Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Rerore said:

nadir sinirlenirim
ama butopic geçrekten çok ilginç

adam 2.sezondan spoiler vermiş, ya diziye yeni başlayan biri okusa o mesajı
kim verecek hesabını

Esas nadir olan konu ile alakali post'larin aslinda. Konunun geregi disinda herseyi yapiyosun o konuda. Diger hesabinin banlanmasi ya da olur da bu bu bolumden banlanirsan, sebebi budur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şuna iki başlık açın spoilerlı tartışmalar ve spoilersız diye olsun bitsin. spoilerlı olanda yine spoiler bandında yazılır isteyen açıp bakar. ama illa spoilerlıya girip bide içindekini açıp okuyorsa vay efendim spoiler yeidm ühü ühü diye kimse ağlamasın. ne çile ya sene olmuş 2015 spoiler penceresine basıp okuyup spoiler yedim yea diye ağlayan insan modeli mi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha devrim. abi yada sezon sezon bölünür 1. sezon tartışmaları 2. sezon tartışmaları diye 2. sezondaki 4. sezona gelip aa böle böle olmuş ben bilmyiodum yeaaa demez. herkez ayrı ağlıyor. ama çözdüyseniz madem stfu olayım ben. avukatım ya her uyuşmazlığı çözmem lazım. sdlsdjf devrim naber lan wiçır bitti mi. sdlfkjdsf
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ya 6. sezon tartışmaları diye koyarız. 5. seaondaki gelip aa ya deanerys aslında transmış ya ben 5 deydim daha oraya gelmemiştim yeaaa diye ağlamaz. girip bakarsa da moar tears yani... bakmasaydı.. girmeseydi...

EDIT: çok akıllıyım yine çözdüm herşeyi ben olmasam nolcak patici k ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...