Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 aynı anticheati kullanıyor abi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Kilit nokta beles olmasi o zaman. https://www.rollingstone.com/glixel/news/pubg-breaks-concurrent-record-bans-15-million-players-w514817 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 ağır olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 ahah iyiymiş. Yakında PUBG de koyarlar yanına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 pubg koyamazlar daha ya epey oyuncusu var. gerçi pubg den daha eğlenceli ama yeni haritada lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=F3KWVJ29O50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 aynı anda 2.5 milyon insan tarafından oynanıyor pubg. çok sevmiyorum ama yani bir mezarlıkta fortnite'ın ismini görebiliriz yakında. tam tersinin olması imkansız gibi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 mascio said: aynı anda 2.5 milyon insan tarafından oynanıyor pubg. çok sevmiyorum ama yani bir mezarlıkta fortnite'ın ismini görebiliriz yakında. tam tersinin olması imkansız gibi artık. yok abi fortnite daha fazla oynanıyor pubgden. hem f2p hem daha fazla platformda var artı mobil de geliyor. fortnite 3 milyondan fazla aynı anda oynayan oyuncuya + 45 milyondan fazla toplam oyuncuya sahip. pubg 3.2 milyonu gördü 2 ay önce ama bir daha yaklaşamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 A burda Ninja + Drake hiç konuşulmamış? Ninja baya Twitch'in en büyüğü artık 130k sub sayısına ulaştı, 100k civarı izleniyor genelde ve geçen drake ile stream yaptı. 600k izlendi. Acayip rakam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 şu oyunu pubg ile kıyaslamamak lazım. Pubg ilkokul seviyesi Kappa grafik diye pubg seçip, very low da takılanlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 fortnite çok goygoy ya. en nefret ettiğim dıkşın dıkşın cartoon grafikleri. nasıl bu kadar popüler oldu anlamadım. biraz oynadım bu ne lan diye kapattım. fifa yerine pes oynamak gibi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 cunku eglenceli ve kaliteli. pubg merdiven alti urun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 pubg fena bir oyun değil kabul ediyorum. H1z1 in yapamadığını yaptı adamlar. Fakat eğlence, skill seviyesi olarak niyeyse fortnite çok iyi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 fortnite = fakir pubg'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 fakirlikle ne alaka abi.. o skinler çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 30 liraya pubg alınca zengin hissetmiş kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Fortnite ilk bakışta daha kolay gözükebilir ama aslında PUBG'nin öyle çok da büyük bir skillcapi yok. FPS'de skillcap dediğni aslında recoil kontrolüdür, attachementlara o baya düşüyor ve bir yerden sonra herkes m4 ve scar kullanıyor full otoda mesela, gayet az onlarda çok kolay sprayi falan. Onun dışında harita çok fazla büyük olduğu için RNG devreye giriyor, circle sendeyse kazanıyorsun genelde. Fortnite'da sevdiğim harita küçük olduğu için ve PUBG kadar realistik terrain olmadığı için fightlarda pusma imkanı ve RNG çok yok. Fortnite'ın asıl skillcapi hızlı ve efficient buildingi öğrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 daha kill'im yok benim oyunda paraşutten indiğim gibi kesiyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 comp fps oyunda building isini kabul edemedim ben bi turlu. herkes onune duvar cekerek ilerliyor son 10'da falan. aim'den cok building yetenegi lazim bu oyunda. onu da skill ile bagdastiramayacagim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 FPS skilli olarak bakma işte. Planlama ve hızlı olman lazım düz duvar çekmen değil. Düz duvar çek kaybedersin. Crafty diye bir eleman var bir iki izleyin demek istediğimi anlarsınız. Ki bence mantıklı, BR oyunu full FPS skille göre olamaz, öyle tasarlayınca bkz PUBG RNG giriyor devreye hem circle'da hem indiğin ve ilk girdiğin binada loot bulmana vs göre. Ondan ki turnuvalar acayip pasif geçiyor, herkes mekan kapatıp circle gelsin diye dua ederek oynuyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Ben acaip acaip duvarlar yapıp combat yapmayı keyifli bulmuyorum. Olan environment'i kullanmak bence daha büyük strateji gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 işte öyle değil pratikte. mesela pubg'de yeni haritada açıkta çölün ortasındasın diyelim. circle sana en uzak noktada, circleın çıktığı yerde de bir ev var, evde adam kar98k'la pusuyor. sıfır cover alarak pushlaman gerek al sana rng bir skilli yok ki? fortnite'ın silah mekaniği, yapısı ve build farklı herkese göre değil eyvallah ama bu sorunu ortadan kaldırıyor tamamen skille kalıyor olay o artık sevip & sevmeme değil de bir mekanik. ona göre yeni br çıkacaksa bunu alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Bu fortnite milletin zıplayarak shotgun ile ateş ettiği oyun değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 aynen hit registration problemi olmayan çok güzel optimize ve güzel netcodelu action br oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar