Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

_Rave said:

sostizm said:

wild fire

Bu arada tüm kenti wild fire ile yakacaktı durdurulmasaydı, o yüzden kingslayer muhabbeti oldu ya?

Bu benim Cercei wildfire ile yakacak biryerleri teorimi destekliyor :)

Yakarız bu gezegeni muhabbeti olacak son iki sezonun biyerlerinde, görün bakın.

bu baya yaygın bi teori abi zaten.bukadar gözümüze gözümüze soktuklarına göre olucak bişey.ama tommen hala yaşarken ona zarar vermemek için yapmaz bunu.

ha buarada tyrion özel olarak sept of baelor'un altında wildfire var diyor.şu sparrowların takıldığı tapınak o.

eskiden bu kadar yaygın ve bariz teoriler olunca yok anam ters köşe olur, buraya girmezler diyorduk ama birkaç bölümdür en basit çıkışa yöneliyorlar. o bakımdan bence de büyük ihtimal, en azından dener çünkü...

cersei

cersei sezon başından beri çocukluğundaki falcının kendisine söylediklerine takık, o yüzden de tommen'den çoktan vazgeçti. onu durduran tommen olmaz artık bu saatten sonra bence.

ben o yüzden jamie'nin riverrun'dan olay yerine intikal edip aynı falcının söylediği bir diğer şeyi doğrulayacağını düşünmek istiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

_Rave said:

sostizm said:

wild fire

Bu arada tüm kenti wild fire ile yakacaktı durdurulmasaydı, o yüzden kingslayer muhabbeti oldu ya?

Bu benim Cercei wildfire ile yakacak biryerleri teorimi destekliyor :)

Yakarız bu gezegeni muhabbeti olacak son iki sezonun biyerlerinde, görün bakın.

bu baya yaygın bi teori abi zaten.bukadar gözümüze gözümüze soktuklarına göre olucak bişey.ama tommen hala yaşarken ona zarar vermemek için yapmaz bunu.

ha buarada tyrion özel olarak sept of baelor'un altında wildfire var diyor.şu sparrowların takıldığı tapınak o.

eskiden bu kadar yaygın ve bariz teoriler olunca yok anam ters köşe olur, buraya girmezler diyorduk ama birkaç bölümdür en basit çıkışa yöneliyorlar. o bakımdan bence de büyük ihtimal, en azından dener...

Şimdi şöyle bişi oldu ama teaser da falan ejderha şehrin üstündeyken daha şehir patlamamıştı.Tyrion da ejderlerin anasına söyle şehrin altında böyle bir şey olduğunu yani ne olacaksa ejderha şehre geldikten sonra olucak heralde belki de o patlatıyodur
Sosyal ağlarda paylaş

yara ve burger queen sahnelerini izlerken utandım. bu kadar mı kötü olur ya orkid reklamı gibi.

savaş sahneleri falan baya iyi çekilmişti demekki parayı buraya harcamışlar o yüzden diğer bölümler çöp olmuş. ghost'a da para yetmemiş tabi kafeste oturmuş.

bide en son winterfell'i almışken remzi jon'a çatır çatır ok sallıyor kimsenin umurunda değil, ondan önce jon'u vurabilecekken gidip wunwun'ı vurdu falan çok ucuz bunlar ya hiç yakışmıyor ismine dizinin.

sansa'da anal bekaretinin intikamını aldığı için pek bi mutlu oldu sonda ne değerliymiş arkadaş.

Sosyal ağlarda paylaş

vayzını, çogacayip bölüm.
başından sonuna kadar ay ay diyerek, tırnak yiyerek, ödüm koparak ve tepinerek seyrettim.
gayet nefis tv eğlencesi. şappi!

üzdü

- tam da dediğimiz gibi vale süvarileri gelip günü kurtardılar. hani twist? yoh... piki. yapımcılar açık açık diyor ki beklentiyi iyice düşürün, ööle dev anası gibi teorilere girmeyin. daha basit, çıt-çıt-çıt, derli toplu gidelim... ona da piki naapalım :/
(- what kind of producer does something like that? - the one we've got...)
- wun wun... belliydi öleceği de, yine de üzdü, çok yazık oldu. nur içinde yatsın, çok "büyük" adamdı :P
- umbergiller: son ana kadar (jon ile yüzyüze geldiler hani) inancımı korudum ama genç lord umber cidden aşşaaalık bi herifmiş ... süper kötü bi kopya seyrettiğim için tam göremedim ama tormundcuum verdi o hıyarın cezasını om nom nom diye sanırım, aslanım tormund.
- ve tabi rickon: az çapraz koşaydı keşke. tamam küçük çocuk filan da, nebleyim kılıç hocası, teknik direktör, yaşam koçu filan tutmuyolar mı lord oğullarına :P

ödümü patlattı

bölümü seyretmeden önce feysbukta bi yazının başlığını okudum yanlışlıkla "yeni ölümler var, fanlar yasta" vs tadında, kendimi dev dramlara hazırladım. hiçbiri çıkmadı allahtan, ehe..

- bi ara khaleesi tyrion'u öldürtücek sandım (ilk sahne), çünkü acayip bullshit veriyodu işte bunlar meereen'in uyanışı, ticaret geri döndü, bak negzel şehir ayağa kalktı filan diye şehre ateşler düşerken, ben kraliçe olsam sesini kestirtirim gibime geldi, aha dedim geliyo idam emri. neyse maldan anlıyo kızcaaz bari, benim gibi fevri diil :P
- sonra savaş sırasında bi ara tormund ölecek sandım, pek bi üstüne oynadılar savaş ortasında, çok korktum. tormund ilk beşime kadar yükseldi karambolde, kendisine immune to terlik shield göndericem, güle güle kullansın yiğidim.
- sonra bi ara jon ölecek sandım, o ezilme sahnesi sırasında. aha dedim twist twist dedik, al sana DEV twist, "ölürsem beni diriltme" diye hazırlığı da yapıldı, gidiyo consnoo. neyse onu da atlattık bari de ana teoriler patlamadı... tutunacak dalımız kalmadı arkadaş piii. hangi teoriye sığınsak üstümüze çöküyo bu ara :P

neyse velhasıl, meğer internetler rickon ve wun-wun'dan bahsediyorlarmış, ki bunların ölecekleri O KADAR belliydi ki bunlar ölmez, twist olur belki diyorduk filan. arya teorilerinde olduğu gibi basit yolu seçtiler yine... yukarıda dediğim gibi, pek öyle şeyapmamak lazım teori kısmını artık..

tezahürat yaptırdı

- 3'lü ejderha show: MOAR! sezon başından beri şunların bi yere saldırmasını bekliyordum, artık rahat uyuyabilirim :P
- grey worm: woo hooo be paşam, o ne havalı hareket, o ne keskin bıçak, o ne harika numara... sana puanım 10 kenks!
- wun wun'un winterfell'e girişi: tek başıma tribüne dönüştüm oturduğum yerde yemin ediyorum. en denyosundan 30 bin taraftar gücündeydim o esnada...
- jon: remziyi patakladıktan sonra kılıcını sansa'ya versin diye çok tepindim, vermedi eşek. insan bi ikram eder...

verinays tivicilik <3

- prodüksiyon: cidden haaarikaydı bu bölüm. bak isteyince (ödeyince) oluyor :P
- tormund: "savaş taktiği de neymiş, biz önümüze geleni kesiyoz, hatta gaza gelirsek kulak filan yidiğimiz oluyor." two thumbs up. yağuşuglum <3
- köle efendilerinin karşısına sakin çıkıp, yavaş yavaş ezdikleri sahne baya iyiydi bence. bu kıza böyle sükunetle yargılamak yakışıyor, goygoy diil. bu gibi durumlarda tyrion ile de güzel paslaşıyolar filan, gayet nefis idi.
- kit harington: çok geliştirdi oyunculuğunu bu herif de ha. baya bi baktım adamın acısını çekiyorum püfür püfür esen evimde güle oynaya dizi seyrederken. afferim kız!
- yara ile khaleesi buluşmasında oluşan görl pavır enerjisi (hatta coşmayacaksanız inceden cinsel gerilim) eğlendirdi. ayrıca eski usüllerinizi değiştireceksiniz uyarısı yerinde oldu, hoş bir detay oldu, aferin düşünmüşler dedirtti...
- daario'nun khalasar'ın önünde koşup harpy kellesini maskesiyle aldığı sahne de gazdı baya..

meh

- ghost nerdeydi bütün bölüm allasen? tabi orduyla savaşmıycak da en azından finali houndlar diil de o yapar diye heves ettim, o da olmadı.
- mormontlar ayıya dönüşmedi, ahaha, hatta savaş alanında kahramanlıklarıyla vs diğerlerinden ayrışmadılar bile. aşkolsun hbo :P

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...