RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 "vay anam vay neler dönmüş serhat ya"
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 çok iyi bölümdü tebrik ediyorum. ama kaldığı yer itibariyle küfrü bastım her sezon finalinde olduğu gibi fdsfdfsd
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 abovvvvvvv.. bi küfür de benden.
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 wight questi niye yapıldı yaaaa herkes salak bir tek siz akıllısınız arkadaş ya. bu quest iki tane major olayın zeminini hazırlamak içindi sizin de muhtemelen anladığınız üzere.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 7x7 Final #BOATSEX yalnız o esnada arkada bran'in konuşmalarını girmeleri LOL sansa, arya, baelish kısımları okul müsameresi gibiydi. duvarı yıkıp bitireceklerini tahmin etmiştim ya.
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ben sekizinci sezon leak'inin de tamamen gerçek olduğunu düşünüyorum. olaylar gayet mantıklı. iğrenç bir şekilde de bitecek dizi komple. son sezonla ilgili hiçbir merakım yok ya artık. kim ölürse ölsün gerçek reis night king kazanır umarım.
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 7x7 final olm bi an jaimeyi ortadan ikiye yarcak sandım dasdsagd
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 7x7 Drowned God would rise up and destroy Aegon the Conqueror ne dersiniz Euron, Jon'un kafasını keser mi?
µh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 lan cok iyiydi. her sey fastforwardda gitmeye baslayinca dandik bile olsa asiri zevk veriyor bolumler
µh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 enrique said: 7x7 final olm bi an jaimeyi ortadan ikiye yarcak sandım dasdsagd mukemmel olurdu bence ya
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 bi önceki sezon finali daha güzeldi bence ama buda wooww dedirtti bitmeseydi keskemm :(
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Sezon finalini geçtim de leak vs derken 7 bölüm ne ara geçti anlamadım. 7 bölüm nedir ya? Saçmalık
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 şirkette torrentleyemiyorum. nerden izleyebilirim ya?
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 80 dk 20 dk gibi geldi. Çok güzeldi aktı gitti. Biri faceten spoiler vermişti 8. sezon için. Bu sezon leak birebir diyenler var umarım öyle saçma değildir 8. sezon finali.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 oh be the bang that was promised yalnız jon ve dany yatağı kırarken bran'in arkadan konuşması...... brienne ve hound çok tatlıydı hound'un gülümsemesi falan ^^ tormund ölücek diye yüreğim çıktı bu arada ama çok saçma olurdu öyle bi ölüm jaime THE PRINCE THAT WAS PROMISED diye bağırdım jaime dönüp gidince altın ele güzel vurgu yaptılar ayrıca hakkaten azor ahai çıkacak galiba adam tyrion jon ve dany çarpıştırırken tyrion'un suratında öyle bir ifadeyle dışarda durması garibime gitti. reddit'te birisi "dany'nin çocuğu olucak diye korkuyor çünkü o zaman monarşi devam eder" demiş (tyrion'un dany ile olan "senden sonra başa kim geçicek" konuşması) ama bence tyrion off-screen olarak bişeyler konuştu cercei ile. zira ben bişeyler kaçırmadıysam cercei çok çabuk ikna olmuş gibi göründü ve zaten sonra direk 180 derece döndü. tyrion ablasının 180 derece dönüceğini biliyordu da (müzakerenin bi parçasıydı belki de) o yüzden bi pişmanlık mı yaşıyordu acaba? tyrion ne ayaksın olm sen ayrıca ice dragonın duvarı yıkması fikrini bulup ordan geriye yürümüşler resmen, işte yok kuzeye gitsinler de wight getirsinler vs bahane olmuş hepsi lol biz de kafa patlatıyoduk night king bran'i markladı da bilmemne diye, tey
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Saeros said: ayrıca ice dragonın duvarı yıkması fikrini bulup ordan geriye yürümüşler resmen, işte yok kuzeye gitsinler de wight getirsinler vs bahane olmuş hepsi lol biz de kafa patlatıyoduk night king bran'i markladı da bilmemne diye, tey NK-Bran NK'nin Bran'i marklaması duvarı gecmesine yetseydi de guzel olurdu. Ama onun yerine NK'nin Bran gibi greenseer oldugunu gostermek icin de kullanılmıs olabillir. Tabi bu ayrıca NK'nin nasıl ve neden hareket ettigini anlatabilir. NK'nin herseyi gordugu ve ona gore hareket ettigi de guzel bir teori bence.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 evet aslında night king'in 3 mızrakla beklemesi filan da o teoriyi destekler nitelikte
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 böyle bitemez lan bu dizi olmaz yani olmamamalı
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 yeni sezon ne zaman şimdi kaşıntı tuttu beni şimdiden
Öne çıkan mesajlar