aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 arayuz gayet iyi, streame girince zaten sadece videoyla chat var, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Arayüz itici ya.. sağda solda yuvarlak yuvarlak oyunlar ve çok izlenen kanallar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 twitchi satın alaydılar ya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 twitch satın alındı zaten :P. (amazon) bide twitch kötü bence. Çok problemli. Chatden düşmelerdi, kalite problemleriydi, server problemleriydi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 desktopu le$, mobile nasi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sağ taraftaki popüler kanallar listesi gereksiz ama kendi subslarımı import edince bi kullanım amacı oldu gibi. onun dışında site güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 reyou said: desktopu le$, mobile nasi acaba. This item isn't available in your country. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 habire sizin ulkede bu yok mesaji geliyor gercekten, bozuk herhalde daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 baya berbat olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 http://games.dailymotion.com/ daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ne hayaller besliyodum buna bide... über dandik çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kalite yeminle çok güzel ama o tasarım, yok artık ya. stream etmek açısından gerçekten performansı çok iyi, twitch'in ölü serverlarından sonra. böyle bir yatırım yapıp niye temayı liseliye yaptırırsınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 "YouTube's automated copyright enforcer, Content ID, is always a hot button issue for YouTube's creators. On YouTube Gaming, the system will be active, in real time, on livestreams. If copyrighted content is detected during a live stream, the dashboard will show a warning, and streamers will have a set time period to stop the music. If users ignore the warning, the stream will be blocked until the system detects the copyrighted content has stopped." XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Lel muziksiz oyun streamleri evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Dediğim gibi bug vs, içerik eksikliği bişey bulursnaız söyleyin. Interface konusunda ben de ilk açtığımda bu ne lan demiştim, google'dan biraz daha sade bişey bekliyordum. Benim siyah olması pek hoşuma gitmedi mesela iç karartıcı. Bakalım bekleyelim bir süre insanlar kullansın feedbackler gelsin ona ayar verirler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 siyah olması daha iyi bence. hatta ben chrome addon ile video dısını komple karartıyorum. dikkat cekebilecek her seyi yok ediyor, guzel oluyo goruntu. ui'da cok sıkıntı goremedim, daha iyi olabilir tabi ama kullanıssız degil. su anda pek canlı yayın yok gibi ama, witcher3'e girdim live sekmesi gorunmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ya zaten baya A/B testing yapıyor herifler interface i düzenlerken böle gözün nereye odaklandığın vs öle tasarlıyorlar, bir bildikleri var adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ama sikayet edenler zaten tasarımdan sikayet etmis, usability'den degil anladıgım kadarıyla. Google gercekten tasarım konusunda gorsellikte pek basarılı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 şu an HOTS live-stream izliom da bi adamın, stream izlediin interface aslında çok net, solda video, sağda chat bari, üzerinden detail, diğer kanallar ve chati açıyorsun. üstte de search bar. Sadece bi full screen değilken ekranın direkt en solda olması biraz garip geldi. Twitch de tam ortada ya , sağda chat solda da menu var. Burada sanki simetri bozulmuş hissiyatı var ama alışmakla ilgili . Full screen yapmadan chat ile büyük framede izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 illa savunacak ya BERBAT İŞTE VERDİĞİNİZ FEEDBACK KÖTÜ ALLAH YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ahaha zamanıdna Penth microsoftda çalışırken biz de böle yapardık kendisine, anlıyorum hislerinizi gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Indiremiyoruz telefona. Koylusun kullanamazsin diyor playstore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 #justgooglethings ^____________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Lan o adam bingi falan savunuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bing asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar