Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 elesso said: DoruK said: yalan spoiler vermek de yasak mi? kitapta soyle boyle oluyordu diye cofri zamanında bu konulardan birinde cofri ejderha öldürecek falan demişti, cofri ölene kadar olacak mı la acaba öyle bir şey diye bekledim. ayıptır asdgfhcj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Rerore said: nadir sinirlenirim ama butopic geçrekten çok ilginç adam 2.sezondan spoiler vermiş, ya diziye yeni başlayan biri okusa o mesajı kim verecek hesabını Esas nadir olan konu ile alakali post'larin aslinda. Konunun geregi disinda herseyi yapiyosun o konuda. Diger hesabinin banlanmasi ya da olur da bu bu bolumden banlanirsan, sebebi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 imamizer said: valla ben son bölümü izlemeden konuya hiç uğramıyorum kafam rahat. kasmayın siz de o kadar spo mu verdi vermedi mi diye. Bi dahaki sezon hatirlat da sen mod yapalim abi buraya. Bakalim ne kadar rahat kaliyo o kafa. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 tiLi said: acıbadem kurabiyesi hastalığı ahahah hsdkjhgdjfkdkjhfgshgjfdhgdhjgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi şuna iki başlık açın spoilerlı tartışmalar ve spoilersız diye olsun bitsin. spoilerlı olanda yine spoiler bandında yazılır isteyen açıp bakar. ama illa spoilerlıya girip bide içindekini açıp okuyorsa vay efendim spoiler yeidm ühü ühü diye kimse ağlamasın. ne çile ya sene olmuş 2015 spoiler penceresine basıp okuyup spoiler yedim yea diye ağlayan insan modeli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Dün konuştuk o konuyu Serkan. Başka başlık yok. Şimdi kapat o lanet olasıca çeneni. (STFU yani) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ahaha devrim. abi yada sezon sezon bölünür 1. sezon tartışmaları 2. sezon tartışmaları diye 2. sezondaki 4. sezona gelip aa böle böle olmuş ben bilmyiodum yeaaa demez. herkez ayrı ağlıyor. ama çözdüyseniz madem stfu olayım ben. avukatım ya her uyuşmazlığı çözmem lazım. sdlsdjf devrim naber lan wiçır bitti mi. sdlfkjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Sezon sezon ayirma fikri guzelmis aslinda. 6. sezona gecince onu yapalim madem. Eski sezon spoiler'da olsun derdi de kalmaz boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 O zaman her sezon için spoilerli spoilersiz ikişer başlık açalım. Herkes memnun kalsın. Di hariç. dfsdfsdfs Wiçır çok iyi de. Ark çıktı başımıza şimdi cüresik park hype ı ile. Dün gece 3.5da yattım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 di said: Sezon sezon ayirma fikri guzelmis aslinda. 6. sezona gecince onu yapalim madem. Eski sezon spoiler'da olsun derdi de kalmaz boylece. Evet, yeni sezon başlığında eski sezondan bahsedenleri ben gönüllü şikayet ederim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hatta her bölüm için ayrı konu açalım he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 aynen sezon sezon ayırma mantıklı geldi bir an ama sonra genelde bir cümle içinde 3-4 sezondan bahsedebildiğimiz için yine her türlü o spoiler olması gerek olacak kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 aynen ya 6. sezon tartışmaları diye koyarız. 5. seaondaki gelip aa ya deanerys aslında transmış ya ben 5 deydim daha oraya gelmemiştim yeaaa diye ağlamaz. girip bakarsa da moar tears yani... bakmasaydı.. girmeseydi... EDIT: çok akıllıyım yine çözdüm herşeyi ben olmasam nolcak patici k ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Onceki sezonlari izlemeyen niye girsin olm yeni sezonun basligina. Girerse de bile bile lades, kapali spoiler'i da acar o adam, kacari yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 girdiyse alsın sposunu otursun. bu arada açarken gokturk buldu süper çözdü +repp gokturk aga rep rep yapalım lütfen. aga rep pls ++ sdlfkjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi deli misiniz :) 10 bölüm 2.5 ay onayan dizi sadece oynadığı süre zarfında mevcut sezonla ilgili konuşma oluyor. sonra ayda 3-5 mesaj atılıyor. şu anda 2. sezonun konusunu açsan 10 mesaj atılmaz. niye bu kadar kastınızki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 adam altıcı sezonun 1ci bölümünü belki izledi sonra ara verdi sonra siz 5i açık açık konuşuyorsunuz geldi spo mu yesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 e ağlıyolar olm spoiler yedik diye "olm spoylır ya ayıp ama ya stfu gtfo moar tears" doluyor burası sonra sezon olarak ayrılsın ağlamalar olamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 2. sezonun konusu acilsin, eski sezona konu acalim demiyorum ulan. Sonraki sezonlara konu acalim, sikinti kalmasin diyorum. Sadece GoT icin degil, genel olarak guzel olurdu diziler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 benim yöneticiliğimde tüm sorunlar çözülecek!!! ldskfjdskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 final bölümünden spoiler fotoğraflar düşmüş, dikkat edin internette gezerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ben 9gag dan bir spoiler yedim.... Oturdu icine kaldi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yok artık ya akjsdhak piç ettiler lan diziyi PARALEL YAPI ! Bu arada o foto için de ayrı başlık plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Her bölüm için ayrı başlık fikri benim de hoşuma gitti. Hatta her mesaj için herkes ayrı başlık açsın. Cevabı bir sonraki başlıkta okuyalım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 o fotoları biri dm atsın bana bi zahmet ben kitabı okudum nasılsa dskfljsldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar