Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

_Rave said:

ben size söyliyim,hikayenin sonunda ne ejderha kalıcak ne feodal sistem.yeni bir çağa giricek dünya.onun için şumu kral olucak bumu kraliçe olucak diye hiç kafa yormayın bence.

Barutu ve ateşli silahları kim keşfedecek acaba? Dragon mragon patır patır inecek sonra.

duvarin kuzeyinden, tum olumsuz hergeleleri bedava isci olarak calistirmak uzere getirdigimizi dusundum de.

Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

Acaba

Hani demiştik (ve artık biliyoruz) ya Margery High Sparrow'a ayak atıyor, acaba Cersei de Tommen üzerinden long con çeviriyor olabilir mi?
O___0
Öbür türlü sezon başındaki "annecim bana da öğret" sahnesi çok alakasız kaçmayacak mı?

vay (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Cleganebowlu da unutmayalım
https://fsmedia.imgix.net/4a/16/ed/4a/e40e/4f99/919a/d8723f314732/mmnj9aejpg.jpeg

Ayrıca şu iki bowldaki 4 karekterden 3ünün ölümden geri döndüğünün de altını çizerim. Harry Potter diyince kızıyorlar o yüzden onun yerine The Last Ship diyorum bu sefer. O dizinin senaristleri de her bölüm ana karakterleri ölümden döndürmeye bayılıyor keza. O diziyle dalga geçerken bunların GOTda olacağını hiç hayal etmemiş hatta senaristlere Martinden ders alsınlar biraz demiştim. Adeta kapak oldu bana haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

Acaba

Hani demiştik (ve artık biliyoruz) ya Margery High Sparrow'a ayak atıyor, acaba Cersei de Tommen üzerinden long con çeviriyor olabilir mi?
O___0
Öbür türlü sezon başındaki "annecim bana da öğret" sahnesi çok alakasız kaçmayacak mı?

Cersei'nin planina gore olsa Jaime'den gizlemezdi bunu, kendi aralarinda konusurken ikisi de gayet uzgundu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...