Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ben kurmadım hala 8 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Cache cleaner tadında uygulama var mı ya, bendeki cache cleanera güncelleme yaptım içeriği okumadan, artık cache temizleyemiyo sfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sunu kullanabilirsin abi, bunda var o ozellik. Overcharge yapmani da onluyor zaten. https://itunes.apple.com/tr/app/battery-doctor-master-battery/id446751279?l=tr&mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oo geçmiş olsun, ben programı kaldırıp tekrar yüklüyorum teşekkürler ios en azından öldürmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Peregrin said: sunu kullanabilirsin abi, bunda var o ozellik. Overcharge yapmani da onluyor zaten. https://itunes.apple.com/tr/app/battery-doctor-master-battery/id446751279?l=tr&mt=8[/quote Bunu kullanıyodum zaten de güncelleme yapınca iptal ettiler cache clean olayını. Sakın güncelleme yapma sen hala cache temizleyebiliyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ahahaha nolmuş lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ]'yi silmişsin bi de nolmuş diye soruyor utanmadan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Vay hayvan ben. Yeşili değil de turuncu olanı indirdim onda hala varmış cache cleaner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sinirlenme hewal ios9 un heycani ile olan hatalar bunlar alismak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 1 dolara memory&disk cleaner diye bişey aldim ben cache falan temizliyor da sanki diskin ağzına sıçıyor sonra takılıyor falan arada telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Darqainu said: reset all settings bu lazımdı sanırım eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 App Store'da önceden bir şey aramışım diyelim. Yeniden arama yapacağım. Arama kutusunun yanındaki çarpıya basarsam sıçtım. Bir kere basıyorum açılır tahmin penceresi çıkıyor, klavye açılıp kapanıyor. Direkt kutuya basıyorum klavyenin yarısı gidiyor arama kutusu sola dayanıyor. 8'de de böyleydi hâlâ böyle. O çarpıya basan bir tek ben varım herhalde. Resetlemeyeceğim cihazı, çözeceksiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… guncel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bunlar üzücü şeyler ios öldürmez derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Gluskap said: App Store'da önceden bir şey aramışım diyelim. Yeniden arama yapacağım. Arama kutusunun yanındaki çarpıya basarsam sıçtım. Bir kere basıyorum açılır tahmin penceresi çıkıyor, klavye açılıp kapanıyor. Direkt kutuya basıyorum klavyenin yarısı gidiyor arama kutusu sola dayanıyor. 8'de de böyleydi hâlâ böyle. O çarpıya basan bir tek ben varım herhalde. Resetlemeyeceğim cihazı, çözeceksiniz lan. cihaz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Aynen üzücü şeyler bunlar. Kimse yaşamasın, yazık. Cihaz Air 2. iOS 9 ile birlikte yalnızca arama kutusuna dokunursam sıkıntı çıkmıyor artık, silip tekrar arayabiliyorum. Çarpıya basınca sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 iOS 9.2 hazır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Apple's latest beta, iOS 9.3, brings quite a few changes to iOS 9, including a new "Night Shift" feature. Night Shift is designed to cut down on the amount of blue light an iOS device is putting out during the evening hours, based on studies that have demonstrated that blue light can negatively impact sleep by altering the body's circadian rhythm. 5s + iPad Air 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 light derken ? ekrandanmı bahsediyor yoksa bi sinyaldenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Editor said: light derken ? ekrandanmı bahsediyor yoksa bi sinyaldenmi Ekran.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drall Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 kizillelma said: Apple's latest beta, iOS 9.3, brings quite a few changes to iOS 9, including a new "Night Shift" feature. Night Shift is designed to cut down on the amount of blue light an iOS device is putting out during the evening hours, based on studies that have demonstrated that blue light can negatively impact sleep by altering the body's circadian rhythm. 5s + iPad Air 2 Bu iki cihaz ve sonrasına mı gelcekmiş? :/ yüze vuran mavi ışıktan nefret ediyorum ya, laptopta flux iyi oluyo alıştıktan sonra, ama telefon ve ipad yoruyodu. Sadece bu iki cihaz ve sonrasıysa yormaya devam edicek gerçi sdghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Drall said: kizillelma said: Apple's latest beta, iOS 9.3, brings quite a few changes to iOS 9, including a new "Night Shift" feature. Night Shift is designed to cut down on the amount of blue light an iOS device is putting out during the evening hours, based on studies that have demonstrated that blue light can negatively impact sleep by altering the body's circadian rhythm. 5s + iPad Air 2 Bu iki cihaz ve sonrasına mı gelcekmiş? :/ yüze vuran mavi ışıktan nefret ediyorum ya, laptopta flux iyi oluyo alıştıktan sonra, ama telefon ve ipad yoruyodu. Sadece bu iki cihaz ve sonrasıysa yormaya devam edicek gerçi sdghf Evet Sadece 64 bit olan cihazlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 5s'e yükledim 9.3, performans daha iyi öncekilere göre. Night Shift de iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 kizillelma said: Drall said: kizillelma said: Apple's latest beta, iOS 9.3, brings quite a few changes to iOS 9, including a new "Night Shift" feature. Night Shift is designed to cut down on the amount of blue light an iOS device is putting out during the evening hours, based on studies that have demonstrated that blue light can negatively impact sleep by altering the body's circadian rhythm. 5s + iPad Air 2 Bu iki cihaz ve sonrasına mı gelcekmiş? :/ yüze vuran mavi ışıktan nefret ediyorum ya, laptopta flux iyi oluyo alıştıktan sonra, ama telefon ve ipad yoruyodu. Sadece bu iki cihaz ve sonrasıysa yormaya devam edicek gerçi sdghf Evet Sadece 64 bit olan cihazlara hay ya altı üstü mavi ışığı kısacaklar. uykum gelmiyo lan işte bunun yüzünden. breakleyip flux kuracam sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 6 7 8 9 10 11 Sonraki 11.sayfa (Toplam 11 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Drall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ahahaha nolmuş lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ]'yi silmişsin bi de nolmuş diye soruyor utanmadan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Vay hayvan ben. Yeşili değil de turuncu olanı indirdim onda hala varmış cache cleaner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sinirlenme hewal ios9 un heycani ile olan hatalar bunlar alismak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 1 dolara memory&disk cleaner diye bişey aldim ben cache falan temizliyor da sanki diskin ağzına sıçıyor sonra takılıyor falan arada telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Darqainu said: reset all settings bu lazımdı sanırım eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 App Store'da önceden bir şey aramışım diyelim. Yeniden arama yapacağım. Arama kutusunun yanındaki çarpıya basarsam sıçtım. Bir kere basıyorum açılır tahmin penceresi çıkıyor, klavye açılıp kapanıyor. Direkt kutuya basıyorum klavyenin yarısı gidiyor arama kutusu sola dayanıyor. 8'de de böyleydi hâlâ böyle. O çarpıya basan bir tek ben varım herhalde. Resetlemeyeceğim cihazı, çözeceksiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bunlar üzücü şeyler ios öldürmez derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Gluskap said: App Store'da önceden bir şey aramışım diyelim. Yeniden arama yapacağım. Arama kutusunun yanındaki çarpıya basarsam sıçtım. Bir kere basıyorum açılır tahmin penceresi çıkıyor, klavye açılıp kapanıyor. Direkt kutuya basıyorum klavyenin yarısı gidiyor arama kutusu sola dayanıyor. 8'de de böyleydi hâlâ böyle. O çarpıya basan bir tek ben varım herhalde. Resetlemeyeceğim cihazı, çözeceksiniz lan. cihaz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Aynen üzücü şeyler bunlar. Kimse yaşamasın, yazık. Cihaz Air 2. iOS 9 ile birlikte yalnızca arama kutusuna dokunursam sıkıntı çıkmıyor artık, silip tekrar arayabiliyorum. Çarpıya basınca sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 iOS 9.2 hazır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Apple's latest beta, iOS 9.3, brings quite a few changes to iOS 9, including a new "Night Shift" feature. Night Shift is designed to cut down on the amount of blue light an iOS device is putting out during the evening hours, based on studies that have demonstrated that blue light can negatively impact sleep by altering the body's circadian rhythm. 5s + iPad Air 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 light derken ? ekrandanmı bahsediyor yoksa bi sinyaldenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Editor said: light derken ? ekrandanmı bahsediyor yoksa bi sinyaldenmi Ekran.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 kizillelma said: Apple's latest beta, iOS 9.3, brings quite a few changes to iOS 9, including a new "Night Shift" feature. Night Shift is designed to cut down on the amount of blue light an iOS device is putting out during the evening hours, based on studies that have demonstrated that blue light can negatively impact sleep by altering the body's circadian rhythm. 5s + iPad Air 2 Bu iki cihaz ve sonrasına mı gelcekmiş? :/ yüze vuran mavi ışıktan nefret ediyorum ya, laptopta flux iyi oluyo alıştıktan sonra, ama telefon ve ipad yoruyodu. Sadece bu iki cihaz ve sonrasıysa yormaya devam edicek gerçi sdghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Drall said: kizillelma said: Apple's latest beta, iOS 9.3, brings quite a few changes to iOS 9, including a new "Night Shift" feature. Night Shift is designed to cut down on the amount of blue light an iOS device is putting out during the evening hours, based on studies that have demonstrated that blue light can negatively impact sleep by altering the body's circadian rhythm. 5s + iPad Air 2 Bu iki cihaz ve sonrasına mı gelcekmiş? :/ yüze vuran mavi ışıktan nefret ediyorum ya, laptopta flux iyi oluyo alıştıktan sonra, ama telefon ve ipad yoruyodu. Sadece bu iki cihaz ve sonrasıysa yormaya devam edicek gerçi sdghf Evet Sadece 64 bit olan cihazlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 5s'e yükledim 9.3, performans daha iyi öncekilere göre. Night Shift de iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 kizillelma said: Drall said: kizillelma said: Apple's latest beta, iOS 9.3, brings quite a few changes to iOS 9, including a new "Night Shift" feature. Night Shift is designed to cut down on the amount of blue light an iOS device is putting out during the evening hours, based on studies that have demonstrated that blue light can negatively impact sleep by altering the body's circadian rhythm. 5s + iPad Air 2 Bu iki cihaz ve sonrasına mı gelcekmiş? :/ yüze vuran mavi ışıktan nefret ediyorum ya, laptopta flux iyi oluyo alıştıktan sonra, ama telefon ve ipad yoruyodu. Sadece bu iki cihaz ve sonrasıysa yormaya devam edicek gerçi sdghf Evet Sadece 64 bit olan cihazlara hay ya altı üstü mavi ışığı kısacaklar. uykum gelmiyo lan işte bunun yüzünden. breakleyip flux kuracam sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar