Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Hangi post bu? Benim mesajım değil, benim soruma cevap veren sparkın postu editlendi FYI di said: Suark said: Daha bugüne kadar 1 kere spoiler vermedim kimseye, her mesajım da nizamidir. Senin anlamadığın şey, birine tuzak kurup spo vermekle, spoilerların oldugu baslıkta konusmak aynı sey degıl. Ama bekliyorum, umarım sözünün erisindir. Daha bi kac gun once mesajin editlendi modlardan biri tarafindan spoiler yasak diye. Nasi vermedin? Su tartismalarin yeri burasi degil bu arada, haliyle konuyu rahat birak plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Theridone said: dizi güzelse başliyim kekeler bu konseptte daha iyisi yok bence. sezonlar kısa olduğu için 5 sezon gözünü korkutmasın. supernaturalın 2 sezonuna denk geliyor gotun 5 sezonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Suark said: Hangi post bu? Benim mesajım değil, benim soruma cevap veren sparkın postu editlendi FYI di said: Suark said: Daha bugüne kadar 1 kere spoiler vermedim kimseye, her mesajım da nizamidir. Senin anlamadığın şey, birine tuzak kurup spo vermekle, spoilerların oldugu baslıkta konusmak aynı sey degıl. Ama bekliyorum, umarım sözünün erisindir. Daha bi kac gun once mesajin editlendi modlardan biri tarafindan spoiler yasak diye. Nasi vermedin? Su tartismalarin yeri burasi degil bu arada, haliyle konuyu rahat birak plz. Sunu vereyim, kapagin krali olsun. http://forum.paticik.com/read.php?11,8030773,8074351#msg-8074351 Ofise varinca da temizleyeyim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kitabı okumadım ki kitaptan spoiler vereyim? orda kocaman spoiler tagi altında konuşmuşuz ayrıca. Kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Daha neyi editlediğinizi bilmiyorsunuz yahu. Neyse ya, ikinci topiği neden kilitledin anlamadım ama? spo fest yapmak istemeyenlerin tartışacağı bir yer olamayacak mı? Bırakında bizde muhabbet edebilelim, naziliğin lüzumu yok di said: Suark said: Hangi post bu? Benim mesajım değil, benim soruma cevap veren sparkın postu editlendi FYI di said: Suark said: Daha bugüne kadar 1 kere spoiler vermedim kimseye, her mesajım da nizamidir. Senin anlamadığın şey, birine tuzak kurup spo vermekle, spoilerların oldugu baslıkta konusmak aynı sey degıl. Ama bekliyorum, umarım sözünün erisindir. Daha bi kac gun once mesajin editlendi modlardan biri tarafindan spoiler yasak diye. Nasi vermedin? Su tartismalarin yeri burasi degil bu arada, haliyle konuyu rahat birak plz. Sunu vereyim, kapagin krali olsun. http://forum.paticik.com/read.php?11,8030773,8074351#msg-8074351 Ofise varinca da temizleyeyim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Spoiler kullanirsaniz diziyi takip eden herkes, kitabi okumuslarla birlikte ayni konuda tartisabilecek. Bu guzel birsey, birbirinize dusmemenizi saglayacak birsey. Bunun nesine karsi cikiyorsun? Sol taraftaki ikona tiklamamak midir tum derdin nedir? Neden sadece kendi isine gelen ozgurlukte israr ediyosun ? diye sorardim da baya anlamsiz senle tartismak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kitabı niye karştıyorsunuz ya topiğe isteyen okur, dizi zaten yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kitap iyidi ya esasen boşluklar doluyor okuduğunu hatırlıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kitap konuya tasinmiyor. Soran biri olursa dizinin bolumunden sonra kitapta nasildi diye, anlatirken spoiler icine alip basligini duzgun atin ki insanlar gereksiz spoiler yemesin deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 resmen dizi nasıl konusulmaz diye tutorial hazırlanmış ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Rerore said: kitabı niye karştıyorsunuz ya topiğe isteyen okur, dizi zaten yetiyor sene 2015 kitabı kim okuyacak ya bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bu sezonun ilk dort bolumu biliyorsunuz ayni anda calindi dustu heryere. full konusmalimiydik sizler-bizler daha izlemeden 4 bolum birden ? cok basit bir sey isteniyor nesine bu kadar dert oluyor anlamak mumkun degil. arti 50 kere falan moderatorler rica etti sizler yuzunden bizler istemeden modere edelim derken spoiler yiyoruz diye. bingildak alintilandigi icin spoiler yediginden bahsediyor falan. hayir ilginc olan bu konu haricinde yok sunlarin %90 i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di said: Kitap konuya tasinmiyor. Soran biri olursa dizinin bolumunden sonra kitapta nasildi diye, anlatirken spoiler icine alip basligini duzgun atin ki insanlar gereksiz spoiler yemesin deniyor. tamam işte spoiler olması gerekn bir şey varsa kitapla ilgili şeyler dizinin bölümü zaten açık kitapla ilgili kısmı da edebiyat bölümünde çözdük buradaki spoiler hassasiyetinin kitaptan spoilerlal gelip izlediğimiz bölümü mahvedenler için ama uygulanması mantıklı olmayan bir yasağa dönüşüyor körü körüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kelimelerinsayısıçokolduğuiçinkitapokuyamaz lobisinin oyunları bunlar. Yoksa dizi topiğinde gayet nizami tartışıyorduk. Gözyaşlarımızla göletleri taşırıp şikayet tuşuna abanırsak ayakları ıslanan atminleri bezdirebilir miyiz diye bi deneme yaptılar ilki tuttu. Ayrıca 10. bölümde stannise kayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Yapmak istemiyosan yapma forgiver. Yapmak isteyen spoiler kullandigi surece seni ya da digerleri etkilemiyor. Spoiler kurali da sadece kitap yuzunden degil. Diziyi iki gun gec izleyince sacma sapan spoiler yedigimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ona bakarsan uyarlama dizide spoiler olması da çok saçma. Yüzüklerin Efendisi'nin filmini beklerken sauron'u nasıl durduracaklar falan diye kimse sormuyordu, bence gandalf saruman'ın ikiz kardeşi falan diye senaryo üretmiyordu. Ya da atıyorum Saruman'ın dönüşümünü iyi yapamamışlar kitapta şöyleydi falan dersen millet linçe başlamıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 haritaya ilk defa baktım da o shadow falan ne iş, ayrıca olayların geçtiği yer cük kadar biyermiş la koca dünyaya göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Tyrion kitapta daha vahsiydi demek ile ya o soyle cunku white walkerlar soyle boyle diye yayinlanmamis seyden spoiler vermek ayni sey degil. Mantikli bi argumaniniz yok arkadaslar, keyfiniz yetmiyo diye soyleniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesajları okurken ben tükendim Di adına.. Çok yüzlü tanrı yardımcın olsun kardiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Isin ucunu kaciranlar oldugu dogru ama gecmis sezondan referans verirken spoiler tagi kullanmak biraz abes kaciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Gallant said: Isin ucunu kaciranlar oldugu dogru ama gecmis sezondan referans verirken spoiler tagi kullanmak biraz abes kaciyor. niye adam hiç izlememiş belki şmdi izlemye karar verdi oturcak okucak ilk topicten bu topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Katilmiyor olabilirsiniz, konuyu takip eden her 10 kisiden 9'u onceki sezonlari izlemis olabilir ama o kalan %10'lari da kirmamak adina fazladan 1 butona tiklamayi da cok gormeyin bi zahmet. Mesela Suark su konuda yaptigi tatava icin harcadigi enerjiyi spoiler butonu icin ayirsaydi, bir omurluk spoiler butonu ihtiyaci karsilanmis olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 abi abarttınız. son çıkan bölüm spoilerla tartışılsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ya benim mesajım niye siliniyor sdfsds ilerleyen bölümler hakkındaki tahminlerimizi de mi spoiler içine yazmamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Sırf yazmak için düşünme ama, okurken de tıklaman gerekicek her birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di çekecek serverın fişini bu konu yüzünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar