kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 -Crawler- said: arya sahnesi Arya sahnesini daha ilginç yapabilirlerdi ya, kız ile walder frey'i odada tek başlarına görünce anladım zaten direk arya olduğunu. oha bunu cıdden anlayabıldınmı lan bende nası anlamadım dıye kendıme kızıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 http://i.imgur.com/CEyd9HS.jpg http://i.imgur.com/Sss8ekf.jpg http://imgur.com/a/pInEt Güzeldi ama sezon genel olarak meh. 10 Tommen'in atlmasına çok güldüm sdf Margery :( North'da anca savaştan sonra gaza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bu adam cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 abi gözünüzü seveyim kaç yaşında adamlarsınız, boş boş nasıl gitti geldilere takılmayın. Zamanında hepimiz paticikte bu tarz boş şeyleri çok tartıştık ama şurada çoğumuz yaşı 30 civarı olan insanlarız. Biraz da arkamıza yaslanıp rahat rahat izleyelim :D Bölüm cidden en iyi bölümlerden biriydi. Bu yönetmen geçen sezon Hardhome (Jon'un yabanileri kurtarmaya gittiği bölüm) bölümünü çeken yönetmenmiş. Bir önceki bölümü de o çekmiş. Verin şu adama yetkiyi, görün etkiyi ey HBO. Lyanna Mormont'un bir resmini koymuşlar, altına da PARENTING GOALS yazmışlar. İzledikten sonra çok hak verdim :D edit: Bölüm başında piyano girince torrenti koyan adam trollüyor sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 o bebeye de kimse lan verdiğin 62 adam bıdı bıdı yapma velet diyemiyo kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 müzik harikaydı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 lan saçma sapan konuşmayın gayet güzel olmuş bölüm. sezon da güzeldi. kötü diyen şerefsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 güzel diyen yavşaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=dtY8YBft-rc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Güzel bölümdü, olacağı kesindi zaten son 2 bölüm banko hep güzel oluyor asdf Dizinin feminist tavrı olduğunu iddia eden arkadaşlar şu an baş karakterlerin tamamı erkek olsa ses ederler miydi acaba? Farkında olmadan nasıl seksistsiniz belli değil, hiç de gözüme falan batmıyor kadın birkaç karakterin sivrilişi... Pussy ve güzelliğin güç ve kontrol anlamına geldiği bir evren zira ve her hanede kadının yeri var hemen hemen. Karakterleri derinliklerine ve aldıkları kararlara göre inceleyin arkadaşlar, cinsiyetleri bu denli batıyorsa oturup bir düşünün derim. ışınlanmalar Yani açıklanabilir-edebilir, dizi mantığı içerisinde zaten ne kadar zaman geçiyor bilmiyoruz vs.vs.bir sürü bahane bulunabilir ama bunu seyirciye bu kadar hissettirmemelisin. Resmen elindeki "amaan nasılsa kaç gün geçiyor belirsiz" kozunu istismar etmek oluyor bu atlamalar. Ben orda ceymiyi daha king's landing'in dumanı tüterken kuzeyden dönmüş görünce "oha ne ara geldi" dememeliyim yani. Cersei tahta yeni çıkıyor, şehrin üstünde duman, hop ceymi kuzeyden tp atmış. Aynı şekilde Varys kıtalar arası seyehat ediyor. Tamam geçen süre tartışılır ama koskoca final sahnesinde seyirciye "oha ne işi var la bunun burda" dedirtmemelisin diye düşünüyorum. Arya Mesela Arya'nın kuzeye dönüşünü adam akıllı görmek isterdim. Burada bile bir atlama var, en son parasız pulsuz çıktı salına salına, nerden nasıl geldi, kaleye nasıl girdi, hizmetçi maskesini ne ara aldı vs. gibi sorular kaldı şimdi 5 dk'lık screen time'dan. Ki bu karakteri koca sezon build up'lamışsın, böyle gelişi güzel bir Arya finali tatsız oldu. Ayrıca listeye başlamadan evvel gider abisine ablasına bir kavuşur diyordum. İstihbarat, para, at falan ne bilim biraz donanım edinirdi. Ha Frey'i kestiğinde içimiz erimedi mi, eridi asdf Bran ve görüsü Hemen hemen herkes biliyordu artık zaten Jon teorisini. Bran'in orada zank diye durup "I'm the three eyed raven, I must be ready" dedikten sonra sırf plot aksın diye tower of joy vizyonu çakması hafif tuhaf durdu asdf Ben de sağlam bir şeyler yapacak diye bekledim, sağı solu warglayıp duvarın ötesine haber salacak falan gibi. Neyse kesinleşmiş oldu artık her şey. (Kendime dipnot, teori spoilerına maruz kalmadan bunu kendim çözdüğüm için aferin bana adsf) küçük kuşlar ve Pycelle Tinerciye bağladılar dedikodu kuşlarımız bu bölüm asdf "yedi tanrının adını aldım bak bi cigara ateşle be ağbe" deyip çizdiler herkesi. Burada aklıma takılan üstad Pycelle ölümü oldu. Ben bu adamdan bir reveal, bir olay bekliyordum. Adamın aslında eli kolu tutmayan bunak olmadığını kimse öğrenemeden ölmüş oldu? Ne anlamı kaldı ki bu adamla ilgili yapılan foreshadowun şimdi. Diyorum ki acaba ölmedi mi? Bu amca da mı ölüp ölüp dirilengillerden? Qyburn'un bu amcayı öldürme amacı ve kuşların bu adamla ilgili öğrendikleri sır biraz havada kaldı gibi. Ya da ben anlamadım tam. Belki de "Grand Maester" adına yakışır bir büyüsü olayı vardır (kızıl rahibe misali). Jon snow, kızıl rahibe ve yancı şövalye Bir sinir bozucu sahne de buradan geldi. Jon yine salaklığını iliklerimize kadar hissettirdi, Davos zaten pasiflikten geberecek... Hayır o karıyı salmanın mantığı nedir? Dedikleri aklına yatsa ve gerçekten işe yarayacağını düşünse yanında tutmalı, yok hayır ben onurdan ve adaletten şaşmam dese e bu sefer öldürmeli... Sürgüne niye gönderirsin elin tehlikeli büyücüsünü -.- En son Davos'un yanından geçerken Davos'dan bir aksiyon bekledim, çıkarıp saplıcak sonunda işe yarar bir şey yapacak diye ama olmadı. Neyse, herhalde Daenerys işgale geldiğinde gidip Jon'la aralarını yapan karakter görevi üstlenecek bizim kızıl. Sansa <3 xoxoxo Beyliş İçimden bir ses bu valsin kazananı Sansa olacak diyor. Zira Beyliş ne kadar sinsi zeki olursa olsun cidden bu dizi aşk ve aşık olanı affetmiyor. Hep bir aptallık yapıyorlar sonunda. Sansa Beyliş'in aşkından istifade tokatlayabilir hikaye sonlarında gibi geliyor (ortada gerçekten bir aşk varsa) zira Sansa sandığımız kadar salak olmadığını gösterdi bu bölümde sanki. En son ki King in the North naraları arasındaki bakışmaları yoruma açık ama Beyliş'in tehlikeli olduğunun bilincinde olduğu için de öyle bir bakışma koyulmuş olunabilir. sezon yorum Ben bu dizinin genel ağır havasından hoşlanıyordum. Karakterlerin yavaş gelişimi, her şeyin açıklanarak ilerleyişi falan güzel geliyordu hep. Bu sezon cidden seyirciye fazla oynandı. Popüler karakterlere gerekli gereksiz screen time harcandı ve hollywood-vari catchprhaseler yazıldı, güzel allıpullu çekimlerle göz boyamalarına gidildi (kesinlikle kötü oldu bu demiyorum tabii, savaş+ejderler falan 10 numaraydı adf). Umarım gelecek sezon eski tadı da yakalanır ama sanmıyorum. Sanırım kalan sezon da kısacık olacakmış? Galiba dizi-film dünyasında birinden taviz verip başarılı olunmuyor. İlla ki seyircinin beklentisi karşılanacak, hem mükemmel görseli hem mükemmel hikayeyi bir arada veremiyorsun sanki adfsd (except lotr) Sana puanım 7/10 sezon panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Flameoffear said: 4 tanesini gömdük biri daha yolda. kaç 4 dostum kings are dying like flies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 büyük üstat pisel'de ne foregölgelendirme vardı ki abi dağı görünce altına sıçan adam değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Aket-Atum said: abi gözünüzü seveyim kaç yaşında adamlarsınız, boş boş nasıl gitti geldilere takılmayın. Zamanında hepimiz paticikte bu tarz boş şeyleri çok tartıştık ama şurada çoğumuz yaşı 30 civarı olan insanlarız. Biraz da arkamıza yaslanıp rahat rahat izleyelim :D Hayır, 40 yaşına gelsek de aptallık aptallıktır. O yüzden rahat rahat izleyemezsiniz, buraya gelip neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğreneceksiniz. http://i.imgur.com/ThvrQFV.jpg Asdasads yine en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Gizli said: büyük üstat pisel'de ne foregölgelendirme vardı ki abi dağı görünce altına sıçan adam değil mi? Geçtiğimiz sezonlarda da vardı odadan çıkmadan önce dimdik duruyor böyle esniyor, sonra çıkınca büküyor kamburu. Bu bölümde de 20'lik fahişeyi becermiş kalktı, sağında solunda zincir falan ne bilim bir olayı var sanıyordum. El kadar bebeler delik deşik edince şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Merak ediyorum, bu bölümü seyrettikten sonra, Ned Stark ile Lyanna arasında ensest ilişki olduğunu düşünen olmuş mudur? Çünkü orayı net vermediler, ayrıntılara dikkat etmeyen seyirciler ne olduğunu tam anlamamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Söyliyim ben direkt düşündüm 1 saniyeliğine jhagsd Aha dedim twist geliyor sırf teoriler çöksün diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 öyle biri yoktur onlar izlemiyor zaten diziyi baska dizi izliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 iyi de öyle değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bu bolumde zombi mountainin yuzu net gozuktu mu? Benim ekranim mi karanlikti yoksa adamin yuzu net gozukmuyor muydu? Bir de Unella'ya tecavuz mu edicek acaba mountain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 nigger Üstten görünüyordu hafif yine biraz karanlık gibiydi. Tabii ki de tecavüz etti abi, geçti başına, aylarca sex kölesi olacak dağın belli asdf Mükemmel ceza cidden. Cersei, hem adamın ihtiyacını gördü, hem de o karıya en büyük ceza bu oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 yumy said: küçük kuşlar ve Pycelle Tinerciye bağladılar dedikodu kuşlarımız bu bölüm asdf "yedi tanrının adını aldım bak bi cigara ateşle be ağbe" deyip çizdiler herkesi. Burada aklıma takılan üstad Pycelle ölümü oldu. Ben bu adamdan bir reveal, bir olay bekliyordum. Adamın aslında eli kolu tutmayan bunak olmadığını kimse öğrenemeden ölmüş oldu? Ne anlamı kaldı ki bu adamla ilgili yapılan foreshadowun şimdi. Diyorum ki acaba ölmedi mi? Bu amca da mı ölüp ölüp dirilengillerden? Qyburn'un bu amcayı öldürme amacı ve kuşların bu adamla ilgili öğrendikleri sır biraz havada kaldı gibi. Ya da ben anlamadım tam. Belki de "Grand Maester" adına yakışır bir büyüsü olayı vardır (kızıl rahibe misali). Paysi Payselin ölümü kitapta olan ama dizide işlenmeyen bi plotu (fake aegon) açık etmesin diye. Burda biraz house cleaninge bağlamışlar. yumy said: Jon snow, kızıl rahibe ve yancı şövalye Bir sinir bozucu sahne de buradan geldi. Jon yine salaklığını iliklerimize kadar hissettirdi, Davos zaten pasiflikten geberecek... Hayır o karıyı salmanın mantığı nedir? Dedikleri aklına yatsa ve gerçekten işe yarayacağını düşünse yanında tutmalı, yok hayır ben onurdan ve adaletten şaşmam dese e bu sefer öldürmeli... Sürgüne niye gönderirsin elin tehlikeli büyücüsünü -.- En son Davos'un yanından geçerken Davos'dan bir aksiyon bekledim, çıkarıp saplıcak sonunda işe yarar bir şey yapacak diye ama olmadı. Neyse, herhalde Daenerys işgale geldiğinde gidip Jon'la aralarını yapan karakter görevi üstlenecek bizim kızıl. Jon melise bi hayat borçlu, ama bi taraftan da bi çocuğun öldürülmesini asla sindiremez (kitaplarda olly diye bi karakter yok lel) haliyle iki arada bi derede bi ceza veriyor. Davos da tam görev adamı işte gördük stannise nasıl inanıp hizmet ettiğini, jonun adaletli olduğuna inandığından vereceği karara güvenecektir. Sansa vs beyliş muhabbetinde de mutlaka sansa üstün gelip beylişi öldürecek, tabi beyliş istediğini (tam olarak ne istiyor bu kavas aslında hala bilmiyoruz) aldıktan sonra mı önce mi orası da belli değil. Klasik boynuz kulak usta çırak muhabbeti o, hatta kehaneti bile var maid slaying the giant diye. Yalnız hangi zamanda ve hangi şartlar altında ve neleri kaybettikten sonra olacak onu görmek lazım, ben sansanın şimdilik oyuna gelmeyecek kadar akıllandığını sanmıyorum. Bu arada beyliş demişken mini fact verelim. Beyliş ve lyanna birlikte rosetta mission ın (şu astroide probe indiren adamın gömleği yüzünden femnazilerin gazabına uğradığı mission) resmi tanıtım filminde oynamış. https://www.youtube.com/watch?v=H08tGjXNHO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Komutan said: Merak ediyorum, bu bölümü seyrettikten sonra, Ned Stark ile Lyanna arasında ensest ilişki olduğunu düşünen olmuş mudur? Çünkü orayı net vermediler, ayrıntılara dikkat etmeyen seyirciler ne olduğunu tam anlamamışlardır. Bir saniye "lan acaba?" dedim, sonra Ned reyisin lawful good olduğunu hatırladım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 http://i.imgur.com/Is6RsiB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 axedice said: Paysi Payselin ölümü kitapta olan ama dizide işlenmeyen bi plotu (fake aegon) açık etmesin diye. Burda biraz house cleaninge bağlamışlar. Şuraya uyuz oldum. Adamın ihtiyar takılmasının fake olduğunu gösterdiler ordan bi şeyler bekledik kaç sezon, biri fark edecek ayyuka çıkacak vs, hiç bişi olmadı laps gitti herif tinercilere. Kitapta tam nasıl oluyo bi spo alabilir miyim baltazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar