Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Pili yutuyor masallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Açıkcası tırstım yüklemeye bütün işleri telefon üzerinden takişp etmem gerektiği günler yüzüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Apple beta'larini yuklemek akil kari degil. Hic bi zaman stabil bi betayla cikamadi bu abiler. Saniyorum ki beta ustunden data toplayip ona gore optimizasyon yapiyolar, o arada da siz telef oluyosunuz iste. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di said: Apple beta'larini yuklemek akil kari degil. Hic bi zaman stabil bi betayla cikamadi bu abiler. Saniyorum ki beta ustunden data toplayip ona gore optimizasyon yapiyolar, o arada da siz telef oluyosunuz iste. =) yani yuklemek isterseniz oncede saglam bir yedekleme yapin derim zira ios 8 beta da benim contact list ucmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bu benim htc de release de oldu. Not a bug, feature, learn to play dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 General Third party keyboard seem broken for me at the time (2) [Swiftkey] During installation Apple id is asked for every app on the device (4) Keyboard pop-ups randomly stop working (1) Experienced a crash (only once) while using Split View on iPad Mini 2. (1) Unable to disable battery % indicator on iPad Air 2 (1) (Working fine on iPad Mini 2) iPhone 6 & 6+ charges extremely slow (2) iPhone 6 & 6+ battery drains far quicker than previous iOS version (2) Waking the phone with the Home button seems to intermittently not work with Touch ID off (1) Can't type a ">" using a Bluetooth keyboard (1) Entire OS freezes occasionally; not responsive to touch or button presses. Only solution is Home + Power for 10 seconds to force a reboot. (1) Settings App Searching within the settings app can result in the app becoming blank, quitting the app only temporarily solves the issue. It can come back after re-using settings. (2) Doing a Reset Home Screen Layout "kills" my phone and requires a force reboot. (1) Phone App Unable to hangup a call, screen freezes (1) App Store App Updates tab shows "UPDATE_CELL_WHATS_NEW" where the changelog should appear. (2) bold a aldiklarim bende oldu.. iphone 6+ geri dondum 8.3 e ama en kisa zamanda beta 2 vs denerim. update de sikinti yasamadim kayip vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bendede Keyboard ve frezee ler oldu evet bu arada sağlam batarya yiyiyor oda optimize bişi olmadığı için diyorlar appler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Gm sürümleri çıkmadan yüklenmez iOS betalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://wmpoweruser.com/apple-is-trying-to-kill-google-and-microsoft-should-join-in/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Her yil yeni iOS gelmezse son iPad'i alacagim diyorum, sonra benim iPad'e de geliyor. iPad 2 aldigim en verimli cihaz oldu NDS'den sonra, ustelik simdiki beta bile iOS 8'den daha performansli calisiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 applestore amerikadan tr kredi kartı ile amerikada birine telefon gönderebiliyor muyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 GERGE said: Her yil yeni iOS gelmezse son iPad'i alacagim diyorum, sonra benim iPad'e de geliyor. iPad 2 aldigim en verimli cihaz oldu NDS'den sonra, ustelik simdiki beta bile iOS 8'den daha performansli calisiyormus. Bense abimin vizyonsuzluğuna yanıyorum, ipad 3 almış zamanında. 4le neredeyse aynı özelliklere sahip ama airdrop yok sdf. Ya ucuza kaç iki al, ya bekle 4 al arada 6 ay var :( Neyse bana beleşe geldi sonuçta, ama işte insanoğlu doyumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 beta 2 cikmis. deniycem cekiyorum yazarim sonucu. pil omru iyilesmis olsa yeter. insallah devam ediyordur benim yukleme iznim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ediyor ayıpsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 icloudda ciplakli miplakli biseyler yoktur umarim kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 olsa ah olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 abi senin gotune o kadar merakli degiliz ya asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Be abim gotumu niye koyayim daha guzelleri varken tobe tobe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bu arada beta 2 (tu) su ana kadar.. Sifirdan kurdum bomba gibi.. Sarja takmadan sabaha kadar birakayim bakalim pil ne olacak ama su an cok iyi. Edit : safari korkunc hizlanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Evet beta 1 den sonra 2 hem pil hem performans hemde Spotlight olarak +1000 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Yep olmus bu :) Edit : safari swipe to back oluyor ama forward yapmiyor.. Ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 o ipad'deki multi tasking gesture u yüzünden diye düşünüyorum ama bir çözüm bulmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 takilma yapiyor. arada oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 8'i yuklemistim ama bu sefer public beta bekleyecegim ben. Onun da eli kulagindadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar