XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 kujo123 said: bi insanla konusma gereği dahi duymuyorum. ee niye o zaman yazıyorsun hala? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 XLegolas said: O sahnede tek belirsiz olan şey o değil aynı zamanda wight ve wwlerin duvardan geçemiyor olması lazım ama yine de bir şekilde castle blacke giriyor. O konuda kesin bir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Evet yok ama cold hands denen karakter giremediği için öyle bir spekülasyon yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Internette dolaşan spekülasyonlar Buarada internetten bazıları Melisin de undead olduğunu söylüyor ben çok mantıklı bulmadım ama. Fekat öylese Joncum da Winterfelli aldıktan sonra WWye falan dönüşürse şaşırmamak lazım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ben de got un hisseleriyle igili tip vericen sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 RamsesII said: _Rave said: ben size söyliyim,hikayenin sonunda ne ejderha kalıcak ne feodal sistem.yeni bir çağa giricek dünya.onun için şumu kral olucak bumu kraliçe olucak diye hiç kafa yormayın bence. Barutu ve ateşli silahları kim keşfedecek acaba? Dragon mragon patır patır inecek sonra. duvarin kuzeyinden, tum olumsuz hergeleleri bedava isci olarak calistirmak uzere getirdigimizi dusundum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Claiborne said: sabonis said: babbolinaaaaaa. geri mi dönüyor yoksa? screenshot nereden 8. bölüm için release etmişler bazı screenshotlar. onlardan biriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Acaba Hani demiştik (ve artık biliyoruz) ya Margery High Sparrow'a ayak atıyor, acaba Cersei de Tommen üzerinden long con çeviriyor olabilir mi? O___0 Öbür türlü sezon başındaki "annecim bana da öğret" sahnesi çok alakasız kaçmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 son 3 bölüm isimleri sırasıyla No One Battle of the Bastards The Winds of Winter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 SNOW VS SNOW http://i.imgur.com/yIKQCjW.png bu sezon güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Emaleth said: Acaba Hani demiştik (ve artık biliyoruz) ya Margery High Sparrow'a ayak atıyor, acaba Cersei de Tommen üzerinden long con çeviriyor olabilir mi? O___0 Öbür türlü sezon başındaki "annecim bana da öğret" sahnesi çok alakasız kaçmayacak mı? vay (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Iyi de ortak dusmanlari abi skolastik dusunce. Tommen nasil anasinin yolundan gitsin ki? Direk brainwahed iste, yemis wololoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Cleganebowlu da unutmayalım https://fsmedia.imgix.net/4a/16/ed/4a/e40e/4f99/919a/d8723f314732/mmnj9aejpg.jpeg Ayrıca şu iki bowldaki 4 karekterden 3ünün ölümden geri döndüğünün de altını çizerim. Harry Potter diyince kızıyorlar o yüzden onun yerine The Last Ship diyorum bu sefer. O dizinin senaristleri de her bölüm ana karakterleri ölümden döndürmeye bayılıyor keza. O diziyle dalga geçerken bunların GOTda olacağını hiç hayal etmemiş hatta senaristlere Martinden ders alsınlar biraz demiştim. Adeta kapak oldu bana haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 fetö yurtlarına gidip, anasına babasına CEMAAT>SİZ çekmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Esh said: Iyi de ortak dusmanlari abi skolastik dusunce. Tommen nasil anasinin yolundan gitsin ki? Direk brainwahed iste, yemis wololoyu Ahah wolololo high sparrow tam wololo gerçekten görünüş olarak da. https://www.youtube.com/watch?v=-IgAVQdHJQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Emaleth said: Acaba Hani demiştik (ve artık biliyoruz) ya Margery High Sparrow'a ayak atıyor, acaba Cersei de Tommen üzerinden long con çeviriyor olabilir mi? O___0 Öbür türlü sezon başındaki "annecim bana da öğret" sahnesi çok alakasız kaçmayacak mı? Cersei'nin planina gore olsa Jaime'den gizlemezdi bunu, kendi aralarinda konusurken ikisi de gayet uzgundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Cersei bu ya, jeymi'yi bile yemlemiştir planı gizli tutmak için.. Sürekli sadece çocuklarım tek çocuklarım falan diyip duruyor zaten artık, sildi o jeymi'yi bence kızını kaybettiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realmeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 son bölümde yapışmıştı ama dudağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Esh said: ...yemis wololoyu :)))) Öyle görünüyo ama Cercei de pek bi out of character takılıyo baya bölümdür :/ Var bişey ama daha tam şeyedemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Valla cercei giderken yaninda birini daha goturur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 papayı alsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 sabonis said: geri mi dönüyor yoksa? şöyle de bişey varmış/spoiler olabilirs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 yeni bi red wedding lazım ya. son 3 bölümün ismine bile bakınca az çok nolacak tahmin edilebiliyor. kalisi falan ölse ne güzel olurdu. ejderha tyrion'a kalsa. ramsey sansa'yı köpeklere yedirse. ama olmicak dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 artık pek öyle harcanabilecek karakter kalmadı ya bence dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 dizide seks falan cok azaldi ya... eski tadi kalmadi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar