Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Bana bu 6. Bolum leaki bilinerek yapildi gibi geliyo. Adamlar bakti 4. Bolum efsane izlenme alinca final oncesini de yapistiralim gitsin dediler. Cunku simdi finale kadar daha fazla konusulucak. Daha bi beklenicek.

Hayir koca hbo sun, ispanya yayinliyo olabilir belki yanlislikla yayin akisina karismis da olabilir. Ama 1 saat boyunca o fisi cekecek tek kisi yokmuydu yani.

Dandik tv programlarinda bile millet birbirine laf sokarken sesi kapatiyolar falan. Koca kanalda veya hq de kimse bisey yapamaz miydi. Hic inandirici gelmedi.

Hatta ben hbo yerinde olsam son 15dk yi vermezdim. Orda keserdim tam actiona girilicegi sirada. Sonra bak pazar gecesi nasi efsane izlenme aliyo hep beraber cekirdek esliginde izlerdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Karasal yayın değil ki bu, 5-10 dakika buffer ettin mi oynar sonuna kadar. Yine de hem 5 hem 6'nın sızması, bu kadar dandik olup bu kadar hype biriktirmesi, harfi harfine scriptlerin bile sızması falan Snow'un akıbetini bile 1 yıl gizlemeyi başaran organizasyon için bana da hiç inandırıcı gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

Bana bu 6. Bolum leaki bilinerek yapildi gibi geliyo. Adamlar bakti 4. Bolum efsane izlenme alinca final oncesini de yapistiralim gitsin dediler. Cunku simdi finale kadar daha fazla konusulucak. Daha bi beklenicek.

Hayir koca hbo sun, ispanya yayinliyo olabilir belki yanlislikla yayin akisina karismis da olabilir. Ama 1 saat boyunca o fisi cekecek tek kisi yokmuydu yani.

Dandik tv programlarinda bile millet birbirine laf sokarken sesi kapatiyolar falan. Koca kanalda veya hq de kimse bisey yapamaz miydi. Hic inandirici gelmedi.

Hatta ben hbo yerinde olsam son 15dk yi vermezdim. Orda keserdim tam actiona girilicegi sirada. Sonra bak pazar gecesi nasi efsane izlenme aliyo hep beraber cekirdek esliginde izlerdik.

Sızan normal TV yayını değil, on-demand olarak erken konmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

4kfags inş spoiler yer diyen adamla şimdi sağduyulu olmaya çağıran aynı mı

evet aynı. muhabbet zaten oradan çıktı. 4kfags lafını yaklaşık 20 sayfa boyunca İBİ BİYLİ DİZİ Mİ İZLİNİR Yİİİİİ diye ağlamanızdan sonra yazdım.

sağduyulu olup olmaman da umurumda değil yani. sağda solda kızlara prim yapar gibi forum mesajı atmayın şuraya. 4k'dan aşağısını izlemezmiş beyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...