8tl alıyorlar. 3-4 tane yemeden kesmiyor da soktumun şeyi, göte gire gire mekanlardan çıkıyoruz. buna bir standart gelsin istanbulda ake yeter :( sandviçte alın. Çok daha iyi. Ekmek cok taze olmayacak ama sandviçte yemek çok kolpa geliyor bana ya, katlanmış dürüm olmadan tantuni yediğimi hissetmiyorum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 lan gondar sonunda tantuni hype'inda basarili oldun bi topicte ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Meyveyi salla da sebzesiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 1 kere tantuni yedim o günden beri yemeye korkar oldum tantunici gördüm mü kcıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Ve Flassh iyi olan herseyde yaptigi gibi, bunda da bik bik etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 tantuni güzel de bazı yerlerde yağından mıdır nedir çok rhatsız edici yapıyorlar. orijinalinde pamuk yağı mı ne kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Yoo, bildigin aycicek yagi kullanilir. Diger yaglar agir kalir cunku. Yalniz cok ucuz, ne oldugu belli olmayan yaglar dokunabiliyo insana. O olabilir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bizim burda kasaplar cope gidecek etleri tantunicilere veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 et mundar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 düzgün tantuni yedirdiniz de biz mi beğenmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Abi topaktaki neden 10 posttan dokuzu tantuni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 di said: Yoo, bildigin aycicek yagi kullanilir. Diger yaglar agir kalir cunku. Yalniz cok ucuz, ne oldugu belli olmayan yaglar dokunabiliyo insana. O olabilir sebep. genelde pamuk yağı kullanılıyor (en ucuz yağlardan birisidir pamuk yağı) tantuni yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Nazca said: Abi topaktaki neden 10 posttan dokuzu tantuni ya. anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 µh said: tantuni güzel de bazı yerlerde yağından mıdır nedir çok rhatsız edici yapıyorlar. orijinalinde pamuk yağı mı ne kullanılıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 DarKRideR said: deadwoll said: Bu Suat Usta İstiklal'deki ara sokaklardan birisinde köşe bir binada daracık iki katlı olan mekansa evet bayağı iyi tantunisi. Bir ara haftada 1-2 yiyorduk. Gerçi lavaşı göt kadar onun da, 2-3 tane anca kesiyor sonra Midpoint'e hesap öder gibi hesap ödüyoruz sdfk. iyi tantunicilerin tamamı bok varmış gibi çük kadar şeye 7-8tl alıyorlar. 3-4 tane yemeden kesmiyor da soktumun şeyi, göte gire gire mekanlardan çıkıyoruz. buna bir standart gelsin istanbulda ake yeter :( tantuniyi çük kadar yapmak en kısa yoldan zengin olma metodu olarak tarihe geçti. meşhur tantunicilerin hepsi zengin oldu bu metod sayesinde. eskiden tantuniyi parçalara böldürür yerdik, çünkü eğer tantuni ele tüm olarak alınıp yenirse aşağıdan yağı ve eti dökülürdü. şimdi öyle bir şey mümkün değil. serçe parmağı büyüklüğünde olduğu için tek lokmada mideye indirebilmek mümkün tek tantuniyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar