Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 İstanbulda nereden bulurum? Olmazsa haftaya antalyaya gidicem, tirmisçi amca hala satıyor mu tirmis? Satıyorsa onu nerede bulurum antalyada. En son birkaç sene evvel lara taraflarında görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 O neymis ya? Ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 oha lan 100 gr'da 36 gr protein varmış bu mu oluyor http://mideats.com/wp-content/uploads/2013/06/Dominiques_Lupini_Beans_Egyptian_Termis.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 tirmisu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 termile abi o, cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bıngıl aynen o. Baya güzel bişey, biranın ve kırmızı şarabın yanında çok iyi gidiyor. Çekirdekten bile daha iyi bir sohbet kitleyici. Ben de sadece antalya, lizbon ve portoda gördüm Ayrıca termile değil termiye. Ama antalyada tirmis deniyor, portekizde tırmıs deniyor, termiye denen yer görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 fasilye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Seckin muzik marketlerde ve d&r larda.. Drall said: Ben de sadece antalya, lizbon ve portoda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 badiciler duymasın kahgsldkaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 protein değeri saçmaymış lan cidden merak edenlere Besin Değerleri Termiye Porsiyon Miktarı: 100 g Kalori (kcal) 371 Toplam yağ 10 g Kolesterol 0 mg Sodyum 15 mg Potasyum 1.013 mg Karbonhidrat 40 g Diyet lifi 19 g Protein 36 g A vitamini 0 IU C vitamini 4,8 mg Kalsiyum 176 mg Demir 4,4 mg D vitamini 0 IU Piridoksin 0,4 mg B12 vitamini 0 µg Magnezyum 198 mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 tirmisci amcaa öldü ya 1-2 sene önce antalyadaki arada bir acı çıkıyor ya içinden o kötü oluyodu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Hadi ya, üzüldüm bak :( Ti titi ti ti ti tirmiis :( O amcadan başka satan da görmedim kimseyi ha şu ana kadar, var mı başka satan bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 antalyalıların tirmisci amca anılarından bıkmıştık... üzüldüm gerçi amcaya, yerine birini yetiştirseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ben antalya'da gördüm satan bir yerler ama nerede olduğunu hatırlamıyorum. kesin doğu garajındadır ama. böyle şeyler hep orada oluyor. pasajlardan çıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 En azından çekirdeğe çekirdek deniyo... Doğu garajında eski esnafa falan sorayım ben bi gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kırcami üzerinde D&D oyuncak önünde bir amca satıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Eyvole, kırcamiye bakayım ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Aynen tirmisçi amca öldü. Kapalı yolda satılıyor hala, hava kararmadan gidersen bulursun. Birde çağlarsoy markette denk geldim birkaç kere orayada bakabilirsin. İstanbula mı götürcen? Eğer öyleyse nasıl muhafaza etmeyi düşünüyorsun? Ben getiriyorum 2-3 güne bitirmezsek bozuluyor. Ben durgun suda tatlandırmayı denedim birkaç kere. Hem çok geç oluyor hemde dışardaki gibi lezzetli olmuyor, illa hareketli suda tatlandırmak gerekirmiş. Birde dedem o tirmisçi amca için tirmisi boklu derede tatlandırıyor derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 o ne lan discworlddeki magical dukanlar gibi, bi var bi yok, nerden cikicagi belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 termiye diyolar bazı yerlerde doğrusu da termiye olabilir :d bi tane ilkokul arkadaşım vardı fakir, ilkokulda cocuk suit ceketi giyiyosu onun cebine koyuyodu ıslak ıslak salak o aklıma geldi bi gün cebinde çıkarıp verdi bilimum kıl tüy, çekirdek kalıntısı falan yapışmış tirmislere asdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 masa said: Aynen tirmisçi amca öldü. Kapalı yolda satılıyor hala, hava kararmadan gidersen bulursun. Birde çağlarsoy markette denk geldim birkaç kere orayada bakabilirsin. İstanbula mı götürcen? Eğer öyleyse nasıl muhafaza etmeyi düşünüyorsun? Ben getiriyorum 2-3 güne bitirmezsek bozuluyor. Ben durgun suda tatlandırmayı denedim birkaç kere. Hem çok geç oluyor hemde dışardaki gibi lezzetli olmuyor, illa hareketli suda tatlandırmak gerekirmiş. Birde dedem o tirmisçi amca için tirmisi boklu derede tatlandırıyor derdi. Bak bozuluyorsa çok üzülürüm kiloyla almayı düşünüyodum :( tuzlu suda bekletsek? O değil de boklu dere olayı biraz üzdü, demeyeymişin iyiymiş cahil cahil mutlu yaşarmışım sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Yok kiloyla alma bozuluyor hemen. Maksimum 3-4 gün durur dolapta. Tuzla suda bekletirsen de erir gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 edamame gibi bişey mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 onun içi olabilir ama emin değilim şöyle dışında şeffaf kabuğu var çekirdek yer gibi ağzında kabugunu sıyırıp atıyosun içini yiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar