Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
XLegolas said:

O sahnede tek belirsiz olan şey o değil aynı zamanda wight ve wwlerin duvardan geçemiyor olması lazım ama yine de bir şekilde castle blacke giriyor.

O konuda kesin bir bilgi yok.
Mesaj tarihi:

Internette dolaşan spekülasyonlar

Buarada internetten bazıları Melisin de undead olduğunu söylüyor ben çok mantıklı bulmadım ama. Fekat öylese Joncum da Winterfelli aldıktan sonra WWye falan dönüşürse şaşırmamak lazım heh.

Mesaj tarihi:
RamsesII said:

_Rave said:

ben size söyliyim,hikayenin sonunda ne ejderha kalıcak ne feodal sistem.yeni bir çağa giricek dünya.onun için şumu kral olucak bumu kraliçe olucak diye hiç kafa yormayın bence.

Barutu ve ateşli silahları kim keşfedecek acaba? Dragon mragon patır patır inecek sonra.

duvarin kuzeyinden, tum olumsuz hergeleleri bedava isci olarak calistirmak uzere getirdigimizi dusundum de.

Mesaj tarihi:

Acaba

Hani demiştik (ve artık biliyoruz) ya Margery High Sparrow'a ayak atıyor, acaba Cersei de Tommen üzerinden long con çeviriyor olabilir mi?
O___0
Öbür türlü sezon başındaki "annecim bana da öğret" sahnesi çok alakasız kaçmayacak mı?

Mesaj tarihi:
Emaleth said:

Acaba

Hani demiştik (ve artık biliyoruz) ya Margery High Sparrow'a ayak atıyor, acaba Cersei de Tommen üzerinden long con çeviriyor olabilir mi?
O___0
Öbür türlü sezon başındaki "annecim bana da öğret" sahnesi çok alakasız kaçmayacak mı?

vay (tu)
Mesaj tarihi:
Cleganebowlu da unutmayalım
https://fsmedia.imgix.net/4a/16/ed/4a/e40e/4f99/919a/d8723f314732/mmnj9aejpg.jpeg

Ayrıca şu iki bowldaki 4 karekterden 3ünün ölümden geri döndüğünün de altını çizerim. Harry Potter diyince kızıyorlar o yüzden onun yerine The Last Ship diyorum bu sefer. O dizinin senaristleri de her bölüm ana karakterleri ölümden döndürmeye bayılıyor keza. O diziyle dalga geçerken bunların GOTda olacağını hiç hayal etmemiş hatta senaristlere Martinden ders alsınlar biraz demiştim. Adeta kapak oldu bana haha.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Iyi de ortak dusmanlari abi skolastik dusunce. Tommen nasil anasinin yolundan gitsin ki? Direk brainwahed iste, yemis wololoyu

Ahah wolololo high sparrow tam wololo gerçekten görünüş olarak da.

https://www.youtube.com/watch?v=-IgAVQdHJQ4

Mesaj tarihi:
Emaleth said:

Acaba

O___0

Cersei'nin planina gore olsa Jaime'den gizlemezdi bunu, kendi aralarinda konusurken ikisi de gayet uzgundu.

Mesaj tarihi:
Cersei bu ya, jeymi'yi bile yemlemiştir planı gizli tutmak için.. Sürekli sadece çocuklarım tek çocuklarım falan diyip duruyor zaten artık, sildi o jeymi'yi bence kızını kaybettiğinde.
Mesaj tarihi:
yeni bi red wedding lazım ya. son 3 bölümün ismine bile bakınca az çok nolacak tahmin edilebiliyor. kalisi falan ölse ne güzel olurdu. ejderha tyrion'a kalsa.

ramsey sansa'yı köpeklere yedirse. ama olmicak dsf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...