Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 halen mi goruntu kalitesi tartisiliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 kalite için ayrı başlık açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ejderha gelir gelmez King walkerı yaksaydı ne güzel olurdu. Şimdi işin yoksa zombi ejderha ile uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 buz üfleyen ejderhamız olsaydı xeşxe, yazları fethiyede kar partisi düzenlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Bana bu 6. Bolum leaki bilinerek yapildi gibi geliyo. Adamlar bakti 4. Bolum efsane izlenme alinca final oncesini de yapistiralim gitsin dediler. Cunku simdi finale kadar daha fazla konusulucak. Daha bi beklenicek. Hayir koca hbo sun, ispanya yayinliyo olabilir belki yanlislikla yayin akisina karismis da olabilir. Ama 1 saat boyunca o fisi cekecek tek kisi yokmuydu yani. Dandik tv programlarinda bile millet birbirine laf sokarken sesi kapatiyolar falan. Koca kanalda veya hq de kimse bisey yapamaz miydi. Hic inandirici gelmedi. Hatta ben hbo yerinde olsam son 15dk yi vermezdim. Orda keserdim tam actiona girilicegi sirada. Sonra bak pazar gecesi nasi efsane izlenme aliyo hep beraber cekirdek esliginde izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Karasal yayın değil ki bu, 5-10 dakika buffer ettin mi oynar sonuna kadar. Yine de hem 5 hem 6'nın sızması, bu kadar dandik olup bu kadar hype biriktirmesi, harfi harfine scriptlerin bile sızması falan Snow'un akıbetini bile 1 yıl gizlemeyi başaran organizasyon için bana da hiç inandırıcı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 bilerek ya da değil ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Pordakal said: Bana bu 6. Bolum leaki bilinerek yapildi gibi geliyo. Adamlar bakti 4. Bolum efsane izlenme alinca final oncesini de yapistiralim gitsin dediler. Cunku simdi finale kadar daha fazla konusulucak. Daha bi beklenicek. Hayir koca hbo sun, ispanya yayinliyo olabilir belki yanlislikla yayin akisina karismis da olabilir. Ama 1 saat boyunca o fisi cekecek tek kisi yokmuydu yani. Dandik tv programlarinda bile millet birbirine laf sokarken sesi kapatiyolar falan. Koca kanalda veya hq de kimse bisey yapamaz miydi. Hic inandirici gelmedi. Hatta ben hbo yerinde olsam son 15dk yi vermezdim. Orda keserdim tam actiona girilicegi sirada. Sonra bak pazar gecesi nasi efsane izlenme aliyo hep beraber cekirdek esliginde izlerdik. Sızan normal TV yayını değil, on-demand olarak erken konmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Kaç bölüm kaldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 ahaha bakış çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 her sey o kadar fan service olmus ki bence adamlar senaryo yazmiyo artik leak diye sizan seyleri kullanip diziyi cekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 tiLi said: 4kfags inş spoiler yer diyen adamla şimdi sağduyulu olmaya çağıran aynı mı evet aynı. muhabbet zaten oradan çıktı. 4kfags lafını yaklaşık 20 sayfa boyunca İBİ BİYLİ DİZİ Mİ İZLİNİR Yİİİİİ diye ağlamanızdan sonra yazdım. sağduyulu olup olmaman da umurumda değil yani. sağda solda kızlara prim yapar gibi forum mesajı atmayın şuraya. 4k'dan aşağısını izlemezmiş beyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 fakat kızlara prim için audio/video kalitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 gibi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 mokoko said: ahahaha yok be abi öyle saçma şey mi olur sadfsadfasdf izle gör neler neler olucak E oldu? Dalga mi geciyosunuz lan? Sizin yuzunuzden baskasina da spoiler vermis oldum gercek degilmis diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Fistan said: olmuyo öyle bişey ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 DoruK said: Tim Baska biri olsa trolleyecektim de yok olmuyor o dedigin, en azindan ep6 itibariyle. ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Saeros said: Tim said: Whitewalker'larla savasirken ejderhalardan biri olup donuscek diyollar. Dogru mu? sdg ulan spoiler yedim zannettim bi an yok abi leaked bölümü de izledim henüz böyle bişey olmadı ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 adamlar moralini bozmak istemedi olm ne guzel iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 https://hugelolcdn.com/i/463417.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 bence gayet iyi yaptılar. bilmeden ve gerçek olmadığına inanarak izlemek çok daha iyi. ha ben yine de kesin olcak kesin olcak diye izlerdim o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ya da sonunu izle(ye)mediler. Neyse, her sekilde baskasina spoiler verdim siz yok dediniz diye. Keske oldu diyeydiniz, sebep olan tipe sover sover susardim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Fistan said: :D Atiyorum lan seni. Zaten uyuzum sana 1877'den beri. Simdi atinca niye attin diyen de olmaz. Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar