Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 aldınız üst bannera dandik bi fps reklamı yoksa virus mu yedim şuan çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bende de var ya, önce adblocktan şüphelendim kafayı mı yedi diye de onda sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yıl 2015 oldu adblock pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Yeşilde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bu arada benim yan taraflarda da var sende yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yok, adblock filtresine at bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Lazim bunlar tabi, arada tiklauinda bir faydaniz olsun :3 http://vignette4.wikia.nocookie.net/recettear/images/f/ff/Capitalism,_ho!.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Flash'lı bide böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 mobil yeşil tema tertemiz hiç bişey yok merak ettim ss pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 al üstteki flashlı silahla saydırıyo falan "tek tek sıkın" diye yazı falan geliyor sonra sdfs http://i.imgur.com/ujXLnnN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 turuncu temada daha rahat okuyorum yazıları ama yeşilde reklam yoksa ona geçicez artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Flassh said: yok, adblock filtresine at bitiyo reklamı engelle dedim forum gitti. böyle oldu sdfdsfsdfs http://i.imgur.com/4gWH0mF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 tıklayın güzel abiler adamlar da kazansın biraz. benim 10 bin hitli sitem var ayda 1 milyar kazanıp geçimimi sağlıyorum bunlar boş iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 k1nJo said: Flassh said: yok, adblock filtresine at bitiyo reklamı engelle dedim forum gitti. böyle oldu sdfdsfsdfs http://i.imgur.com/4gWH0mF.jpg AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA TEK TEK SIKIN ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Turuncu candır, gerisi heyecandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ratatatatatatatatat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Donanımhabere dönmüş forum. Şimdiye kdr foruma yapılan en dandik şey bu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 DynamicK'nin dediği doğru. Ama reklam da reklam gibi olsun. Dış cephe kaplaması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ücretsiz oynayın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 şey size de oluyor mu arada reklamlı kısma tıklamadığım, normal forumdaki bir yere tıkladığım halde reklam penceresi açılıyor yeni sekmede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Üstteki bannerı kim hazırladıysa işten çıkarsınlar direkt. "Tek Tek Sıkın." bu nasıl bir ilgi çekme sözüdür ya hasuhadsuhfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Gizli said: şey size de oluyor mu arada reklamlı kısma tıklamadığım, normal forumdaki bir yere tıkladığım halde reklam penceresi açılıyor yeni sekmede? nereye tıklarsam tıklayayım video açılıyordu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 hah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Chrome'un CSS degisikligini algilamamasindan kaynakliydi o. Degistirdim, duzgun su anda. Lakin anlamadiginiz kismi, su forumun acik durmasi ne kadar eglenceli olsa da bir gider yaratiyo. Bunu elimine etmek icin bir yol bulmus forum sahibi lakin zerre dusunmeden ne varsa engellemeye calisiyosunuz. Bir iki sikintiya denk gelmis olabilirsiniz ben reklamlari yerlestirirken ama isimiz bittiginde goz zevkiniz haricinde herhangi bir zarari olmayacak kimseye. Ustune yesil tema reklamsiz duruyo. Biraz bosuna ve tamamen kendinizi dusunerek sikayet ediyosunuz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar