Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astronotların dünyaya inince meyve sebzeye dalması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Fotograftaki gibi tanruni yok abi zaten.

Bildiin wrap o.

Tantuniyi utanmasalar kucuk parmak kalinligina indirecekler.

Bostancida bi tane vardi adam dedim sen iKi eti tek lavasa cek parasi neyse veririz. Cuk kadar kaldi tantuni.

geçende e5de yol üstünde avcıları geçince sanırım edirne youna giderken sağ tarafta kalan büyük bi tantuniciye uğradım 12 liraydı parayı yesem daha cok doyardım o kadar küçüktü ki jelibonunun yılan şeyleri giibiydi bi paket yicektim neredeyse 8 tane fln yedim hala tkluk oluşmadı eskiden pazarlarda fln olurdu gözlemecinin yanında 2 tane şişirirdi yağlı yağlı bi değişmiş bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

deadwoll said:

Bu Suat Usta İstiklal'deki ara sokaklardan birisinde köşe bir binada daracık iki katlı olan mekansa evet bayağı iyi tantunisi. Bir ara haftada 1-2 yiyorduk. Gerçi lavaşı göt kadar onun da, 2-3 tane anca kesiyor sonra Midpoint'e hesap öder gibi hesap ödüyoruz sdfk.

iyi tantunicilerin tamamı bok varmış gibi çük kadar şeye 7-8tl alıyorlar.

3-4 tane yemeden kesmiyor da soktumun şeyi, göte gire gire mekanlardan çıkıyoruz.

buna bir standart gelsin istanbulda ake yeter :(

sandviçte alın. Çok daha iyi. Ekmek cok taze olmayacak ama
Sosyal ağlarda paylaş

Red_Skull said:

Esh said:

Fotograftaki gibi tanruni yok abi zaten.

Bildiin wrap o.

Tantuniyi utanmasalar kucuk parmak kalinligina indirecekler.

Bostancida bi tane vardi adam dedim sen iKi eti tek lavasa cek parasi neyse veririz. Cuk kadar kaldi tantuni.

geçende e5de yol üstünde avcıları geçince sanırım edirne youna giderken sağ tarafta kalan büyük bi tantuniciye uğradım 12 liraydı parayı yesem daha cok doyardım o kadar küçüktü ki jelibonunun yılan şeyleri giibiydi bi paket yicektim neredeyse 8 tane fln yedim hala tkluk oluşmadı eskiden pazarlarda fln olurdu gözlemecinin yanında 2 tane şişirirdi yağlı yağlı bi değişmiş bunlar

Sare Tantuni'yi diyorsun. Ben oraya bir kez gittim, aşırı rezalet. Aldıkları paranın karşılığı kesinlikle o değil, yaptıkları maks 3TL falan eder adedi ki İstanbul şartlarında diyorum onu da...

Eğer bizim buralarda iyi tantunici istersen beykent shell benzin istasyonunun içinde bir tane var. erzurum bilmem ne adı unuttum, orası hem 2TL daha ucuz hem de çok daha iyisini yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

DarKRideR said:

deadwoll said:

Bu Suat Usta İstiklal'deki ara sokaklardan birisinde köşe bir binada daracık iki katlı olan mekansa evet bayağı iyi tantunisi. Bir ara haftada 1-2 yiyorduk. Gerçi lavaşı göt kadar onun da, 2-3 tane anca kesiyor sonra Midpoint'e hesap öder gibi hesap ödüyoruz sdfk.

3-4 tane yemeden kesmiyor da soktumun şeyi, göte gire gire mekanlardan çıkıyoruz.

sandviçte alın. Çok daha iyi. Ekmek cok taze olmayacak ama

sandviçte yemek çok kolpa geliyor bana ya, katlanmış dürüm olmadan tantuni yediğimi hissetmiyorum resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

deadwoll said:

tantuniyi çük kadar yapmak en kısa yoldan zengin olma metodu olarak tarihe geçti. meşhur tantunicilerin hepsi zengin oldu bu metod sayesinde. eskiden tantuniyi parçalara böldürür yerdik, çünkü eğer tantuni ele tüm olarak alınıp yenirse aşağıdan yağı ve eti dökülürdü. şimdi öyle bir şey mümkün değil. serçe parmağı büyüklüğünde olduğu için tek lokmada mideye indirebilmek mümkün tek tantuniyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...