Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Açıkcası tırstım yüklemeye bütün işleri telefon üzerinden takişp etmem gerektiği günler yüzüden.
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Apple beta'larini yuklemek akil kari degil. Hic bi zaman stabil bi betayla cikamadi bu abiler. Saniyorum ki beta ustunden data toplayip ona gore optimizasyon yapiyolar, o arada da siz telef oluyosunuz iste. =)
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di said: Apple beta'larini yuklemek akil kari degil. Hic bi zaman stabil bi betayla cikamadi bu abiler. Saniyorum ki beta ustunden data toplayip ona gore optimizasyon yapiyolar, o arada da siz telef oluyosunuz iste. =) yani yuklemek isterseniz oncede saglam bir yedekleme yapin derim zira ios 8 beta da benim contact list ucmustu
riglous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bu benim htc de release de oldu. Not a bug, feature, learn to play dediler
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 General Third party keyboard seem broken for me at the time (2) [Swiftkey] During installation Apple id is asked for every app on the device (4) Keyboard pop-ups randomly stop working (1) Experienced a crash (only once) while using Split View on iPad Mini 2. (1) Unable to disable battery % indicator on iPad Air 2 (1) (Working fine on iPad Mini 2) iPhone 6 & 6+ charges extremely slow (2) iPhone 6 & 6+ battery drains far quicker than previous iOS version (2) Waking the phone with the Home button seems to intermittently not work with Touch ID off (1) Can't type a ">" using a Bluetooth keyboard (1) Entire OS freezes occasionally; not responsive to touch or button presses. Only solution is Home + Power for 10 seconds to force a reboot. (1) Settings App Searching within the settings app can result in the app becoming blank, quitting the app only temporarily solves the issue. It can come back after re-using settings. (2) Doing a Reset Home Screen Layout "kills" my phone and requires a force reboot. (1) Phone App Unable to hangup a call, screen freezes (1) App Store App Updates tab shows "UPDATE_CELL_WHATS_NEW" where the changelog should appear. (2) bold a aldiklarim bende oldu.. iphone 6+ geri dondum 8.3 e ama en kisa zamanda beta 2 vs denerim. update de sikinti yasamadim kayip vs.
Editor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bendede Keyboard ve frezee ler oldu evet bu arada sağlam batarya yiyiyor oda optimize bişi olmadığı için diyorlar appler filan
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Gm sürümleri çıkmadan yüklenmez iOS betalari.
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://wmpoweruser.com/apple-is-trying-to-kill-google-and-microsoft-should-join-in/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Her yil yeni iOS gelmezse son iPad'i alacagim diyorum, sonra benim iPad'e de geliyor. iPad 2 aldigim en verimli cihaz oldu NDS'den sonra, ustelik simdiki beta bile iOS 8'den daha performansli calisiyormus.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 applestore amerikadan tr kredi kartı ile amerikada birine telefon gönderebiliyor muyduk
Drall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 GERGE said: Her yil yeni iOS gelmezse son iPad'i alacagim diyorum, sonra benim iPad'e de geliyor. iPad 2 aldigim en verimli cihaz oldu NDS'den sonra, ustelik simdiki beta bile iOS 8'den daha performansli calisiyormus. Bense abimin vizyonsuzluğuna yanıyorum, ipad 3 almış zamanında. 4le neredeyse aynı özelliklere sahip ama airdrop yok sdf. Ya ucuza kaç iki al, ya bekle 4 al arada 6 ay var :( Neyse bana beleşe geldi sonuçta, ama işte insanoğlu doyumsuz
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 beta 2 cikmis. deniycem cekiyorum yazarim sonucu. pil omru iyilesmis olsa yeter. insallah devam ediyordur benim yukleme iznim :D
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 icloudda ciplakli miplakli biseyler yoktur umarim kanuni.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 abi senin gotune o kadar merakli degiliz ya asdfas.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Be abim gotumu niye koyayim daha guzelleri varken tobe tobe...
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bu arada beta 2 (tu) su ana kadar.. Sifirdan kurdum bomba gibi.. Sarja takmadan sabaha kadar birakayim bakalim pil ne olacak ama su an cok iyi. Edit : safari korkunc hizlanmis.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Evet beta 1 den sonra 2 hem pil hem performans hemde Spotlight olarak +1000 olmuş
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Yep olmus bu :) Edit : safari swipe to back oluyor ama forward yapmiyor.. Ilginc
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 o ipad'deki multi tasking gesture u yüzünden diye düşünüyorum ama bir çözüm bulmaları lazım
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 takilma yapiyor. arada oluyor ama.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 8'i yuklemistim ama bu sefer public beta bekleyecegim ben. Onun da eli kulagindadir.
Öne çıkan mesajlar