Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 axedice said: http://www.bustle.com/articles/156653-ellaria-takes-over-dorne-on-game-of-thrones-its-an-empowering-move hahahahaha resmen akp çomarlarıyla aynı seviye sözler kifayetsiz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bu dizi şöyle sahnelerin dizisiydi https://www.youtube.com/watch?v=47MazYDnmaU kasabalı seyirci zevkleri bu hale getirdi
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Jon Snow Şimdi eğer bir diriltme işlemi olmicaksa neden jonun cesedinin başını bekliyolar kaçıp gidebilirlerdi.Orda direk dümdüz söylemesede dirileceğinin bi göstergesi yapılan hareket.Kızıl kadında ben diriltirim falan muhabbetlerine girmedi hiç.Jon un arkadaşı olan eleman nie kuzeylilerden yardım istemeye gitti.Son sahne neden kondu onu hiç anlamadım yaşlanınca dedim heralde bişey falan yapacakda gitti yattı yani
Llama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 artık çok yaşlıyım savaşamam.. diye düşündüm ben onu
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ben çok gördüm geçirdim bu da gelir bu da geçer anlamıda çıkar
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 güzelim kitap nasıl piç edilir vol 23123
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sacrifice ya o. kendi hayatına karşı jon'u diriltecek bence. jon snow da o odadan fuck the wall diye çıkıp tormund başganla winterfell'e yürür.
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 o zaman 4 adam+ 1 korsandan bozma şövalye+1 büyücü+1 kurt +1 ceset in the same room Let the game begin
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 aquila said: bolumu agizlarda kusmuk tadi birakarak bitirdikleri icin ayrica tesekkur ediyorum. cant unsee
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Llama said: artık çok yaşlıyım savaşamam.. diye düşündüm ben onu maester olucakmış
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Valvyn said: Jon Snow Şimdi eğer bir diriltme işlemi olmicaksa neden jonun cesedinin başını bekliyolar kaçıp gidebilirlerdi.Orda direk dümdüz söylemesede dirileceğinin bi göstergesi yapılan hareket.Kızıl kadında ben diriltirim falan muhabbetlerine girmedi hiç.Jon un arkadaşı olan eleman nie kuzeylilerden yardım istemeye gitti.Son sahne neden kondu onu hiç anlamadım yaşlanınca dedim heralde bişey falan yapacakda gitti yattı yani Ya Davos diyordu ya "onun yaptığı şeyleri görmediniz" falan diye, o lafın üzerine seyirciye OHA KARI CİDDEN ÇOK YÜKSEK LEVELMIŞ dedirtmek için bence o sahne
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Doran Martell ile o insan azmanı arkadaşı nasıl harcadılar lan öyle. O ne iş ya. Kürdan gibi bıçakla nasıl yığıldı o herif. Bunların zehirleri o kadar etkiliydi madem mountain nasıl kafasını patlattı Oberyn'in. Doran reis dedik, heyecanlandık olan olaya bak.
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Llama said: davos süpriz yapar mı orada ? davos favori adamım. bu sezon ölür muhtemelen o yüzden
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Aket-Atum said: Valvyn said: Jon Snow Şimdi eğer bir diriltme işlemi olmicaksa neden jonun cesedinin başını bekliyolar kaçıp gidebilirlerdi.Orda direk dümdüz söylemesede dirileceğinin bi göstergesi yapılan hareket.Kızıl kadında ben diriltirim falan muhabbetlerine girmedi hiç.Jon un arkadaşı olan eleman nie kuzeylilerden yardım istemeye gitti.Son sahne neden kondu onu hiç anlamadım yaşlanınca dedim heralde bişey falan yapacakda gitti yattı yani Ya Davos diyordu ya "onun yaptığı şeyleri görmediniz" falan diye, o lafın üzerine seyirciye OHA KARI CİDDEN ÇOK YÜKSEK LEVELMIŞ dedirtmek için bence o sahne Hayır ikinizde bilemediniz. Hatun inancını kaybediyor orda bana jhon yaşayacak diye göstermişti öncedende gösterdiği bazı şeyler olmadı vs diye kolyesini çıkartı ve kendi haline döndü. Yani Ateş senden bişi istemiyorum artik dedi haha
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Dorne'lu kadınlar, kız meslek lisesi çıkışlı gibi dövüşüyor. Önüne geleni yıkıyor, dur durak bilmiyor. Westeros'un Adana'sına çevirdiler ilk insanların kutsal krallığını.
Nako Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Editor said: Aket-Atum said: Valvyn said: Jon Snow Şimdi eğer bir diriltme işlemi olmicaksa neden jonun cesedinin başını bekliyolar kaçıp gidebilirlerdi.Orda direk dümdüz söylemesede dirileceğinin bi göstergesi yapılan hareket.Kızıl kadında ben diriltirim falan muhabbetlerine girmedi hiç.Jon un arkadaşı olan eleman nie kuzeylilerden yardım istemeye gitti.Son sahne neden kondu onu hiç anlamadım yaşlanınca dedim heralde bişey falan yapacakda gitti yattı yani Ya Davos diyordu ya "onun yaptığı şeyleri görmediniz" falan diye, o lafın üzerine seyirciye OHA KARI CİDDEN ÇOK YÜKSEK LEVELMIŞ dedirtmek için bence o sahne Hayır ikinizde bilemediniz. Hatun inancını kaybediyor orda bana jhon yaşayacak diye göstermişti öncedende gösterdiği bazı şeyler olmadı vs diye kolyesini çıkartı ve kendi haline döndü. Yani Ateş senden bişi istemiyorum artik dedi haha Ya kadın geceleri öyle yatıyordur sdf
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 zaten iki seçenek var. ya john orda dirilir 1-2 bölüme ya da melisandre john'un cesedini alıp kayıplara karışır. 9 ya da 10. bölümde de thoros diriltir john'u
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 1 brienne çok güzel biçti, en iyi kısmıydı bölümün. yalnız hadımdan onay beklemesi sansa'nın hala kabul için, aptal kız. oberyn yeğene biraz anlatsaymış nasıl dövüşülür, göz göre göre yedi topkek. tarihin en kolay darbesi filan, bütün muhafızları nasıl kafalamışlarsa. high sparrow kaç direkt, bütün hıncını senden çıkartacak cersei. ramsay morardı of ne güzel, helal brienne. danaryos ggnore. gereksizlik arc'ı izlenecek demek pff. barristan başgan olmadan sıfır o kıta zaten baştan sona. ağlama melis. ilk defa hayırlı bir iş yapacakken hayata küstü lol ya. bölüm sonu: http://www.youtube.com/watch?v=jqDGK_UjfFI
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ekşide görünce farkettim Lan cidden Sansa'yı kovalayan köpekler ne oldu?
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sahibi ölünce kaçmışlardır. beagle gibi bir şeydi zaten dsfs
Öne çıkan mesajlar