roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2014 model c4, 32 bin kilometrede. bugün başka bi araç kullandığımda fark ettim ki benim aracın debriyajı inanılmaz sertmiş. trafikte daha da sertleşiyor. öyle ki bazen trafikten çıkıp eve gelip, sessiz yerde debriyaja basınca garç gırç ses geliyor, sanki iki metal birbirine sürtüyor gibi. en son 22 binde servise götürdüm, benzer bi sorun vardı bakın dedim deb balatası falan mı, sıkıntı yok dediler. neden olur bu? öküz gibi kullanmaktan olur mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 baskı balata gg oluyor yolda kalmadan götür. kırmızıda durduğunda titriyorsa araba dişlileri de yemişsindir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bu arada pejo ailesinin debriyajları hep sert çok pejo kullandım ben, hepsi bariz sertti diğer araçlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 benim debriyajim da hep sert ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 seninki debriyaj değildir şükrü sinyal koludur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 karı gibi yarım debriyaj yapıyon demekki roket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bendede pejo 308 var aynı sorun bendede vardı baskı balata değişti. Baskı bitmiş bide içinde bilye var o bitmiş o yuzden gırç gırç ses yapıyomuş. baskı balata değişince sorun kalmadı çok belirgin şekilde de daha rahat debriyaj artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 debriyajin ustune kullanmadigin zaman ayagini koymayacaksin biraz bile baskı yapsan basmasan bile zamanle devriyaj aha tam seninki gibi olur ve masraf çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 baskı balatanın bilyenin falan normali kaç binde bir değişir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 75 bindeyken aldim arabayi 85bin de degistirdim ses gelmeye baslyinca. onceki sahibi degistirdimi bilmiyorum ama aldigimda da zaten degismesi gerekiyodu baya sertti. Orjinal parca 420 lira 200 lirada işçilik verdim. Baya ulasilmasi zor bi yere koymuslar fransizlar sagolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aldıgım tüm arabaların maksimum 15 binde debriyaj sertliği sorunu yaşatıyor,birde yüksekte kavrama.Hanıma araba kullanmayı öğreten dallamaya her yıl sevgilerimi yolluyorum,yarım debriyaj kullanıyor butun gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 "roket adam" said: baskı balatanın bilyenin falan normali kaç binde bir değişir? standardı yok bunun. misal bizim peder çok titizdir, 2004 model araç 90k km'de, debriyaj hala ilk günkü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2004 model, 90bin de, maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 babamda 94 model araba var 150 binde 98 den beri debriyaja ellenmedi mazda 626 uzay kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Abi yarım debriyajsız nasıl kullanıyorsunuz hastalık oldu bende, geçen bakkalköyde yokuş yukarı trafiğe takıldım yanık kokusu geldi galiba emin olamadım da benden mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Selam, Benim eski Scenic'i 2010 yılında 40bin km ve 2 yaş iken almıştım. Geçen sene debriyaj değişti ki değişim km'si 140bin km oluyor. İlk kez değişti. Tabi bunda en büyük etken kullanım. %90 otobanda kullanıldığı için pek debriyaja işim düşmüyordu. Ama sıkışık trafikte veya şehiriçi trafikte kaçınılmaz olarak ömür kısalıyor. Rampada en güzel yardımcı; hillholder :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Fistan said: uzay kasa hahaha uzay kasa ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Benim sattığım araba da sertti debriyaj ve önceden kadın kullanmıştı daha çok. Şimdi aydınlanmaya başladım. Gerçi bende tık demedi araba. Bak arabamı hatırladım hüzünlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 gırç gırç sesi debriyaj yayından da geliyor olabilir... Yinede debriyajın sert olması demek illa baskı balatanın bitik olduğu anlamına gelmez... Sen yinede detaylı bilgiyi aracının servisinden alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ginaly said: karı gibi yarım debriyaj yapıyon demekki roket. ahah kadınlar mı böyle yapıyormuş genelde çok sıkışık trafikte debriyaj ve fren ile gidiyorum ben. alıştım bayağı kavrama ile kullanmaya aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 satarken de kiz arkadasim mahvetti debriyaji diye satarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 senko said: ginaly said: karı gibi yarım debriyaj yapıyon demekki roket. ahah kadınlar mı böyle yapıyormuş genelde çok sıkışık trafikte debriyaj ve fren ile gidiyorum ben. alıştım bayağı kavrama ile kullanmaya aracı. başka türlü nasıl gidiliyor ki ya ginaly aydınlatsın bizi valla bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 dana22 said: satarken de kiz arkadasim mahvetti debriyaji diye satarsin.. Gelişine vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ginaly said: "roket adam" said: baskı balatanın bilyenin falan normali kaç binde bir değişir? standardı yok bunun. misal bizim peder çok titizdir, 2004 model araç 90k km'de, debriyaj hala ilk günkü gibi. 195 binde 99 model hilux vardi, hicbir sikintisi yoktu debriyajin mesela. Ama egitim doneminde ayagi debriyaj ustunde hazir beklettigimiz zaman kafaya yedigimiz tokatlar sayesinde saglam kaldi o debriyaj hep shxjsb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Babalar araba kullanmayı öğretmemeli Acıdım la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar